Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - Horrorra akadva 5

2013.03.03. 19:43 | BlackSheep89 | 5 komment

Mint kiderült, ez a trailer egy ideje már kinn van a neten, de én valahogy nem is vettem észre. Áprilisban azonban a magyar mozik is műsorra tűzik az ötödik Szkeri Múvi-t, aminek legutóbbi része 2006-ban volt a mozikban, és szerintem senkinek sem hiányzott egy új. Azért meglátjuk. A jó hír, hogy nem Aaron Sheltzer-ék írják, és van benne Charlie Sheen is.

U.i.: Elnézést a hosszú kihagyásért. Akik hallgatták a Die Hard-os Filmbarátokat, azok már tudják, hogy egész héten dögrováson voltam, de olyan szinten, hogy a hangom is teljesen eldeformálódott (olyan voltam, mintha Darth Vader behéliumozott volna). Az új videó azonban már sínen van - kicsit kapcsolódik is az alant látható trailerhez... -, terveim szerint valamikor jövő hét elején kész is lesz, és a születésnapi különkiadás is készül!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr355115096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2013.03.04. 07:08:48

Megnéztem a trailert. Első reakció: O_O Második reakció: X(

Már az lehangoló hogy nincs benne Anna Farris és Regina Hall pedig nélkülük nem SM a SM . Helyettük van Lindsay Lohan és a HSM-es csirke illetve a szebb napokat is látott Heather Locklear. A Fő paródia vonal a Paranormal Activity lesz de van benne Fekete Hattyú is (bár az eleve nem horror) és Charlie Sheen is feltűnik benne.

Konklúzió: Vagy " Annyira Szar Hogy Már Jó" vagy pedig "Felesleges Időpocsékolás" lesz az egész.

A 4. annyira nem volt rossz,jókat lehetett azon is nevetni. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Mangekyo22 2013.03.05. 21:40:48

Hát az a balerina szülős jelenet... WTF!? :(

Nem értem, minek kellett folytatni ennyi év után, főleg, hogy most már más "Movie"-kba is belekezdtek.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.03.06. 08:05:48

Ez elég érdekes, már mint, hogy benne lesz Charlie Sheen, mivel nem ő volt a harmadik rész egyik főszereplője? Akkor itt most mást alakít mert így azért egy kicsit fail de mindegy. A szülős jelenet meg nem vicces hanem undorító! Már mint nem a szülés hanem, hogy azt hitték ez vicces lesz.

zolifilm 2013.03.08. 18:47:01

rendkívül gyengének tűnik, az operatőri munkáról helyenként sikít a hozzá nem értés.

Leonard Gömbös 2013.04.24. 07:15:02

Kb 2 perce néztem végig kamosan. Csak annyit mondok: Blacksheep, munkád van :) Ennél gyengébb és unalmasabb "paródiát" nem is láttam. direkt számoltam 2x azaz 2x mosolyodtam el kicsit. A többi poénál, max felnyőgtem
süti beállítások módosítása