Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Kamatylista

2014.01.23. 09:38 | BlackSheep89 | 15 komment

Címkék: 8. évad

Aki rendszeresen hallgatja a Filmbarátok-at, az már számíthatott rá, hogy elkészül a - ha 18-as nem is, de 16-os karikás - bemutató erről a rettenetes filmről. Egy rövid ideig most ne nagyon számítsatok tőlem videóra, ugyanis holnap elutazom "telelni", és jövő hét végéig nem is érek haza. A következő projekt-nek pedig csak azután tudok majd nekikezdeni. De ne aggódjatok, már Sorter is készül a következő résszel!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr95777829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkristof92 2014.01.23. 11:08:03

Egy hete láttam ezt a remekművet. Másfél óra alatt röhögtem rajta ötször. Hát nem valami fantasztikus arány, mondhatni ez a darab annyira vicces, mint egy holokauszt doksi, megspékelve egy medvecsapdába való belépéssel. Már maga a medencés scéna megér egy Stinger-t az alkotók arcába, és akkor még egy óra hátravan belőle.

sacred devil 2014.01.23. 12:00:38

Nem vagyok feminista, sőt mi több igen távol áll tőlem a feministák dogmatikus fölényeskedése, de örülnék ha az emberek elkezdenék hanyagolni a ribanc szó használatát. Ezzel nem támadni akarlak, sokra tartalak, mint embert, hisz szeretem nézni a videóidat és úgy gondolom jó az ízlésed és ez igen fejlett kritikus gondolkodást takar. (Summa summarum: bírom a búrádat:D)
Tudom, hogy érted azt, amikor ribanc-képzőként utalsz a filmre és abban egyet értek, hogy a film nem éppen a legjobb életvezetési-tanácsadó(és itt még visszafogtam magam a film becsmérlésében), de mivel a kultúránkban a ribanc szó egyfajta stigmaként van használatban, szerintem tanácsos picit vigyázni vele. Az emberek ribancként való megbélyegzése feljogosít esetleg valami másfajta degradáló magatartás végrehajtására is és áthelyezi a felelősséget a sértettre(akit esetleg csak azért ribancoznak le, mert szeret miniszoknyát hordani vagy néha jól esik neki a kötöttségektől mentes szex, amitől még senki nem vált rossz emberré) Kb. ugyanaz a helyzet, mint a "buzi" szóval. Csak a ribanc szó használata nem olyan kötött, mint az előbbi, amely egy létező embercsoportra utal. Vagyis veszélyesebb, hisz bárkit "célponttá" lehet tenni a ribancozással.
Remélem azért valamennyire érthető, amit el próbáltam magyarázni:)
Amúgy klassz videó és szar film:)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2014.01.23. 12:13:59

@sacred devil: Nagyjából értelek, ilyen mélységekig nem gondoltam bele a "ribanc" szóba, nem konkrétan a "foglalkozásra" akartam utalni vele, inkább a mentalitásra. De jogos amit írsz.
Amúgy ha csak ennyi lenne a film számláján, hogy hirdeti az alkalmi szex előnyeit (amivel egyébként az égvilágon semmi bajom nincs!), azt még bőven megbocsátottam volna neki, de itt azért durvább szinteken űzik ezt az egészet, ráadásul a körítés és a tartalom is minden fronton nagyon rossz.

sacred devil 2014.01.23. 13:32:24

@BlackSheep89: A filmet semmiképp nem akartam védeni, egyet értek a kritikával, és te sem abban a módban használtad a szót, amilyenben én ódzkodom a használatától, csak úgy gondolom néha itt-ott fel kell hívni a figyelmet erre a jelenségre. Bocs, hogy éppen a te videódat rontom el ilyen hülyeséggel, csak számomra ez fontos, mert sok emberben még mindig jelen van az előítélet:) Nem gondoltam, hogy bajod van az alkalmi szexszel;)

Callinicus 2014.01.23. 14:09:40

Nem igaz, hogy a főszereplő csaj benézett valamit, egyszerűen csak tudta, hova kell térdelni. Valószínűleg többet keres, mint mi ketten együtt, valaha is fogunk. Sajnos ennek a melléktermékének látványától legalábbis ezrek szenvednek, ez inkább szarevés, mint ami a filmben van...

Viszont melle tényleg nincs. Még a barátnői sem szépek. Ettől még térdelni tudhat, valószínűleg jelessel végezte a ribancképzőt.

Az éneklést bevágni kegyetlen eljárás volt.

Egyébként a tini az a "tizenévest" jelenti, a 30-asoknak legalább tudomást vesz a létezéséről a film, a 20-asoknak nem. Nem létező kategória vagyunk Blacksheep.

Elővehetnétek megint valami mega költségvetésű darabot is, azokon jó sírni, hogy mennyi pénz ment el rájuk.

Darrell 2014.01.23. 19:48:06

Én ennek az előzetesét moziba láttam, és olyan facepalm hullám ment végig a közönségen, hogy hihetetlen. Az egész annyira amatőrnek néz ki, tudom hogy nem készült sok pénzből, de olyan mintha nem csak 93-ban játszódna, hanem akkor is készült volna (szégyent hoz születésem évére :D). Az egész ribanc témához én annyit szólnék hozzá, hogy semmi baj hogyha egy fiatal kefélni akar, meg kefél is. Egyáltalán nem vagyok bigott, sőt az talán még sokkal rosszabb magatartás. De ha már annyi idő alatt cseréli a partnert mint néhányan a zoknit (tehát kéthetente) akkor arra pont ez a megfelelő szó. Nekünk fiúknak ez azért nem menne ilyen könnyen (nyilván van néhány kivétel) és ezzel nem a nőket akarom sértegetni. Ha valaki állandóan igénytelenül szedi fel a partnereit, akkor akármelyik nembe tartozzék is, illik rá a ribanc szó, mert ez a jelentése. Aki az út szélén áll annak meg nem véletlenül kurva a neve. Ha meg azt is hangoztatja mint ez a karakter, hogy nem foglalkozik a következményekkel, akkor nem csak ribanc, hanem még egy nagyon rossz ember is. Mert ezek szerint nagy ívbe leszarja másnak az érzéseivel mi van. Meg ezt a lejáratott friendzone-os szöveget mondja annak a balfék csávónak, legalább mondta volna meg neki hogy azért nem jön be mert egy puhapöcs. Az hogy ő nem egy "Niceguy" hanem csak szimplán egy puhapöcs abból is látszik hogy összejön vele a fősulin :D A filmről még annyit hogy ennél még a fehér lovag is szexibb volt, mert ott legalább voltak vonzó nők!
Coulson ügynök pedig azért van itt, mert a Bosszúállókban nem halt meg, csak a tanúvédelmi programba került, és kapott egy defektes családot. Elnézést a hosszú kommentért! :D Kösz a videót, és jó telelést!

@sacred devil: Attól én is kikészülök hogyha valakit leribancoznak, csak azért mert úgy van felöltözve hogy az illetőnek nem tetszik. Sokszor a bigott emberek használják ezt ok nélkül, vagy éppen csak féltékenységből mondják :)

2014.01.23. 19:51:19

Coulson ügynök meghalt, egyből elkezdett szar filmekben szerepelni? Anyuci meg nekem az American Horror Storyból ismerős.
Ez a film valami iszonyat! Majdnem rosszul lettem a bemutatóba rakott képektől! Hogy lehet ilyet moziba vetíteni? Bezzeg Raid 2-t nem fogják vetíteni, pedig tuti több nézőt vonzana, mint egy ehhez hasonló szar. Bocs, ha hülyeségeket beszéltem.
Ami a bemutatót illeti, hozta a kötelező kiváló színvonalat. Meg is érdemled a telelést BlackSheep! Jó pihenést!

Ragnois 2014.01.24. 11:09:37

Ribanc! Ez a szó a mai világban nagyon nincs jól használva. Sajnos minden nőre rásütik helytelenül, akinek 1 éven belül egynél több férfival volt kapcsolata.
De ez a film, te jó ég! Ez egy ribancnevelde! Jó, először is nem csak ez a tinédzsereknek szánt "remekmű" veti fel ezt a "ha eléred egy év alatt az 1000+ keffentést menő arc vagy", meg a ráhajtunk az alfa hímre dolgot, ez Amerikában gondolom valami trendi lehet.
Másrészről, mi ez a hülyeség, hogy 30 fölött nem élet az élet? Nem hallottak még a plasztikáról?
Na de összegezve, nem ilyen filmekre lenne szükség tinifilm címszó alatt. Kéne valami olyasmi, ami felvázolja, kifigurázza a tinédzser kori problémákat (pl. Amerikai pite, Buliszervíz), és nem, nem a sz@revés lenne a legnagyobb poén!
Értékelhető poénok kellenek, reális alapokon, szerethető karakterekkel!

Videó szuper,film egy rakat sz@r! :D

DanteMcFarlane 2014.01.25. 15:43:50

@Ruff Attila: Nem halt meg.
Lásd: Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat

Mangekyo22 2014.01.25. 15:43:56

Ez a film a leggusztustalanabb és legelkörcsetlenebb tinifilm, ami valaha készült! Rosszabb, mint a Hanna-Montana film! X(

A videó viszont nagyon jó, mint mindig! ;)

BundyFilm 2014.01.27. 17:18:36

Az ilyen filmek, erkölcsi fertők.

Alerstorm Pirate 2014.01.28. 21:45:34

A főszereplőt én a Városfejlesztési osztály című sorozatban láttam először. Ahol azt hittem, hogy színészkedik, mert a szerepe alapján egy visszahúzódó, sokszor bunkó, fiatal csajt játszik. Miután megláttam a bemutatót akkor jöttem rá, hogy a csaj nem színészkedik , hanem alapból ilyen.

A "csokis" trükköt meg ha jól emlékszem már régebben láttam egy másik filmben ahol ugyan ez volt, hogy a manus azt hite csoki és megette. Abban a filmben annyival viccesebb volt a szitu, hogy ő akart másokat megszívatni, mert valami gyerektáborban ő volt a főgenya csak ott egy tónál voltak. De ott sem értettem meg, hogy ki enne meg egy elázott, vizes, koszos csokit?!
Egyébként tök jó mert nekem is pont 5 évem van hátra, és ennek fényében még jobban utálom ezt a filmet!

Terrordrone 2014.01.29. 17:14:06

@Alerstorm Pirate: Nekem egy olyan rémlik, hogy medencébe voltak gyerekek, mindenki megijedt és kirohant, de a takarító meg észrevette, hogy csak csoki és megette. Az is értelmetlen, hiszen tényleg ki enne meg egy ilyen csokit, de az legalább nem olyan undorító.

Near93 2014.02.01. 16:34:37

@Terrordrone: Egyértelmű hogy a szarevéses jelenetet egyedül az Amerikai Pite 3-ban sikerült jól ellőni. DE ott is a helyzet miatt. Ott maga a szituáció is olyan volt, hogy a poén jól jött ki. Undorító, de vicces. Azon a mai napig szakadok. :D

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2014.02.01. 16:34:47

sztem imdb-n nem is nézek meg 6 pont alatti filmeket többé :D
süti beállítások módosítása