Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

One Late Night bemutató

2015.04.01. 23:14 | Sorter | 15 komment

Címkék: extra

Ebben a születésnapi különkiadásban egy régi nagy "vágyamat" teljesítettem: kipróbáltam egy horror játékot, ami ráadásul ígéretesnek is tűnik.

A kép legalját nem sikerült rögzítenem, így a feliratok nem láthatóak teljesen, ezért elnézést kérek. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr857328428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szijj Norbert 2015.04.02. 06:49:35

A minden szekrényajtó kicsapódik a parajelenségek 2. részében volt egyébként az a kedvenc videóm tőled főleg, hogy medencetisztítóék is ott indultak útra és láttuk azóta mekkora utat tettek meg.

Habbobitas 2015.04.02. 09:25:54

Remek lett, én imádom a horror játék "bemutatókat".
Én várnék még hasonló részeket.;)

rammsteinfan 2015.04.02. 17:47:24

Jöhet még ilyen, sőt az Amnesia the Dark Descent et is kipróbálhatnád.Szerintem ez a legfélelmestesebb horror pc játék.

Alien001 2015.04.03. 16:14:47

Szerintem ezek a játékbemutatók feleslegesek az oldalra. Az oldal eredetileg rossz filmek bemutatásával foglalkozik, persze fel kell dobni oldalt, de játékbemutatókból rengeteg van már az interneten és ez nekem olyan VR copynak tűnik (Főleg az előző videóban volt is szó róluk).
Úgy gondolom, ezen videók helyett inkább a rossz film bemutatókat kellene előtérbe helyezni, hisz mióta Sorter vissza tért azóta nem igazán jött ki tőle 1-2 filmnél több évadonként.

Sorter 2015.04.03. 16:24:23

@Alien001:
Ezekből a bemutatókból semmiféleképpen nem lesz rendszer, néha jelennek majd meg, most speciel a születésnap miatt készítettem. Fogalmam sincs, mikor lesz a következő rész, egy darabig biztosan nem.
A VR hasonlat amúgy helytálló, nem tagadom, hogy szeretem a videóikat, nyilván ez is lelkesített erre az ötletre, de minden erőmmel próbálom nem koppintani őket, de elképzelhető, hogy néha mégis így érződik.
Az oldal fő profilja továbbra is a rossz filmek nézése marad, emiatt nem kell aggódnod, hiszen én magam is jobban szeretek azzal foglalkozni. Szerintem az, ha néha kipróbálom magam más műfajokban még nem feltétlenül jelent problémát, de persze elfogadom, ha valakinek nem tetszik.

"Úgy gondolom, ezen videók helyett inkább a rossz film bemutatókat kellene előtérbe helyezni, hisz mióta Sorter vissza tért azóta nem igazán jött ki tőle 1-2 filmnél több évadonként."

Ne haragudj, de ez azért erős túlzás. A nyolcadik évadban igyekeztem minél több bemutatót készíteni, most nem írom le, hogy pontosan mennyit sikerült, de - minden beképzeltség nélkül - szerintem kitöltöttem a rám "bízott" mennyiséget. A kilencedik évadban eddig 8 bemutató volt, abból egy közös, négyet pedig én készítettem. Még egyszer mondom, nem a nagyképűség beszél belőlem, csak szerettem volna ezt tisztázni.

Riki93 2015.04.03. 18:15:22

Nekem nagyon tetszett a videó. Amilyen nyugodtan beszéltél mindenféle marhaságról az zseniális volt. Hamar elszállt az a 17 perc. PewDie is játszott ezzel a játékkal, de a te bemutatód sokkal poénosabb volt.

@Alien001:
Szerintem a srácok nyugodtan kipróbálhatják magukat más műfajokban is, hiszen már annyi jó videót szállítottak le nekünk az évek alatt, hogy ennyi kikapcsolódás jár nekik (ha nem több). Főleg úgy, hogy Sorter nagyon is jól csinálja ezeket a gameplayeket.

Alien001 2015.04.03. 22:16:52

Nem beszólásként szántam amit leírtam. Mindenki csinálja azt amit valóban szeretne és amihez ért vagy tehetséges benne. Viszont a gameplay videókhoz nincs szükség tehetségre ezért is csinálja a videós világ közel 90%-a. Nem utolsó sorban az ilyen videók gyártása akkor vált divatossá, amikor a youtube fizetni kezdett a feltöltött videókért. Ez számomra visszaesésnek számít és úgy gondolom, hogy ennél azért többet is kitud valaki hozni magából mint gameplay videó.

Sorter 2015.04.03. 22:25:50

@Alien001:

A legkevésbé sem vettem beszólásnak, volt alapja a hozzászólásodnak, viszont továbbra is úgy gondolom, hogy nem megy a blog rovására, ha néha ilyen videókkal is jelentkezem. Szeretem készíteni őket, és úgy vettem észre, a nézők nagy része is lelkesen fogadta, de tiszteletben tartom, ha neked személy szerint nem tetszik. Azt a kijelentést azért erősnek tartom, hogy a gameplay videókhoz nincs szükség tehetségre, hiszen itt is fent kell tartani a figyelmet, és szórakoztatóan tálalni a látottakat - ne érts félre, nem magamat akarom dicsérni, nálam milliószor jobbak vannak a műfajban, de hidd el, én már láttam olyat, akinek valóban nem volt hozzá tehetsége. Feltűnő volt a különbség azokkal szemben, akik valóban jól készítik az ilyen jellegű bemutatókat.
Nem tudom, hogy ezzel a fizetős dologgal konkrétan ránk céloztál-e, de ha igen, akkor elmondom, hogy nekünk nem fizet a Youtube, nem is fogadnánk el tőle egy petákot sem annyi szívatás után, amennyit okozott nekünk.

Alien001 2015.04.03. 23:36:29

Nem rátok céloztam, hanem amióta ez bejött a youtube fizetés pár éve mindenki csak gameplay videókat gyárt. Az új csatornák is ilyen témában nyílnak folyamatosan. Ezt bárki tudja csinálni akinek megvan a kellő anyagi ráfordítása, hogy vegyen egy középkategóriás asztali gépet. Rengeteg olyan csatorna van amin igazából csak maga a játék videója van kommentár nélkül még is több ezren nézik meg a videókat minden hónapban. Sajnos ez a gameplay videózás már inkább divat cikké növekedett, minden Pistike ezeket gyártja, emiatt már kevés az egyedi tartalom az online videózás világában. Ugyan ez a véleményem a video bloggerekről is.
Nálatok egyedi tartalommal volt megtöltve az oldal, rossz filmekről nem igazán gyárt senki sem videót és ebből tűnt ki a csatornátok a többiekétől. Pont ezért neheztelem az ilyen videókat, mert kb az interneten minden birka gameplay videót vagy videóblogot készít.

Sorter 2015.04.03. 23:38:22

@Alien001:
Valahol érthető, amit mondasz, de mint fentebb is írtam, ebből nem lesz rendszer, viszont néha lesznek ilyen videók is tőlem. Azért remélem, idővel majd elnyeri a tetszésedet legalább egy kicsit. :)

Kargath 2015.04.04. 13:48:52

Nekem tetszett,látszott,hogy a reakcióid hiteles,nem ilyen kamu üvöltözés,meg idegesítő gesztikulációk.Falnak tudok menni Pewdiepie-től meg a hasonló hülyéktől.Abban én is eggyet tudok érteni az előttem szólókkal,hogy azért lets playekhez,meg hasonló gameplay videókhoz nem kell annyi időt,energiát,tehetséget beleőlni,mint mondjuk azokhoz a videókhoz amiket ti csináltok.Eleve,ha a játék olyan és sodor magával(pl Amnesia,Evil Within) akkor nem is kell,hozzá semmi más,csak a youtuber benyög egy-két hülye poént 5 percenként és kész,mehet is a milliós nézettség.Nem kell hozzá sok kreativitás.
Nem szidni akarom,mert elismerem,ezzel is el lehet ütni az időt,hogy ilyen videókat nézel,de komolyan akkor már miért nem játszol a játékkal,minthogy azt nézed,hogy más játszik vele??Annyi pluszt meg nem ad egy ilyen kommentáros gameplay,hogy elbasszak rá fél órát vagy többet a napomból.

Ennek ellenére Sorterben látok fantáziát és végig is néztem a videót,ha a következő hasonló videóidba raksz vmit ami egyedivé,különlegessé teszi azokat akkor én simán benevezek erre az egészre.
Sok sikert hozzá,bocsi a hosszú szövegelést!:)

Sorter 2015.04.04. 13:50:02

@Kargath:
Köszönöm, rajta leszek az ügyön! :)

Meerkat 2015.04.04. 17:29:28

Milyen kellemes gond azon vitatkozni, hogy milyen műfajban tölts fel videókat! :) Nyilván a rossz filmek miatt olyan népszerű az oldal, de a gyöngyszemek, a vendégbemutatók vagy az efféle kikacsintgatások is tovább színesítik. Én azt mondom, hajrá! Kérdés: tervezel-e valamikor gyöngyszembemutatót készíteni A Sunset Limited című filmből?

Sorter 2015.04.04. 17:30:07

@Meerkat:
Már felmerült az ötlet, elképzelhető, hogy lesz belőle bemutató.
süti beállítások módosítása