Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Nicolas Cage maraton(3) - A bosszú jogán

2015.04.10. 19:11 | BlackSheep89 | 4 komment

Címkék: nicolas cage maraton

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr77356846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2015.04.10. 20:37:14

A film nézése alatt a Chosen című websorozat jutott állandóan az eszembe. Hasonló a szituáció, mégis más adja az alapját. Eddig három évad készült belőle és közeljövőben jön valamikor a negyedik. Évadonként bő két órás filmhosszt tesz ki mindössze. Tartalmaz egy-két igen durva csavart is a történet, ha számítunk rá, rendesen le tud döbbenteni akkor is. A bosszú jogán matinénak tűnik mellette összességében.

www.youtube.com/watch?v=vesj_mwpgQ8

szkristof92 2015.04.10. 21:24:26

Szegény Cage-től egy évtizede még számon kértük volna, most viszont csodaként értékeljük a tisztességes középszert. A videó teljesen jó összegez minden pozitívumot és negatívumot a film kapcsán, és egyben remek felvezetés a következőhöz, amivel bizony meg fog indulni az igazi pokoljárás! :D

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2015.04.11. 18:42:32

Azt ugye tudjátok hogy Cage arca bármelyik rajzfilmbe könnyedén be illeszthető
That's all folks :D

Piere de La Croix (törölt) 2015.04.12. 17:44:01

Jó a bemutató szokás szerint, de könyörgök, szokjatok már le róla, hogy beteszitek az "lehet, hogy én vagyok a hülye, de..." mondatokat!
A poligráf bekalibrálásánál ugyanis rendszeresen tesznek fel ilyen kontroll-kérdéseket a delikvenseknek (illetve a későbbi kérdezések során is), hogy megtudják, hogy mikor hazudik (mert így nehezebben lehet "átverni" a gépet, illetve a későbbi elemzéseknél feltűnő, hogyha szerinte hétfő után nem kedd, hanem péntek következik)
filantropikum.com/valoban-oszinte-a-hazugsagvizsgalo-tudd-meg-az-igazat/
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/5161/hazugsagvizsgalat---a-poligrafot-nehez-becsapni
psychology.huji.ac.il/.upload/Gershon/CQTCHAP4.PDF
Igaz, hogy ezeket a filmekbe éppen hogy nem teszik bele - kivéve, ha valamelyik zenei hangra - cisz - végződnek.
www.youtube.com/watch?v=-C_b0yXVK9U
süti beállítások módosítása