Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies Extra - A Fucking Cruel Nightmare

2015.05.25. 20:42 | Sorter | 12 komment

Címkék: extra

Eredetileg hagyományos Baaad Movies bemutatót szerettem volna készíteni, erre azonban sajnos nem került sor. Kárpótlásul elővettem azt az "alkotást" amit már sokan javasoltatok, és megpróbáltam sajátos módon bemutatni, mivel a hagyományos videó lehetősége jelen esetben teljesen lehetetlen lett volna.

A "filmben" látottakért felelősséget nem vállalok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr497490928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkristof92 2015.05.25. 21:30:45

No igen úgy látszik, hogy a ZS kategória alatti gorefilmek egyik tisztes példányával állunk szemben, melyeket arról lehet felismerni, hogy értelmes dolog nem történik csak az alkotók akarnak nagyon sokkolóak és tabudöntögetőek lenni azzal, hogy mindenféle gusztustalan belezős szarságot mutatnak bármiféle kontextus nélkül. Miközben a "film" meg úgy néz ki, mint a kiszart hányás.
Nemhogy azt hidd, hogy ez A Fucking Cruel Nightmare olyan különlegesen förmedvényes darab Sorter, ha az ember kellően a filmgyártás történetének mélyére ás tucatjával fog ilyeneket találni. Ebből speciel tényleg elég volt ez a 15 perc, az alkotók remélhetőleg azóta sitten vagy a elmegyógyintézetben feküdnek.

butyokkapitany 2015.05.25. 23:38:30

Na jó, hát én ezt rohadtul nem tudtam hova tenni, ezért utána olvastam. A sztori tehát a következő: ez az egész film egy kurva hosszú rémálom. Igen, igen, valóban az, de maga a film is arról szól :D Nagyon meta, mi? Sőt, a filmben elhangzik a film címe, wow, miccsoda metaság *__* (nem, ez egy hulladék.)
Na szóval, az első cirka fél órában a pasi járkál körbe körbe, és látja ezeket a maszkos flótásokat más embereket kínozni. Ezután fölkel, felvesz egy maszkot és visszaalszik, a film hátralevő részében pedig ugyanúgy járkál körbe, ugyanúgy idióta gyilkolászásokat lát, annyi különbséggel hogy most a maszkosokat gyilkolják azok, akiket első körben megöltek.
Ja igen, és az elmaradhatatlan kedvcsináló: "So, yeah, this movie is basically just a continuous montage of people being tortured to death one by one, with some random scenes of a masked person mutilating himself in between. You would think this would make for a very boring 90 minutes, but this is not so because of several factors. All of the kills are incredibly gory, very sadistic, brutal, sometimes pretty creative and, mostly, keep from becoming repetitive."

Összefoglalva: mindenki meneküljön ettől a fostól :D Srácok én imádok veletek szar filmeket nézni, nem csak bemutató, de teljes filmnézés keretein belül is, de ezt 17 perces hossza ellenére is 5 perc után akartam kikapcsolni :D Ahogy mondod Sorter, szabályosan fizikai fájdalmat okoz..

Balllllú 2015.05.26. 08:03:06

őőő jó és ez most akkor hogy kapott imdb-n 3.8 pontot?

xx18Rolandxx 2015.05.26. 13:35:13

Szerény véleményem szerint a készítők láthatták a Vomit Gore Trilogy-t és azt gondolták utána, hogy " hmm ha ezek képesek voltak erre akkor mi is képesek vagyunk rá !" Ezek után lementek a sarki vegyesboltba lekvárokért és a közeli szemtéttelepről összekukáztak mindent ami használható és aztán leforgatták ezt a fost. De most komolyan ez a film nem kínzásokról szól hanem maga a film a kínzás, még ez a 17 perc is sok volt belőle. Pedig én kibírtam a Fűrész filmeket és a Cannibal Holocaust-ot is de erre nem lehet felkészülni. A Fűrész-t és a Cannibal-t is legalább filmeknek lehet nevezni még ha azok készítői sem voltak épelméjűek. Azt pedig,hogy ez a fos mitől kapott 3.9-es átlagot IMDB-n majd a 40 milliós kérdésnél megtárgyalhatjuk.

Remélem azok akik ezt csinálták már egy gumiszobában ülnek mert, hogy odavalóak az biztos........

xhalapex 2015.05.26. 17:14:53

Hát beszarok, de én ezen marha jól szórakoztam. Teljességgel komolyan vehetetlen ZS film.
Én nem tenném egy lapra a Cannibal Holocausttal. Szerintem az egy egészen remek film, komoly mondanivalóval.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.05.26. 17:15:09

Szentséges basszantyú, mi ez a szar? Azért ilyenkor érzem azt, hogy néhány embernek belenéznék az agyába, hogy mi van benne, mi folyik ott, van egyáltalán? Mert hogy ennek a filmeknek a készítőinek nincs, az tuti, vagy ha van, akkor valami nagyon nincs rendben vele. Egyáltalán, mégis milyen embernek a fejéből pattan ki ekkora bődületes baromság? És mi ennek az értelme? És..eh, hagyjuk, erre nincs se magyarázat, se mentség. Ha Ryuhei Kitamura örökké a pokol legmélyebb bugyrában fog égni a Versus miatt, vajon mit érdemelnek azok, akiknek akár csak hangyányi közük volt ennek a híg fosnak a létrejöttéért?

FaKe.beL1eVe 2015.05.26. 19:00:39

ÁÁÁ! Véégre itt a szerintem világ legrosszabb filmje!!! :D
Abszolút egy ZS kategóriánál milliószor rosszabb Fűrész-Roller Blade crossover vagy nem tudom mi!
Mikor először láttam kb 2 évvel ezelőtt nem hittem el hogy ilyen létezett 2010-ben(!!!).

The Mid 2015.05.27. 06:56:33

Ez tipikusan a nézhetetlen kategória, annyira rossz. Bárgyúnak bárgyú, bénának béna, hulladéknak hulladék, mégis messze van a szórakoztatótól, egyszerűen csak egy förmedvény.

Garott 2015.05.27. 06:56:37

Ez igazából tényleg nem minősül szerintem filmnek. itt valami olyasmi lehetett, amit xx18Rolandxx írt, azaz volt 3 ember akik láttak sok gore filmet, és az egyikük kitalálta, hogy csináljanak ők is egyet, hisz ez épp elég. talán az egyikük még pár hónapot főiskolára is járt filmszakon csak nem értették meg őt. Addig viszont nem jutott el ahol az első filmjük után mindenki rájön, hogy a természetes lámpafény az bizony nem világítás, és attól bizony lófasz sem látszik majd a képen. Ez azért is gyanús, mert nagyon úgy tűnik fingjuk sem volt a színhőről, mert folyamatos fehéregyensúly eltolódásban voltak, amit valami fosadék filtert használtak, de nem túl jól. A "történet" igazából pont olyasmi, amit hobbi szinten szoktak horrorrajongók kitalálni, úgy hogy nem értenek a sztoriíráshoz. és az anatómiához sem igazán, mert ugye ha valakinek szögeket verünk a csigolyájába akkor elég hamar lebénul, és a többit csak magunknak csapkodjuk. Mintha egy levágott lábat vagdosnának tovább. Ez tényleg nem más, mint valami iskolás poénkodás, mert nem lehet ennél több. mert itt semmi nem volt tényleg, amit egy hétvégi kamerás apuka nem tudott volna jobban csinálni.

Csillag Balázs 2015.05.27. 06:56:41

Üdvözöljük kedves utasainkat Ed Boon and co. elméjében. Kérem csatolják be magukta és készítsék el a hányászacskóikat, mielőtt tarkónhánynák az önök előtt ülő utast.

De azért most komolyan. Fősuli alatt anno olvastam egy szösszenetet az intézmény folyóiratában. Ott egy ismétlődő rémálom volt az egész, sőt ha jól értelmeztem, akkor a narrátor saját kis pokla. Namost ebben az esetben a képzeletünkre volt bízva a dolog, ezért volt hátborzongató. Ennek a tehetségtelenségtől bűzlő celluloidhulladéknak a láttán csak azt tudom elképzelni, hogy valaki túl sokat nézte a Halálhajó egy bizonyos jelenetét (nem vagyok gyenge gyomrú, de attól anno én is majdnem hánytam) és azt mondták: ha Paul W. S. Anderson megcsinálta, mi miért ne tudnánk.
Innen üzennénk, én, szerény személyem és jómagam: Fiúk, legyen eszetek és menjetek vissza trágyát lapátolni, több jövőt látok benne.

A videokommenthez meg annyit: Mennyi nihilicum-acid fogyott a film nézése közben, hogy ilyen jól bírtad a filme... óbakker, majdnem csőbe húzott a kis rohadék.

zecske 2015.05.29. 07:01:51

no ugye,hogy a versus kész remekmü ehez képest,nállam kedvenc lett.

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2015.06.05. 07:05:46

Szerintem a készítők megnézték a Hostelt és irigyek lettek. Régebben VHS-re is forgattak hasonló szörnyűségeket. Ott van például a Violent Shit. Annak is kábé ugyanannyi értelme van.

Lehet, hogy soha nem nézném meg az A Fucking Cruel Nightmare-t, de így kommentárral együtt sokkal jobb. :)
süti beállítások módosítása