Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Sorter vs. BlackSheep #1 - Gladiátor

2017.04.10. 20:01 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: sorter vs. blacksheep

Kis késéssel, de ahogy ígértük, megkezdődik a Baaad Movies 9. születésnapi különkiadása, a Sorter vs. BlackSheep, melyben 7 videón keresztül fogjuk egymásnak feszíteni a véleményünket. A Gladiátorban még nem mentünk túl messzire, egyikünk sem utálja a filmet, csak egyikünknek kicsit (sokkal...) jobban tetszik. A következő alany azonban - amire szerdán számíthattok - már kétélűbb lesz!

Utólagos korrigálás: A Gladiátor 30 évnyi előnye a Ben Hurhoz képest (ami a videóban elhangzik) inkább 40 év.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7412415187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katoki Haise 2017.04.10. 20:29:05

A gladiátorok valójában önként jelentkeztek. Az életre-halál harcra semmi bizonyíték nincs. Nem is lenne gazdaságos hónapokig edzeni a harcosokat, azért, hogy egyből leöljék őket. Továbbá a a korai rajzokon láthatunk olyan eszközöket használni a gladiátorokat, amit nem használnál élet-halál harcban (mert azonnal meghalnál), viszont arra használnád, hogy másokat szórakoztass. Ilyen pl. a háló.

Atanos 2017.04.10. 21:01:37

Nagyon jó lett ez a videó. :) A végén jót röhögtem. :D Kíváncsian várom milyen filmekről fogtok még beszélni. :)

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.04.10. 21:42:43

Pont tegnap vettem meg a film DUPLA Lemezes DVD-jét és ez a videó meg is hozta a kedvemet a film újra nézésére és az Extrák megtekintésére! ;)

hunrikk 2017.04.11. 06:59:54

Rosselt Amint érzelmileg kasztrálták persze, hogy balta arccal tolta onnan végig. Nem vot motivációja, maxim(us)um annyi, hogy megölje a császárt, mind1 milyen áron. Mentálisan átállt erre az egyetlen feladatra , amit csak ugy vihet végig, ha minden másról lemond. Nem akart ő már élni de ezt a filmben ki is mondja, hogy bosszút áll értük mig él vagy az után.Lehet, hogy mindezt jobban is szemléltethette volna, de szerintem ez igy is abszolut működött. Sorry a szörnyü faviccért :D

Meerkat 2017.04.11. 18:18:35

Belefulladtam a nyálba, a túltolt pátoszba, az ízléstelenségbe. Ez egy ilyen volumenű filmnél megbocsáthatatlan! (Magamban a Trója mellé szoktam tenni, csak ott meg a pózoláson hasaltak el.) A zene mondjuk gyönyörű, és Sorter, ne mondd már, hogy a karizma nem elég. Ez egy bosszúfilm, mint pl. megannyi régi western. És azoknál is elég volt lassan rágcsálni a szalmaszálat/bagót meg szúrósan a távolba meredni.
süti beállítások módosítása