Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Sorter vs. BlackSheep #3 - Démoni doboz

2017.04.14. 21:46 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: sorter vs. blacksheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5412427013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2017.04.14. 23:41:16

Ez a film a hibáinak ellenére is sokkal jobban működött nálam, mint a Démonok között 1-2 vagy Annabelle. És nyugodtan egy lapon merem említeni a Sinister-rel vagy az Insidious filmekkel.

Az Őrdogűzőt már nagyon rég láttam. A kimaradt jelenet nagyon para, azt mégis utólag láttam. Pótolnom kellene a rendezői megnézését. Mivel az original movie-n csak röhögni tudtam, akkoriban a Stigmata sokkal nagyobb hatást gyakorolt rám.

Az ördögűzős témájú filmeket igen csak rühellem, mivel az esetek 99%-ban nulla hatással vannak rám, így például sorozatoknál a Peacher már pilotnál elvérzett, míg az Outcast bejött és a képregény is köröket ver a Walking Dead-re. Így két fronton is lenyomja Kirkman saját magát, mivel sokkal emberközelibbnek érzem, mint a zombis poszt-apokaliptikus drámáját valaha.

Millennium környékén 2017.04.16. 00:18:09

Olyanok vagytok, mint Szujó meg Wéber az F1 közvetítéseken. Ott is a higgadtabb, objektívebb Wéber áll szemben a szenvedélyes, nyers és számomra mindig egy kicsit unszimpatikusabb Szujóval.

Nem rossz film ez, és inkább értek egyet a Sorter-féle elemzéssel, mint a kissé prosztóra sikerült BS változattal. Sajnos még mindig nem jön be az a "poénforrás", amikor a nem tetsző jelenet alá gagyi zenéket vágsz be. Ezt a fajta humort inkább hagyjuk meg a videómániás ripacsnak, de ti jobbak vagytok ettől sokkal.

Annak kifejezetten örülök, hogy a színeket is felhozta Sorter, sok film van ahol az ilyesmi számít. Például a sokak által fikázott "Star Wars előzménytrilógiában" is. Hosszasan elemeztük ezt annakidején. És ha végigolvassátok a végére lejöhet az, hogy érthetetlen a rengeteg fikázás.

M.Zozo 2017.04.16. 00:18:13

Azért arra kiváncsi lennék, hogy a kedves DVD forgalmazók miért nem adták ki ezt a filmet (mert ennél jóval gyengébb filmeket is kiadnak)!!
süti beállítások módosítása