Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

TOP 20 Kedvenc Filmek - Sorter (Remake)

2018.07.16. 22:03 | Sorter | 8 komment

Címkék: top 10

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9314117305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KULTgame 2018.07.16. 22:33:09

Hű basszus ilyen gyorsan nem indítottam el videót (első 4 megtekintők között). :D Valamiért szeretem az ilyen toplistás videókat, lehet hogy azért mert személyes téma. Teljesen jó esti program.

rammsteinfan 2018.07.17. 15:35:41

Nagyon halk vagy Sorter.

Szijj Norbert 2018.07.19. 18:51:52

Először csodálkoztam a vége felé, hogy nem lesz benne a Holló, mert az első helyre nem vártam. de nagyon megörültem amikor megláttam. A Hollót miattatok láttam és egyből kedvenc filmemmé vált. Nem kisebbíteni akarom Heath Ledger alakítását, de konkrétan lemásolta Brandon Lee-t. jó lista volt nagyon és Sorter ne feledd ha a világot veszély fenyegeti egy másik faj képében addig nincs semmi baj ameddig Michael Jordan félpájáról bezsákolja a labdát.

Nagareboshi GIN 2018.07.21. 09:15:46

A Hacsi mellé szívből tudom ajánlani az eredeti változatot, a Hachikô monogatari c. japán filmet. A kettő lényegében ugyanaz, de ez tényleg Hachikô történetét emeli át egy az egyben, Japánban.
Személy szerint én is előbb láttam a 2009-es változatot, de az eredeti így is képes volt körülbelül ugyanazt a hatást elérni. Én személy szerint a kettő közül nem igen tudnék választani. Talán, ha nagyon, de nagyon muszály lenne, akkor inkább az eredetit választanám, de a remake tényleg csak egy hajszálnyival marad el tőle az én szememben.
Egyébként tök jó a lista. Néhány darab felkeltette az érdeklődésemet. :)

Kibernetika 2018.07.26. 18:00:43

Jó kis lista. Amúgy én csak négy filmről tudom eddig, hogy biztos a kedvenceim között vannak, Vissza a jövőbe, Mátrix, Eredet, Terminátor. Ja! És mondanék még pár dolgot, illetve kérdeznék is:

1. Amikor még korábban megemlítetted helyeken, hogy a Holló az egyik nagy kedvenc filmed, csakúgy sűrűn pislogtam, hogy "ennyi év alatt úgy megszeretted, mint Blacksheep még anno?" És végképp nem számítottam arra, hogy a Holló fogja pont az első helyet elfoglalni, de megértem, csak azon csodálkozom akkor, hogy az első Top 20 kedvenc filmes videódban egyáltalán nem volt benne, akkoriban Blacksheep istenítette, aztán neki sem volt benne végül 2016-ban a Top 20-asában. Akkor hogyan is jutott ennyi év elteltével (mégcsak nem is Blacksheep-ére, hanem) a Te első számú kedvenc helyedre? Csakúgy kíváncsiságból kérdezem, mert sehogy se jön ki ez így nekem. Amúgy Blacksheep miatt néztem meg még anno, gondoltam ha már a folytatásai áldozataimul estek, akkor már tiszteletesen megnézem az elsőt, pedig nem is vagyok "fantasy vagy dark fantasy fan". (mármint egy éve volt ez, nem évekkel ezelőtt, mert alig másfél éve találtam csak rátok és sokat néztem, ajogy most is, a régi posztokat)

2. Az Esőemberre szívesen szánnék időt, márcsak azért is, mert az autizmusról szól és én is autista vagyok, úgyhogy még hasznomra is lehet.

3. És mikorra várható a Kis Vuk remake videója, csakmert mondtad, hogy lesz és szívesen meg is néznék egy remake-et abból a borzalomból. Az az egyik legszörnyűbb alkotás volt nekem is, amit valaha láttam, pedig kiskoromban a Viharmadarak c. film volt a kedvencem (ma is szeretem, mint ti a Mortal Kombatot) és sok más áldozatom is volt, de a Kis Vuk-tól még így is már a grafikájától kezdve a tolókocsis hülyegyerekig meg a rappelő varjúig hányingerem volt. Szóval kb mikorra várható a remake?

Sorter 2018.07.26. 19:31:15

@Kibernetika:A Hollós dolgot nem kell ennyire túlgondolni. Még fiatalabb koromban láttam először, akkor nem fogott meg annyira. Évekkel később újranéztem, azóta pedig egészen mostanáig megnéztem legalább tízszer, és minden egyes megtekintéssel egyre nagyobbra nőtt a szememben, ahogy újabb és újabb értékeket fedeztem fel benne.

Nem tudom, mikorra várhatóak ezek a remake videók. Egyelőre más ötleteken dolgozom, szóval egy darabig még biztosan nem lesznek készen.

Kibernetika 2018.07.26. 20:27:03

@Sorter: Így már értem, nem is tudom, hogy ez eddig hogy nem jutott eszembe a Hollós dologról, hogy így lehetett, de így már érthető.

Nos nekem igazából ennyi elég is a remake-ekkel kapcsolatban, csak kíváncsi voltam, hogy tudsz-e esetleg valamit, de mindegy, addig is jól szórakozom a többi videón.

U.i.: Köszönöm a válaszokat, szia

Kibernetika 2022.05.10. 15:15:52

Most újranéztem ezt a TOP 20-ast és észrevettem, hogy itt már nincs a listádon anime (mint az első listádon a D, a vámpírvadász: vérszomj). Azért, mert lejárt lemez?

(sajnálom egyébként, mert én bő egy éve vetettem bele magam a műfajba, ami nekem is tetszik...)
süti beállítások módosítása