Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies 11 - Rendőrakadémia 7: Moszkvai küldetés

2019.04.19. 09:26 | BlackSheep89 | 9 komment

Címkék: after évad

Tomlion grandiózus Rendőrakadémia videója:

https://indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Rendorakademia_Retrospektiv

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6214774718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2019.04.19. 10:18:14

Nem hittem volna, hogy ezen a filmen még fogok valaha nevetni, de BlackSheep zseniális kommentárja még ezt is elérte nálam! :D

KULTgame 2019.04.19. 13:53:49

Btw. az a csókos rész Christopher Lee-nél mondhatni kikarikírozása a Brezsnyev-csóknak, amit értelemszerűen Brezsnyev szovjet főtitkár használt, amúgy meg egy régi orosz szokás. Jaj de vicces helyzet komikummal rendelkezik ez a film, ajjj.......

Isti 4, 6 2019.04.19. 13:53:57

Ennek a résznek tényleg csak az az egy baja van, hogy elfáradt a sorozat. Tackleberry fegyvermániája, Lassard szerencsétlenkedései, Jones hangutánzása, és Harris szétszivatása az első 6 részben is központi elemek voltak. Szimplán itt már mintha a készítőknek se lett volna kedve az egészhez századjára ellőni ugyanazokat a poénokat, de szerintem nem gyalázza meg az elődeit. Egyébként a 2000-es évek elején pletykáltak egy 8. rész készítéséről is, amiben Steve Guttenberg is visszatért volna. Aztán végül nem lett belőle semmi.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2019.04.19. 16:47:39

@Isti 4, 6: Egyre valószínűbb, hogy végül mégis megcsinálják! :/

KULTgame 2019.04.21. 10:27:01

@Tomlion: De természetesen csak nőkkel, mert úgy nem jöhet ki nagymúltú vígjáték remake-je. Bár igazából ha jobban belegondolok hogy csak nők fognak feszíteni rendőr göncben akkor az úgy, hmmmm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

xx18Rolandxx 2019.04.21. 10:27:02

Egyszer azért ezt is meg lehet nézni mert hát mégiscsak itt van Christopher Lee és főgonosznak Ron Perlman és ők tényleg nagyon jók de a többiek játékán tisztán látszik, hogy ott se akarnak már lenni és a poénok is mind ugyanazok és hát 6 film után már nem igazán viccesek ugyanazok a poénok.

Amúgy az egész Rendőrakadémia széria véleményem szerint a valaha készült legjobb vígjáték széria. Botegyszerű a sztorija mindegyiknek de a jól kialált helyzetkomikumok és persze a teljesen lökött karakterek biztosítják, hogy jól szórakozzon rajtuk a néző. Mondjuk karakterek terén egyértelműen a 4. rész a legjobb élükön a harcmániás öreg nénikével Tábori Nóra magyar hangjával párosítva. Ha már szinkron amit Pálos Zsuzsa csinált Marion Ramsey hangjaként az zseniális, már azon szarrá röhögi magát az ember :D Meg persze a híres Osztriga bár jelenet....az felülmúlhatatlan :D

Amúgy készült egy Tv sorozat is ami viszont csak 1 évadot élt meg (nem lepődök meg ) .

SARGE999 2019.04.22. 19:16:50

A film létjogosultsága indokolatlan. Az összes korábbi szereplő jelen van, szóval ez már önmagában megtenné egy fél alapanyagnak. De sajnos a rendezői munka és a forgatókönyv teljesen dilettáns. Esetleg néhány poén alapötlete még működőképes lenne, de nagyon rossz az időzítésük és nem illenek bele a jelenetekbe. Az egésszel az a baj, hogy egy nagy hakni, teljesen felesleges volt megcsinálni. Mivel a szereplőknek ez amolyan karrier temető, ezért jól jött nekik az a kis biztos plusz pénz. Csak a rendező részéről szentségtörés lett a végeredmény. Legalább egy David Zucker féle mestert bíztak volna meg vele. Csuklóból megírt volna egy jó forgatókönyvet. Így viszont sikerült meggyalázni egy kult szériát. Már az előző két rész sem volt olyan jó szintentartás, mint a 2, 3, 4. Itt valaki sok pénzt akart kaszálni egy nagy húzónévvel, de nulla százalék teljesítménnyel.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2019.04.25. 08:32:14

@SARGE999: Ilyenkor érdemes lenne utána nézni a dolgokat, mert maga a rendező sem szereti a filmet, Ő is kényszerből vállalta el a fizetségért, mint maguk a színészek, de annak idején, amikor a filmek Audiokommentárjait készítették Ő volt az egyetlen aki vissza vonta a szereplést a borzalmas forgatási körülmények és szörnyű tapasztalatok hatására! Valamint nem a rendező Alan Metter írta a filmet, hanem Randolph Davis és Michele S. Chodos!
Persze ettől függetlenül egy szar filmről van szó, de ez esetben nem teljes egészében a rendező a hibás, hanem a producerek, akik erőltették a film elkészítését!

freddyD 2019.05.15. 17:46:40

Régi sebeket tépett ez fel. Ez volt az első film, amit egyedül kölcsönöztem tékából :'(
süti beállítások módosítása