Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Hegylakó 4: A játszma vége

2020.09.19. 16:06 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: medencetisztító videók after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6316207084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szolnok Olivér 2020.09.20. 08:59:47

A repertoárból hiányzik a rajzfilm sorozat is ami a 2. részt folytatta.

Amúgy én nagy Highlander fan vagyok de az első után a 4. is kedvenc főleg a skót/ìr zenék miatt.
Én úgy vélem mindig is voltak halhatatlanok de csak egymásról érezik meg hogy ő is az. Heather(Connor első felesége) valószínűleg nem volt az. És csak akkor kerülsz a "játékba" ha erőszakos halált halsz. Ha belegondolsz Connor és Duncan is csatai erőszakos halált halt. Igy a játék sokáig tart. A figyelők itt azét hozták létre a menedéket hogy igy senki ne győzhessen ha 2en vannak a játék tart míg élnek. A végső nyeremény számomra is kusza hisz az első rész és könyvben sem ez van.
A könyvet amúgy ajánlom elolvasásra mert zseniális.
Számomra a 3. film az első folytatása (a másodikat inkább alternatív idősíknak mondanám) a 4. film pedig a közben jött sorozat és Connor életútjának lezárásának filmje. Számomra ezzel megszűnt a sorozat mert Connor párti vagyok. Persze mind megvan dvd-n (A 2. film még 2 lemezes extrában is) de az 5. filmet még ki sem bontottam.
És köszönöm neked ezeket a videókat. Régóta vártam rá. Régóta követem a csatornát és a videoítokat. Az első a Troll volt és a gyöngyszemek filmek videót is imádtam. Onnan ismertem meg a Forrást(The Fountain) aminek a zenéje számomra meghatározó értékű.
Egy szó mint száz. Ismét zseniális videó és még egyszer köszönöm. :)

SZSZFilm 2020.09.20. 08:59:56

Igen. A figyelős szálat és azt, hogy van egy adatbázisuk a halhatatlanokról azt a sorozatban találták ki is egész jól fel volt ott vezetve. Még az egyik évad főgonosza megpróbálja ezt az adatbázist felhasználni Duncan ellen, hogy az egész világ előtt nyilvánosságra hozza a halhatatlanok létezését.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2020.09.20. 09:00:24

Annyi baromság van a 4. részben, még a sorozat ismeretében is kapkodtam a fejemet. A kilencvenes évek végén a tv3 vetítette a sorozatot, mégis szebb emlékeim vannak róla, mint bármelyik filmről és előbb is láttam. Az egyik visszatérő szereplőjéről a sorozatnak készült egy spin-off is, mely tömény unalom volt a pilot után, mégis ilyen időkön átívelő kardozós fantasy terén szerintem a Whichblade a mélypont. Képregényadaptáció, a legvacakabb megvalósításban. Egy részt alig tudtam végignézni belőle, annyira erőltetett az egész. A bullett time effektek meg benne sokszor állóképek. Néztem is ez meg most mi. Akció terén borzalmas. Egy tévéfilm után készült a sorozat. Baaad Movies alanynak tökéletes volna vagy a színésznő teljes életmunkásága elég As

mátrix01 2020.09.23. 21:33:38

Jó bemutató lett ez is, köszönjük. Lambert lecserélése Paulra sem volt szerencsés, nem egy karizmatikus figura.

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2020.10.05. 23:21:56

Nem annyira káosz, mivel a Highlander Wikia szerint a második epizód nem canon, vagy alternatív idősík.

Így lényegébben így néz ki a canon idővonal.

Hegylakó
Hegylakó: A Mágus
Hegylakó sorozat
Hegylakó Endgame

A sorozatban Adrian Paul is elég súlytalan figura volt. Lényegébben a mellékszereplők vitték el a sorozatot. Amanda, Methos, a Figyelők, Kalas az egyik évad főgonosza.
süti beállítások módosítása