Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

B13 újra!!!

2009.05.05. 09:59 | Sorter | 3 komment

Már bemutattuk a B13 - A bűnös negyed című filmet, így arról sok újat nem tudunk mondani. Azóta is töretlenül szeretjük, és most, hogy megtaláltuk a második rész előzetesét, máris jobb lett a kedvünk.

Bár egy szót sem értünk franciául, így fogalmunk sincs, miről fog szólni, de a trailer alapján nagyon pörgősnek ígérkezik ez is, tele látványos kunsztokkal, csakúgy, mint az első.
Várjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr11103731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.05.05. 14:47:34

Ne, hogy olan legyen ez a film, hogy ezt is bekeljen mutatni, mint rossz filmet, mert ritkán csinálnak jó 2. részt. PL: Maszk fia, Alien vs. Predator 2, csillagközi invázió 2-3, Bad Boy's 2 stb.
Én nem hiszem, hogy ez a film jó lesz, mint az első, mert a folytatások nem mindig jók. (Tisztelet a kivételnek) :P

Todd. PT 2009.05.05. 18:43:46

Hát ez egy francia film, így hát némi esély azért van arra, hogy esetleg jóra sikerült. A Taxiból vagy a bíbor folyókból kiindulva.

Lombardo 2009.05.05. 22:52:06

A trailer alapján várós, bár szerintem a franciák nem sok emlékezetes akciómozit csináltak a '97-es Dobermann óta (amit nagyon ajánlok a Gyöngyszemek rovatba!)
süti beállítások módosítása