Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Happy Birthday Baaad Movies!!!!! (2)

2010.03.28. 12:19 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: extra

Mangekyo022 születésnapi ajándék gyanánt készített egy két részből álló "Baaad Movies dokumentumfilmet" mely, bár erősen túloz, az biztos, hogy mindannyiunknak nagyon jólesett. Köszönjük szépen!

Más téma: A kérdezz-felelek válaszvideója most már biztosan késni fog. Ennek oka, hogy rengeteg kérdés érkezett, ráadásul a hétvégére és a jövő hét elejére is összejöttek a dolgok, úgyhogy nem is tudunk vele annyit foglalkozni, mint szerettük volna. Valószínűleg a jövő hét vége felé kerülnek fel a válaszvideók. A késésért elnézést mindenkitől!

És még egy plusz a végére! Egy éve megígértük csaky000-nak, hogy, mivel a tavalyi születésnapi videónál elfelejtettük megemlíteni, hogy ő is megpróbálta nekünk kölcsönadni az Alien vs. Hunter című remekművet, most pótolni fogjuk a hiányt. Szóval csaky000, köszi szépen! :-)

Most viszont jöjjenek Mangekyo022 videói, melyeket még egyszer nagyon szépen köszönünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr91874550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beneg^ 2010.03.28. 15:38:20

Mangekyoo, már régóta gondolkozom, hogy megkérdezzem-e. Te nem véletlenül Tapolcán laksz? Vagy a Széchenyi Ferenc szakközép iskolába jársz? Nem tudom pontosan hogy miből is gondolom ezt, úgy emlékszem amikor ilyen "bemutató" szerűségen voltam, akkor egy anime-s összeállítást mutattak be, és mintha a te neved lett volna ott. De persz lehet hogy csak rosszul emlékszem :D

Mangekyo22 2010.03.28. 15:56:25

@Beneg^:
Nem, a nem voltam. Én Szigethalmon lakok egy eldugott kis faluban - amit csak a magas létszám miatt neveznek "városnak" -, s én Budapestre járok be jogi suliba. De jó tudni, hogy mások is csinálnak ilyen anime-összeállításos dolgokat. :)

Remélem tetszik - a hibák ellenére is. :)

Beneg^ 2010.03.28. 16:25:29

Én az ilyet nem nevezném hibának... Félrenyomtál egy gombot a billentyűzeten...Még nem néztem a videót telljesen végig, mert a sz*r indavideó évekig tölti... Én nem nagyon rajongok az anime/manga stílusért, sajnos énis azok közé az emberek közé tartozok akiknél még mindg az lebeg a szeme előtt hogy: "Anime=Pokemon" Nemrég kezdtem el nézelődn/utánnajárni az anime műfaj sajátosságainak és hát szerencsém volt nemrég megtekinteni az Animátrixot, ami nem hagyott bennem valami mély nyomot, de mindezek ellenére SZÓRAKOZTATOTT az egyedi rajzfilmes látványvilágával. Ha esetleg tudnál nekem ajánlani valami "alap" animet azt szívesen megnézném.
Üdv:Beneg^

Mangekyo22 2010.03.28. 17:32:08

@Beneg^:
Persze, az animemangapalota.blog.hu-t ezért hoztam létre, hogy akik szeretnék megismerni az anime műfajt, azok kapjanak segítséget, hogy melyeket érdemes megnézni, s melyeket nem.

Amiket tudok ajánlan a komolyabbak közüli, az a Full metal Alchemist, a Death Note, a Monster, a Love Hina, az Akira, a Ghost In The Shell és a Ninja Scroll animékat - az utóbbi három abszolút alap, azok voltak olyan amerikai filmek alapjai mint a Mátrix-nak.

Ha csak valami könnyű szórakozásra vágysz, akkor tudom ajánlani a Naruto, Bleach, a Rosario To Vampire és Full Metal Panic Fummoffu animékat.

Beneg^ 2010.03.28. 19:05:39

A Ghost In The Shell-ről már hallottam Baaad Movies kapcsán, meg azelőtt osztálytársam "szónokolt" róla hogy mekkora film az. Szerintem azzal fogom kezdeni. Narutot nagyon nem szeretem, szerintem abszólut gyerekes az ábrázolási mód, valamint a karakterek megjelenítése. Amúgy tudom, véresebb harcjelenetekkel van tele szóval, nem gyerekeknek szól legfőképp.
süti beállítások módosítása