Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

BattleShit

2011.12.12. 08:33 | BlackSheep89 | 12 komment

Mielőtt tovább olvasnátok, nézzetek fel a Horror-Mirror blogra, ami talán a legjobb magyar horror-blog, és amivel mától társblogok vagyunk. Rengeteg színvonalas kritikát olvashattok olyan filmekről, amikről nagy valószínűséggel hírből sem hallottatok. (Itt olvastam először a Szerb filmről is, amit azóta se tudok elfelejteni!)

Igen, igen, igen! A jó öreg Battleship! A film, ami azelőtt a bögyömben volt, hogy  egyáltalán egy képkockát láttam volna róla! Már egyszer elmélkedtem Hollywood tökéletesen érthetetlen gondolkodásáról:

"Na, akkor nézzük, miből csináljunk blockbustert! Hát ez meg mi? Halo? Lássuk, mit bír! Van benne egy hatalmas, jól kitalált világ, sok fantáziadús szereplő, sok akció... áh, hülyeség! Ebből soha senki nem tudna jó filmet csinálni! Képtelenség! Főleg nem Peter Jackson vagy George Lucas! Áhh, hagyjuk már, még viccnek is rossz!
Na és mi ez a másik? Asszongya, Torpedó! Van itt hat-hat darab hajó, amik lőnek egymásra... ŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!! AZTAKURVAAAAA!!!!!!! Ez micsoda ötlet! Hogy ebből mekkora zseniális über-király mega-produkciót lehetne csinálni! Erre adok is 150 millát, hát ezzel képtelenség mellélőni!!!"

És most ott tartunk hogy film készül a torpedóból (A TORPEDÓBÓL!!!!!), de erről már beszéltem. Viszont most kijött a film legújabb trailere, és hát mit mondjak... míg az első még adott némi okot a bizakodásra, ez totál elintézte a maradék reményt is. Nézzétek meg, aztán leírtam egy-két megjegyzést, amik feltűntek.

És akkor néhány észrevétel:

- Először is a látvány pazar! Látszik, hogy nem két forintból készült, és a hangok is elég brutálnak tűnnek. Azért ahogy a hajó elsüti azokat a baszomnagy ágyúkat... Dolbyban tutira komoly élmény lesz! Szóval ezzel a résszel elsőre abszolút meg vagyok elégedve!

- Ami viszont gáz: Liam Neeson meghal! Legalábbis az előzetesben ez hangzik el: "The commander is dead!" Az előző trailerből pedig határozottan kiderült, hogy a parancsnok nem más mint Neeson. Na most egyrészt nem gondolom hogy illő ilyesmit előre lespoilerezni (bár a Drive trailere után nem tom mit csodálkozom...), másodszor meg ez alapból kamu! Liam Neeson meghal? Ugyan! Ő olyat alapból nem tud, és akkor majd pont néhány tarkóntoszott Ufo fogja elintézni? Hagyjuk már! - Mint kiderült, ebben tévedtem, ugyanis nem ő hal meg, hanem valami kapitány! Sorry!

- Aztán az Ufo űrhajó attól indul be, hogy egy ember megsimogatja? What the fuck???

- Már korábban is feltűnt az a baromság, hogy az űrhajó csinál egy burkot, amiből se be, se ki, de akkor még nem gondokodtam el azon, hogy... MINEK??? Az UFO-knak csak az a három sziget kell az egész bolygón, vagy mi? Mi ez a baromság?

- És ha már itt tartunk, nem lenne egyszerűbb azt mondani nekik, hogy "Tudjátok mit, idióta ufók, ha nektek elég ez a három bolhafingnyi sziget, akkor a tiétek! Mi meg lelépünk és boldogan élünk mellettetek az öt kontinensünkön!"

- Vannak két lábon járó egyedek is az űrlények között, a'la Battle L. A. Oké, ezzel még nem is lenne gond, de ez mégiscsak a torpedó filmadaptációja (bakker ezt még leírni is ciki!), és ezzel pont a lényeget ölik ki belőle. Bár ezt még lehet javítani, ha nem sokat szerepelnek a kétlábúak (mint a Világok harcában).

- És végezetül a legfontosabb! Akármekkora baromság is lesz ez (mert az lesz!), én mégis egyre jobban várom! El sem tudom képzelni, mi lesz ebből! Annyira elborult már maga az ötlet is, hogy van esély rá, hogy annyira rossz lesz hogy az már jó! A Battle Los Angeles is egy baromság volt, én mégis élveztem. Hátha ez is megüti azt a szintet! Meglátjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr543457104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkristof92 2011.12.12. 09:45:58

Úgy látszik jövőre sem maradunk Transformers nélkül!:)

gyurci97 2011.12.12. 13:43:23

Szerintem egyáltalán nem lesz rossz film. Engem a Transformers és a Battle L.A. keverékére emlékeztet. És lehet,hogy velem van a baj,de nekem a Battle L.A. a kedvenc filmem és a Transformers triológiát is ismádom. Lehet,hogy bennük egy két logikai baki,ahogy itt is,de szerintem jó lesz...

Nabopolasszar 2011.12.12. 19:20:52

Akkor én is beszállok:
- A látvány tényleg ütős, bár ahhoz hogy sikeres legyen, nem is szabad, hogy ennél alább adjanak.
- Én még nem könyvelném el Neeson bácsi halálát. Bár sok jel utal rá hogy korán kicsinálják, mégis a trailerben azt mondják hogy a kapitány halt meg, de az elsőből tisztán (itt meg homályosan) kiderül hogy Liam admirálisi rangot tölt be (a rangjelzésből a vállán)
- Az érintésre való beindulás biztos valami idegen szokás, hisz Megatron is ettől indult be a Trafó 1-ben :P
- A három szigetről annyit, hogy azok a Hawaii szigetek, amik az USÁhoz tartoznak, és az amcsik nem azok a fajták, akik csak úgy hagyják elveszni az államaikat. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg így alakítják ki a hídfőállást, ami az inváziós taktikák első lépése
- Lehet hogy nem tűnt föl, de azok az USOk(ugye Unidenified Swimming Objects(Azonosítatlan Úszó Tárgyak) hehe) vígan lövöldöznek több ezer kilóra lévő nagyvárosokra is, szóval igenis, oda kell csapni nekik
- Ezt a "kétlábonjárást" nem a filmkészítőknek rónám fel, hisz az idegenes filmek többségében nem tudunk el szakadni(de még a Halo sem) az emberi korlátozottságtól
- Én is nagyon várom, bár annyira (még) nem érdekel, hogy kipengessem rá a mozijegyet

Remélem a stílusom nem volt annyira kötekedő

Dragonman 2011.12.13. 00:04:45

"Liam Neeson meghal! Ő olyat alapból nem tud,..."

Egy név:Qui-Gon Jin - RIP

"ha nektek elég ez a három bolhafingnyi sziget, akkor a tiétek!"
És ha Kecskemét lenne az a bolhafingnyi kis terület? :)

Amúgy honnan fenéből veszi azt mindenki, hogy ez a torpedó nevű társasjátékból készült? Forrás? Vagy valami.

Amúgy faja kis filmnek néz ki így előre, bár Battle: L.A. is annak tűnt, de mégse lett akkora durranás. Majd meglátjuk.

Golden Heart Chris (törölt) 2011.12.13. 00:24:14

Még egy név: Ra's al Ghul - R.I.P.

Ben Reaper 2011.12.13. 04:58:29

ájájjj! nem a "commander" hanem a "captain is dead" hallgassátok meg. kapitány meg bármelyik hajón lehet :D

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2011.12.13. 07:31:47

@Nabopolasszar: Nem gáz, a cikk is meglehetősen kötekedő lett. A kétlábon járó ufókkal csak akkor lesz baj szerintem, ha nagyon erőltetik. Egy torpedó-adaptációban (Jézusom!!!) ne mászkáljanak kétlábon járó ufók, hanem lőjék egymást bazi nagy hajók.

@Golden Heart Chris: @Dragonman: Na jó, de én arról a Liam Neeson-ról beszélek, aki az Elrabolva után született, és azóta szétcsapott mindenkit, akit csak ért!
Egy hajón általában egy kapitány van, nekem gyanús, hogy Neeson lesz. De ne legyen igazam!

Ha Kecskemét lenne a sziget? Jó kérdés! :) Ha cserébe nem lövik szarrá a bolygót, én megfontolnám, hogy megegyezek velük. De az igaz, hogy én nem vagyok Amerika.

Meglátjuk mi lesz ebből, mindenesetre az alapötlet halálgáz! De hátha...

Golden Heart Chris (törölt) 2011.12.13. 11:03:09

Persze, én is csak ugyanúgy kötekedtem ám, mint ahogy te tetted ennél a cikknél, tudom mire gondolsz. És hidd el, én is halál gáznak érzem a dolgot és nem értem, hogy lehet az ilyesmit normálisan filmre vinni. Mi lesz a következő? Aknakereső? Pac-Man? A Wikipédia egyébként azt írja, hogy Liam Neeson Shane ADMIRÁLIST fogja játszani a filmben, szóval biztosan nem ő hal meg, legalábbis a trailer alapján.

Navajonki 2011.12.13. 15:46:23

Nem kötekedésképp, de azon kívül, hogy a nyílt vizen játszódik, hol van a legkisebb nyoma is, hogy ez a TORPEDÓ filmadaptációja? Nekem inkább tűnik afféle Crysinak nanoruha nélkül :D

Nabopolasszar 2011.12.13. 16:27:00

Viszonylag kis helyen ellenséges hajók lövöldözik egymást. Gondolom ezért lenne adaptáció. És azért erőltetik a párhuzamot, mert a Hasbro is ott van a készitők között akinek ez jó reklám.

Vardar 2011.12.17. 21:28:55

Szerintem azért kell nekik az a pajzs, mert ők nagyon becsületes és harcias ufók, és azt fogják mondani, hogy a pajzs a csatatér, aki bent van ember az az egyik fél, mi is leteszünk egy keveset, az a másik, ha mi nyerünk leigázzuk a bolygót, ha ti nyertek, megyünk haza. Legalábbis itt lenne a legtöbb átfedés és logika a Torpedóval. x hajó x hajó ellen egy zárt csatatéren.
süti beállítások módosítása