Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - A feláldozhatók 2

2012.08.30. 20:43 | BlackSheep89 | 19 komment

Címkék: élménybeszámoló

Rég volt ilyen, de most megint hárman vagyunk a mikrofonnál, így nem lett egy túl összeszedett élménybeszámoló, viszont cserébe jó hosszú! :) A lényeg azért elhangzik: A film nosztalgiázásnak nem rossz, az ironikus poénok nagy része nagyon vicces, a szereplők rutinosan hozzák a formájukat, de sajnos akciófilmként - meg úgy általában filmként - nem ér fel az elsőhöz.

Hang ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr234742632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2012.08.31. 11:36:57

Jó kis élménybeszámoló volt. A thelomeris - ből lesz beszámoló?

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2012.08.31. 20:51:49

Folytatások terén én leginkább a Die Hard 5-től félek. Alapból nagyon szeretem a Die Hard sorozat összes részét.

Die Hard: Messze a legjobb és legizgalmasabb epizód. Ízig vérig kemény akció film ami simán lepipálja a mai CGI uralta akció filmeket. A legjobb benne, hogy regény alapján készült.
Die Hard 2: Itt már érződik, hogy egyáltalán nem regény alapján készült és csak az első rész sikere miatt készítették el gyorsan ezt a filmet. Ennek ellenére egy jó film minden hibája és bakija ellenére. (Szerintem mindenki tudja mikre gondolok?)
Die Hard 3: Csak egy hajszállal maradt le az első résztől. Rengetegen ezt a részt tartják a legjobbnak. Bruce Willis és Samuel L. Jackson páros nagyon jól sikerült és a poénokon is rengeteget tudtam röhögni. A fő gonosz ebben a részben sikerült a legjobban. Ha egy picikét vettek volna vissza a poénokból, akkor ez lenne a legjobb rész. Így csak 2.
Dier Hard 4: Csak a 4. legjobb. A sztorival nem volt semmi (SEMMI) bajom. SŐT! Az öreg zsaru csak nehezen képes boldogulni a mai számítógép uralta világon. Ennek ellenére( egy kis segítséggel) képes legyőzni a rosszfiúkat. Nem volt annyira emlékezetes mint az előző részek. A főellenség az előző résszel ellentétben pedig nagyon vérszegény volt. Végül pedig hiányoltam a sok káromkodást és a vért a filmben. (SPOILER: Amikor Bruce Willis ráugrik a CGI meganimált vadászgépre és azt elpusztítja már egy kicsit túlzás volt számomra.) Ennek ellenére jól beleillik a filmsorozatba.

Attól tartok, hogy az 5. rész még az előző rész színvonalát sem lesz képes elérni. Főleg azért, mert a rendező ugyan az lesz. :( Remélem nem kell majd eltemetnünk a filmet, de ha gyenge lesz akkor inkább lemondok róla és inkább megmaradok az első 4 résznél.
Erről mi a véleményetek?

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.08.31. 20:51:53

Nálam óriási extázist okozott ez a film, egyszerűen imádtam, valószínűleg lesz még egy mozis nézés belőle!

lagzilajcsiforever 2012.08.31. 20:51:54

@jackass99: szerintem ez attól függ hogy lesz e egyáltalán thelomeris

zecske 2012.09.01. 16:54:10

2.rész sokkal jobban tetszett mint az 1-része,itt legalább volt történet is,meg minöségibb akciok.

FaKe.beL1eVe 2012.09.01. 16:54:12

@Tomlion:
A Die Hard 5 rendezője nem Len Wiseman, hanem a Max Payne rendezője John Moore lesz majd, ami talán szerintem annyira nem is rossz választás, mert habár a May Payne film játékadaptációként egy hulladék volt, de különálló filmként egész jónak mondható.

Wrathe CN · http://www.youtube.com/channel/UCyeYGrliSe3C7ab78ylvhIQ 2012.09.01. 16:54:26

@lagzilajcsiforever: Lesz. freddyD írta twitteren hogy nem halott a projekt és hamarosan exkluzív interjú lesz tőle.

jackass99 2012.09.01. 16:54:31

A wikipédián azt írták hogy valamikor 2013 - ban lesz a mozikban.

gyurci97 2012.09.01. 21:42:49

Én idén leginkább a Skyfall-t várom,számomra az az Isten. Megnéztem a Tedet,a Sötét Lovag Felemelkedést,a Prometheust,a Bosszúállókat,az Éhezők Viadalát,mindegyik nagyon tetszett,de szerintem ez a Skyfall zseniális lesz. Én már az első előzetestől hátast dobtam...Lehet,hogy kicsit elfogult vagyok,de én imádom a 007-est...

A Hülyék Pörölye 2012.09.03. 11:24:26

Dolph Lundgren egyébként nem buta.
Wiki alapján (meg újságban is olvastam egyébként)

" Iskolái:
KHT - Royal Institute of Technology – Stockholm (1976-1980)
Washington State University and Clemson – Dél-Karolina
University of Sydney – Ausztrália/Sydney (1980-1982), Főtantárgya: vegyi műszaki
Massachusetts Institute of Technology - Cambridge

Öt nyelven beszél: svédül, angolul, spanyolul, és egy kicsit németül, japánul és franciául."

franke 2012.09.04. 08:46:39

Kedves Blacksheep!Szeretném megkérdezni hogy a REC 3ból fog e készülni BAAADMOVIES video!Egyszerűen felháborító hogy mit csináltak ezek az őrültek egy überkirány horrorfilmből(REC),a harmadik részhez képest is kítűnő második rész után ilyen ocsmány egy elbaszott szart készíteni mint a REC 3!Olyan mintha ez a rész nem is a REC folytatása lenne hanem valami Asylumizált gyenge változat!Szerintem egy de esetleg több videót is megérdemel ez a filmnek aztán nem nevezhető hulladék!DÜHÍTŐ!KOMOLYAN MÉRT KELL MINDENT ÍGY ELBASZNI!? :( NAGYON SZOMORÚ VAGYOK
remélem elkészül majda videó!Bízom benne!Előre is köszönöm!ADDIG IS KERÜLJÉTEK MESSZIRŐL A REC 3 MAT!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.09.04. 08:46:45

@Tomlion: Szerintem a Die Hard utolsó két része meg sem érdemli, hogy Die Hardnak hívják.

Az Expendables-t nem láttam még, de én kizártnak tartom, hogy ne szórakozzak jól. A 80-as évek akciófilmjein nőttem fel és az első részhez képest még több cameot is kapunk és végre itt lesz Norris meg Van Damme:)

Logan89 2012.09.04. 08:46:58

@A Hülyék Pörölye: Ha belegondolsz a film is erre célzott. :) Mondták, hogy jó sulit végzett, meg nem hülye, csak megőrült, bekattant. :D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2012.09.04. 10:36:06

Nagyon élvezetes lett ez az élménybeszámoló, külön poén volt, hogy mindhárman ott voltatok :)
Amit kritizáltatok a filmben, nekem épp az tetszett benne a legjobban. Tudom, hogy nem szeretitek az efféle kikacsintgatásokat (gondolom a Kill Bill is emiatt nem jött be), de azt azért lássátok be, hogy itt 50-60 éves fószerek játszanak akcióisteneket, ezt egyszerűen nem lehetett volna komolyan venni.

zacefronka 2012.09.04. 19:16:46

a 3. részre Steven Segalt, Clint Eastwoodot és Harrison Fordot akarják felkérni még. nekem lenne még pár tippem: Rutger Hauer, Danny Trejo, Ron Pearlman

2012.10.29. 14:42:22

Múlt héten megnéztem és mint akciófilm az első tényleg jobb, de mint vígjáték... :D Majdnem végigröhögtem az egészet. A legnagyobbat CN cameóján nevettem, a kedvencem mégis a "kop-kop" feliratú faltörő kos. :)

Edemsz 2012.11.16. 07:10:04

Nekem jobban tetszett mint az első. Hitelesebb az, ha inkább vén létükre elpoénkodják, minthogy az akcióra helyezzék a hangsúlyt. Azt már úgyis megkaptuk az elsőben. Valószínűleg úgy álltak hozzá, hogy "a mi időnk lejárt, nosztalgiázzunk inkább kicsit". Mikor a végén Brúce szinte a semmiből megkérdezi hogy "Jó volt mi? (majd Sly annyit mond) -"Igen, nagyon!" Ekkor éreztem azt erősen, mintha ezzel mindannyiójuk majd 30 éves akciókarrierjére akartak volna utalni. Örülök, hogy több utalást és viccet szórtak el a filmben, mivel hiába voltak látványosak az akciók, hamar rájuk lehetett unni, és okosabb volt hogy változtattak a koncepción. Ezen dolgok hiánya miatt éreztem az első részt nyögvenyelősebbnek. Ez viszont lazább volt, viccesebb és gördülékenyebb. Akárhová tették be a lábukat a szereplők, mindenhol ott volt a nosztalgia hangulata. Chuck Norris a pár jelenetes kameójával így is sokat adott a filmhez, hiszen ő Chuck és kész:d Mindig röhögtem amikor feltűnésekor megy közben az a bizonyos zene:D Kicsi, de fontos spoiler, igy hanyagolom:)) Mickey eltűnése meg hasonló volt, mint a Rain az MK2-benn:) Érthetetlen. Elsőben is keveseltem a jeleneteit, többet ért volna ha őt visszahozzák, bár el nem tudnám képzelni géppuskával egy akciójelenetben, nyilván az addigi más jellegű szerepei miatt. Érdeklődve várom a 3-ikat majd pár év múlva, mert úgy vélem hiányzik még egy Michael Dudikoff:D
süti beállítások módosítása