Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Felhőatlasz

2012.12.01. 10:05 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: élménybeszámoló

Sajnos a keddre tervezett mozi nem jött össze, így csak tegnap sikerült megnéznem az év messze legkülönlegesebb, legérdekesebb, és egyik legjobb filmjét. Holnap pedig nézem az Argo-t! Jó kis hétvége lesz ez!

Mégsem nézem az Argo-t, mert csak szombaton játszák kora délután, vasárnap csak este. Amúgy ebben hol a logika? Szombaton munkanap van, ergo kora délután még mindenki dolgozik, vasárnap meg bedobnak estére 2 előadást... ennek nem pont fordítva lenne értelme??? Na mindegy, így sajnos az élménybeszámoló is ugrott... az élménnyel együtt :(

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr224940970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callinicus 2012.12.01. 11:24:02

Ez egy kicsit úgy hangzik - ez a harmadik kritika amit hallgatok a filmről, nem fogom moziban megnézni, nem fér bele a keretbe - mintha egy Tarantinos idő vonalvezetést, egy Star Trek-es nézőpróbálással kötnénk össze. :)

Drakeamarth 2012.12.01. 11:24:04

Hugh Grant átalakulásaihoz mit szóltál?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.12.01. 11:26:04

@Drakeamarth: Talán ő volt a leggyengébb, de még így is jó volt. A vállalatigazgatóként kiköpött ugyanazt a figurát hozta, mint az Igazából szerelemben anno. Indiánként fasza volt, öregnek sminkelve inkább csak vicces.

jackass99 2012.12.01. 18:00:07

Mikor várható tőled egy újabb film elemző videó?

ZsaniCsilla 2012.12.01. 18:00:30

Mi csütörtökön néztük meg - azóta vártam, hogy mikor kerül ki róla az élménybeszámoló. :) Maga a film hatalmas élmény volt, tényleg viharsebesen elpörgött vele a majd' három óra, és tényleg ott motoszkáltak még másnap is az agyamban az általa feszegetett kérdések.
A moziélménnyel kapcsolatban viszont csak egy, nem éppen örömteli dolog maradt meg... Apám, ekkora pfujolást vetítőteremben még nem hallottam, mint mikor felbukkant a meleg szál a filmben. No comment.
De most komolyan... miért kelt ekkora közfelháborodást, ha valami - egyáltalán nem polgárpukkasztó módon, és kicsit sem öncélúan - megpendít egy tabutémát?!
Nálatok mi volt a helyzet? Ott is egy emberként hördült fel a moziterem, vagy csak mi kaptunk ki ilyen brancsot?

Lac1 2012.12.01. 18:00:32

Hugo Weaving a Gyűrűk Urában pozitív karaktert játszott.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.12.01. 18:16:02

@Lac1: Igen, tényleg! Viszont ha jobban megnézed, egyszer sem valami vidám benne :)

@jackass99: Már erősen készülget az új videó. Jövő hét szerdán és csütörtökön szabadságon leszek, akkor szerintem mindenképpen befejezem.

@ZsaniCsilla: Nálunk nem volt nagy pfujjogás, néhányan felnevettek de ennyi. Elég jó volt a közönség szerencsére. A csókjelenetnél volt néhány "Na ezt ne!" felikiáltás, de azért nem hibáztathatok senkit, mert én is kivettem belőle a részem :)
Amúgy meglepően érzelemteljesen tudták kezelni ezt a dolgot a filmben, abszolút nem lógott ki, ez nagyon kellemes meglepetés volt!

mzac 2012.12.03. 06:55:41

Egy kicsit OFFolok, ha nem baj!

Elkészült a tvájlájt széria paródiája: a "A vámpírok szaga: Alkonyat teljes sötétségben" XD

Előzetes: youtu.be/dPKiqWqgfx0

dankey 2012.12.05. 12:52:09

Helló,

Nekem ez a film története és mondanivalója szempontjából kicsit csalódás volt... De filmélményként megállja helyét a legjobbak között.

Én a történetben egy komolyan vehető korokon átívelő pillangó effektus utánérzést vártam. Ami a reinkarnáción keresztül mutatja meg, hogy az emberek maguk alakítják a sorsukat a jó és rossz döntéseken keresztül.
Nos a filmben erre csak halovány utalgatásokat és elvont jelzéseket találtam, ami nekem csalódás volt.

Pozitív oldalról viszont ott van a látvány. A film nagyon szép, de nem öncélúan néz ki jól, hanem a történetek hangulatát festi le. Igazán a látvány miatt nem zavaróak az idősíkok közti ugráslások sem (azért az első negyed óra kellett, hogy ráhangolódjak). A sminkek fergetegesek. A történetek sokszínűek csak sajnos ahhoz képest, hogy mennyire egybe vannak vágva, csak minimálisan kapcsolódnak.
A színészek jók és simán ugrálnak egyik szerepből a másikba.

Szóval ez egy jó és nagyon szép film, ami megérdemli, hogy moziban nézzék meg.
Ugyanakkor nekem csalódás mert a beharangozása alapján teljesen mást vártam tőle.

Inside Man 2012.12.05. 12:52:45

@mzac: Nem tudom, hogy azért várom ezt a "filmnek" nevezett akármit, mert azt a kultuszromboló mocskadékot, minden szemponból gyűlölöm, vagy csak azért mert egy értékelhető paródiát várok.

ON: Maga a film nekem így ránézésre inkább egy újabb kísérlet megetetni az amúgy hypolt izéket nem nézőkkel a mainstreamet, ilyen téren bukta. Bárcsak én rendezhetnék filmet....
süti beállítások módosítása