Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Holnap történt

2013.04.13. 19:10 | BlackSheep89 | 41 komment

Címkék: 7. évad

Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom a leplet a hírhedt Versusverőről! Akkor már ti is érteni fogjátok, miért volt olyan megterhelő foglalkozni vele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr445221266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noxwill 2013.04.13. 22:55:27

Nah erre nem számítottam, de teljesen egyetértek. :DD
Ez egy gyalázatos film, pfej....
Sorter nem is értem hogy gondolhatta hogy ez "jobb" mint a Versus.... :D

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.04.13. 22:55:30

Nahát Blacksheep, ez egy egészen más jellegű videó volt, mint a többi és nem csak az alany miatt. Itt most azt éreztem, hogy ez nem a szokásos jópofa oltogatás egy rossz film irányába, hanem egy nagyon kegyetlen szétszedése a filmnek. Tetszett ez a stílusváltás, tényleg érződött, hogy NAGYON felkúrta az agyadat. Én még nem is hallottalak téged ilyen idegesnek, de tökéletesen megértem, ugyanis én is láttam ezt a "filmet". (Ja, és még élek...)
Ahogy te a Vomit Gore filmeket, én ezt nem tudnám igazán filmnek nevezni. Egy film fel van építve, van eleje, közepe, vége. Ez csak pár celeb random baromkodása, mindenféle összefüggés nélkül. Én is tiszta szívből gyűlölöm ezt a szemetet, DE még így is "csak" a második legrosszabb film, amit életemben láttam. pedig azért én sem láttam kevés alkotást. (A legrosszabbat majd e-mailben elárulom, hátha kedved támad megnézni. :D)

u.i.: Amikor azt mondtad, hogy "2008-as krimi-vígjáték", akkor már kapásból rávágtam a film címét. :D

Agytörzsy Professzor 2013.04.13. 22:55:34

Ennek a filmnek NEM SZABADNA léteznie. Magyar filmek a gengszterváltás óta kb. mind iszonyat rosszak, de ez... Most komolyan?! Győzike, pákó, Kiszel T, Anetka, Győzike felesége, Geronázó Márja? Röhejes az egész :D

És tényleg rosszabb lehet mint a Versus.

csempemaci 2013.04.13. 22:55:37

annyira tudtam hogy ez a film lesz :D

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2013.04.13. 22:55:39

Na ezzel megleptettek.:D Annó rongyosra néztem a Videómániás kritikát, jó a tiétek nem volt annyira részletes, de jó volt egy másik szempontból látni ezt a... valamit.

csempemaci 2013.04.13. 22:55:42

én zalatnay helyett ihost tartom valamire, és egy megjegyzés, de közel sem biztos hogy igazam van: szerintem a bulvárba nem tartozik bele az elismert emberek élete, csak a szarból csinált celebeké

PtrSkay3 2013.04.13. 22:55:47

Holy shit. A szívem mélyén éreztem, hogy ez a film (?) az. Számomra is a legrosszabb.

Rett Enet 2013.04.13. 22:56:08

Szegényke. Ez jól kiborított. Remélem, hamar túl leszel rajta. Fúúúú ezt a filmet hála Istennek nem láttam, de nem is fogom. Úgy általában a magyar filmek az utóbbi időben eléggé lecsúsztak, nem? Bár ez csak az én véleményem. Egy kérdésem lenne: a filmek, amiket említesz, és még nem voltak bemutatva, azok be is lesznek, vagy csak összehasonlítási alapként említetted őket?

Near93 2013.04.13. 22:56:20

Ouuu bazmeg! Nem hittem volna, hogy ez a film eljut valaha hozzátok. Nagyon jó lett a videó amúgy. Megérdemelten kapta meg a helyezést. :D

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2013.04.13. 22:56:24

Tényleg nagy meglepetés volt, hogy ezt a filmet választottad. Tényleg itt a helye. A filmben szereplő emberek úgy adják elő a szöveget, mintha olvasnák. Ihos József inkább maradhatott volna a kabarénál és Kató néninél. :D

Hogyan bírtad végigülni a Vomit Gore trilógiát? Csak az egyik trailert láttam, de valami elborult dolog lehet, mint az Emberi százlábú, csak durvább.

zecske 2013.04.13. 22:56:48

igy igaz szia eza film szégyen azis hogy elkészülhetett,de aza legszomorubb hogy 1 - 2 szinész akik jok és tehetségesek is és nagy nevek ebben a szarban közremüködtek hihetettlen.no de a volt bp- tv ettöl volt rosszabb is még csak filmnek se nevezném,félig készült el és youtube is pár perc van,és anetka abban is feltünik.

szal roszabb van mindig,de versus én má rég nem találom szar filmnek annyira.

tiszteletem - feketebárány ur. nak

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.04.13. 22:57:38

Nem biztos de elvileg még IMDB-n sincs fenn! XDDDD Arról meg már ne is beszéljünk, hogy nem engedték a mozikba ezt a valamit! XDDDDD

Cpt.Rick 2013.04.13. 22:58:12

Kiszel, Pákó, Győzi, Dzseronadzó= biztos és instant HALÁL!!!!!!!!!
De Blacksheep és Sorter túlélte! HŐSÖK VAGYTOK!!!!

Callinicus 2013.04.13. 22:58:15

Gratulálok a videóhoz, bár nem nevettem rajta sokat, a videómániával nem is éri meg konkurálni, ha magyar filmekről van szó, Dancsó érti a mesterségét.
Ha jól emlékszem Ő is ezt jelölte meg amúgy a legrosszabbnak mind közül amit bemutatott. Pedig nála is kemény a mezőny.

Egyébként többször volt már olyan hivatkozásod, amely szerint a versus is jobb valamilyen téren, mint néhány bemutatott példány. Összegészében mondjuk eddig azt mondtad a legrosszabbnak.

Most hogy túlestél ezen, válaszolsz a több millió petabyta e-mailre amit az utóbbi héten küldözgettem neked a spambottal, amivel a levelezést tartom. :)

Egyébként a videóban említett, eddig nem bemutatott filmek, mikor lesznek bemutatva? :)

És lesz valamikor idegesítő kisgyerek top 10? Igazán kemény a mezőny azon a téren.

Max Power 2013.04.13. 22:58:27

Ilyen filmek is csak nálunk készülhetnek! Amúgy először abban reménykedtem, hogy a Bucky Larson lesz bemutatva, ha már vígjáték, viszont ezis meglehetősen alja cuccnak tűnik. A hazai filmgyártásnak valahogy mindig sikerül alulmúlnia saját magát, tisztelet a kevés jól sikerült vagy minimum nézhető alkotásnak, amik sajnos nem kapnak akkora hírverést, mint a fentihez hasonló foshalmok. A poén az, hogy ezt a "műremeket" asszem végül be se mutatták moziban, mert maguk a forgalmazó cégek is szarnak találták.
Egyébként a rendező Anettka médiasulijában tanulta az ipart, meg is látszik. Régen a BPTV-n (R.I.P) vezetett műsort, Lexike és az űrkapszula ugye mindenkinek megvan? :D
www.youtube.com/watch?v=PqMIfhRzozM

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.04.14. 08:49:05

@Callinicus: Top 10 hülye gyerek jöhet! XDDDDD

mzac 2013.04.14. 08:49:09

@Rainse: De fenn van és 1.0-n áll XD

Symat 2013.04.14. 08:49:16

Nemrég néztem a Faun Labirintusa című spanyol filmet és bár nem tetszett felmerült bennem a kérdés hogy mi miért nem csinálunk hasonló elvontabb vagy csak szimplán valami igényesebb filmet? azt se kérem hogy legyen jó az a film csak igényes, ötletes filmet akár legyen egy romantikus film vagy valami ami érdekes (legyen copy de legyen akkor is normális).... komolyan annyi jó storyt lehetne itthon kitalálni, annyi mindent meglehetne filmesíteni.... van misztikus múltunk lehet jó fantasyt csinálni, vannak jó híres történeteink, helyszíneink és vannak ám tehetséges színészeink is csak ők inkább nem szerepelnek a magyar filmekben.... nah ez meg a másik gondom az összes magyar filmben amit eddig láttam mindbe az van hogy akik játszanak benne azok vagy szarok vagy leszarják az egészet (és van az a sovány réteg akik nem lennének rosszak csak nem tudnak különbséget tenni a színházi színészkedés és a filmben megkövetelt színészkedés közt)
Sajna amit prezentálunk az egy naaaagy rakás FOS!!!!

Symat 2013.04.14. 08:49:45

Amúgy a Versus filmet TI tettétek jóvá :)
Lehet hogy a film maga borzasztó de ahogy ti prezentáltátok itt a blogon háát én végig röhögtem és élveztem az egészet (mai napig mutogatom ismerőseimnek és pár sör mellett jókat kacarászunk rajta)
Azzal az alkotással kb olyat hoztatok létre mint anno a Vektor készítői.... személy szerint mai napig nem tudok leülni és megnézni a mátrixot mert mindig a Vektor jut eszembe :) Annyira mókásat, jót alkottak, hogy az eredeti már nem érdekel... így vagyok a Versussal is és innentől a Versus egy mókás film számomra...

Symat 2013.04.14. 08:50:04

Jah és a végére a napokban én is megtaláltam eddigi életem legrosszabb filmjét mégpedig a NINCS HELSING-et ami iiiiiiiszonyatosan rossz!!!!! se eleje se közepe se vége nincs a filmnek és cserébe ami a legrosszabb még alapstory sincs benne.... említenek egy nagyon minimális dolgot de az csak elvitte őket egy helyszínre és annyi
Remélem csináltok belőle videót :)

FaKe.beL1eVe 2013.04.14. 08:50:12

Jesszusom! Anettka, Győzike, Kiszel Tünde, Terry Black, Fekete Pákó és Geronazzo egy filmben szerepel?! Hát szerintem is teljes mértékben megérdemli a trónfoglalást ez a mocsok..
Egyébként kiváló bemutató, grautla! :) A Győzikés poénnál hatalmasat röhögtem.. :D

Locutus 2013.04.14. 11:33:11

@Symat:
Hogy miért nem készülnek olyan filmek, amiket említettél?
Három oka van:
1. Nincsen olyan rendező, aki belevágna ilyesmibe.
2. Ha mégis akad rendező, nem kap rá támogatást.
3. Ha mégis valami csoda folytán elkészül egy az átlag fostól eltérő, ne adj isten jobb, igényesebb film, nem nézik meg az emberek. Igen, jólesik azt hinni, hogy a magyar emberek tömegével vonulnának a mozikba igényes magyar filmeket nézni, de a valóság sajnos teljesen más.

xx18Rolandxx 2013.04.14. 14:52:40

Hát igen a film MO legnagyobb tömegpusztító fegyvere d legalább van mivel védekeznünk. Jönnek a terroristák? Semmi gond hatalmas szélesvásznon elkezdjük vetíteni nekik ezt a filmet és 2 perc múlva fejvesztve menekülnek vissza oda ahonnan jöttek és minimum 1 hétig nem mernek majd elaludni csak akkor ha tudják hogy nincsen Győzike vagy Anettka az ágyuk alatt (bocs de ezt muszáj volt leírnom XD )

És tényleg szégyen hogy manapság ilyen filmekre van kereslet amikről üvölt hogy egy nagy nullák és csak azért készültek hogy a "celebek" villogtassák az egójukat és beszéljenek róluk. Ihos Józsi meg inkább menjen vissza Kató Néni-t játszani mert az tényleg vicces.

Mangekyo22 2013.04.14. 14:52:43

Jó videó volt! :)

Viszont mit szólsz a szintén magyar "Rap, Revü, Rómeó" című förtelemhez? Szerintem az még ezt is alulmúlja.

Catchkinson 2013.04.14. 14:52:44

Hmmm... Újabban nem nevetek a videókon. A Versuson sokat nyígtam, egy ennyire beharangozott "trónfosztó" esetében minimum sírnom kellett volna.

Attól hogy oltasz 15 percen keresztül valamit még nem lesz szórakoztató. Egy videóbemutató igenis legyen vicces, azért nézem. És most nem a szokásos (és egyre többet szereplő) hosszú, ironikus körmondatokról beszélek, mert azok nem viccesek.

Nem tudom mi az oka (talán Sorterrel együtt változatosabbak voltak a videók), de ez harmatgyenge a régebbiekhez képest.

2013.04.14. 14:52:50

One does not simply watch a single scene of Holnap történt.

Basszus, abból még a VM részt is nehezen bírtam végignézni. Tényleg maga a tudat is felfoghatatlan, hogy ilyen film létezik, ráadásul még magyar is. Ha válaszolnom kéne a melyik a rosszabb kérdésre, akkor egyértelműen ezt mondanám, mert mivel a Versus vidiket többször is megnéztem, azon talán tudok röhögni, de ezen csak kínszenvedni lehet. Csak az ellenségeimnek mutatnám meg ezt a filmnek nevezett nukleáris hulladékot. Imádkozom, hogy senkinek se jusson eszébe egy "Tegnap lesz".
A videóról annyit, hogy rengeteget röhögtem azon, ahogy felhúztad magad, tehát jól sikerült. Azt kell, hogy mondjam, őrültek vagytok, de elismerem, ahogy @Cpt.Rick: is hősök is. Várjuk a dühterápiátok végét, hogy továbbroboghasson a Baaadmovies. Csak így tovább fiúk!

Inside Man 2013.04.14. 15:21:14

Le a kalappal, de tényleg. 16 perc a videó, és mégis TELJESEN más mint a Dancsó Petis verzió. Nagyon korrektül összehozott lett, és kimondottan tetszett, hogy felhoztad, hogy igen ez a film egy bűntett és lehet olyat is csinálni, hogy nem a készítőket okolni mindenért.

Amíg én haverokkal Versuson remekül elszórakoztunk, egy 2 órás röhögés keretében, ez a "film" egy mocsadék undormány. Ennyire agyleépítő és színvonaltalan hányás...mintha tényleg összeszedték volna a kötelezően megölendő felesleges embereket, és a kivégzés helyett adtak nekik egy filmszerepet.

Ezzel a kritikával nagyot nőtt a BM a szememben, pedig eddig is nagyon bírtam. GG Blacksheep.

Fromthedeep 2013.04.14. 18:35:17

A kritika egyszerűen remek, Blacksheep, remekül kifejezted mindenki érzelmeit a filmmel kapcsolatban. Gratula! Viszont szerintem ez nem rosszabb mint a Versus. Ez a film egy értékelhetetlen fostenger, de legalább van egy követhető története. Szánalmas, amatőr, gagyi, unalmas és idegesítő. De a Verus olyan szinten értelmetlen, bődületesen leírhatatlan mocsadék, hogy az ember ténylegesen rosszul lesz ha megnézi. Annyira buta, összefüggéstelen, túljátszott, igazi szemét. Úgyhogy, bár ez is egy igazi bűncselekmény, a Versus mélységét nem sikerült elérnie. Szerintem.

vakondnok 2013.04.15. 07:02:40

BlackSheep hatalmas a dumád! :D
Évek óta figyelemmel kísérem a baaad movies videókat, viszont most jutottam arra a döntésre, hogy regeljek és kommenteljek. Ez a videó egy mérföldkő lett az bm történetében és ez is bizonyítja az igazad: Ez tényleg minden idők legrosszabb filmje! (A Mátrixos-győzikés bevágáson behaltam XD) ÜDV

Alerstorm Pirate 2013.04.15. 07:03:09

Bevallom őszintén erre én nem számítottam.
Bár az is igaz, hogy én ilyen hulladékot, soha de soha nem nézném meg.
A Versust idestova 3X láttam, de ezt egyszer sem fogom megnézni.
Egyszerűen az én agyi kapacitásom már a bemutató videóktól lefáradtam mint FreddyD az alien anarchy-tól.
A videó mint mindig irdatlan jó, de ha már a két kritika ami a filmről készült az is lefárasztott képzelem mit élnék át ha megnézném.

Mellékletesen tegnap megint megnéztem a Salò, avagy Szodoma 120 napja című filmet tehát azt lehet mondani, hogy igen magas az ingerküszöböm (ez már a Requiem egy álomért és a Visszafordíthatatlannál is feltűnt). De ezt, hogy ezt a förmedvényhez nincs idegrendszerem az biztos.

2013.04.15. 07:03:18

Ja hogy magyar film...no comment

szkristof92 2013.04.15. 07:03:28

Erről a moslékról nincs mit írni mert Blacksheep és Dancsó Peti tökéletes elmondtak róla mindent, és körülírva mitől is egy ekkora szartenger. Teljesen érthető a Versus trónfosztása.

etikone 2013.04.15. 14:45:37

@Tomlion: Számból vetted ki a szót. Örülök, hogy a Blacksheep is felfedezte magának ezt a negatív csúcsot, melyet Dancsó Péter tárt fel a nagyközönségnek. Én azt hittem, hogy a film el sem készült mindaddig, amíg meg nem láttam a Fakultatív Csoport remekét. Ez a """film""" borzalom. Ki engedte, hogy ez a Gácsértomi filmrendező legyen? Meg """dalszerző"""??? Ebben a a műalkotásban láthattuk az összes csóró, lecsúszott, eladósodott kóklert, hason csúszva szopni a fiatalabb, pénzes tehetségtelen senkiket egy tál szotyiért.

KayliOkura 2013.04.15. 19:49:43

Bazz!!Nekem sokféle film járt a fejembe de ez nem...hogy pont ez a film!(Már ha lehet ezt annak nevezni)
Hát...gratulálok Blacksheep!Nagy idegek kellettek hozzá,de sikerült!Én hála istennek nem láttam(ezek után se fogom tervezni,hogy megnézem XD) Azért köszönöm hogy ezzel a bemutatóval megkíméltél,azt viszont sajnálom,hogy neked végig kellett szenvedni!

SlyZero 2013.04.22. 09:01:02

Úgy nagyjából fel is soroltad azokat az érveket, amiért nem nézek magyar filmeket.

Clive Tharwen 2013.05.04. 07:44:09

Én, amikor említettétek hogy "krimi-vígjáték" egyből eszembejutott ez a borzalom :D

drg8 2013.05.31. 07:11:25

A reszkessetek betörők 4 videóra nagyon kíváncsi lennék. Remélem hamar elkészül, vagy ha már meg van akkor valaki mondja meg hogy hol találom.

Nerdy (Starry) 2018.07.09. 22:18:36

Tudom, régi videó de attól még ide akarom írni.
Hozzátenném hogy ebben a hígfos hulladékban felhasználtak egy olyan zenét ami leginkább a Chihiro Szellemországban One Summer's Day zenéjére hajaz.

Kibernetika 2018.08.21. 20:26:25

Amúgy nemrég, amikor a nagymamámnál voltam, és tévéműsorokat kerestünk, ezt mondtam: "Ha esetleg azt a címet látjuk, hogy 'Holnap történt', ha jót akarunk, meg se álljunk ott, kapcsoljuk inkább rögtön tovább!" XD
süti beállítások módosítása