Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - Másnaposok 3

2013.03.11. 08:37 | BlackSheep89 | 5 komment

Az első hatalmas vígjáték, a másodikban nagyot csalódtunk... vajon a harmadik milyen lesz? A trailer alapján nekem eléggé vegyes az összkép. Az tetszik, hogy végre nem ugyanazt akarják újra megcsinálni (elvégre nem feltétlenül szükséges egy legénybúcsú ahhoz, hogy valaki másnapos legyen), és a színészi összjáték is remélhetőleg erősödni fog. Ellenben megintcsak úgy tűnik, hogy Zack Galifianakis kizárólag azzal akar vicces lenni, hogy ő Zack Galifianakis (ez már a második részben se működött, speciel apró cafatokra vagdaltam volna már a tizedik percben, annyira idegesített), és így 2 perccel a trailer megtekintése után se tudnék felidézni egyetlen vicces pillanatot se belőle... persze leszámítva a zsiráfot a végén, az rohadt jó!

Meglátjuk, mindenesetre ezt már nem vállalom be moziban.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr865127161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zecske 2013.03.12. 11:30:21

szia,na ezegy nagy lószar lesz.

video,video,video,tessék minden eldobni és alkotni mostanában ö jóó mostanában,nagyon be lett ritkulva,tessek nyomni ezerrel.

Habbobitas 2013.03.13. 08:23:49

Blackseep, mi nem hajtunk. Csak akkor blogolj, amikor van kedved hozzá.:)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.03.13. 08:34:23

@zecske: @Habbobitas: Kedvem éppenséggel van, sajnos időm nincs. A vizsgamunkámmal küzdök jelenleg, közben készül a szülinapi különkiadás, egy gyöngyszem videó (ami holnap ki is kerül, ha minden jól megy), meg persze az új résznek is nekiugrok hamarosan. Ilyenkor szoktam sajnálni, hogy csak 1 ember vagyok.

Agytörzsy Professzor 2013.03.13. 11:07:22

Nekem már az első rész sem tetszett - túl ordenáré poénok voltak, meg az egész olyan komolyan vehetetlen - még viccfilmnek is - ha röhögni akarok akkor valami olyan groteszk borzalmat nézek meg mint a Birdemic :D

zecske 2013.03.14. 06:57:32

ok,hát klonozást már feltalálták mi tagadás megszoktam,hogy benézek mindig van mit néznem. persze örülök hogy van mit nézni ,hosszu év alatt,vissza vissza nézem simon,presszert,hubabubát,én már közel se látom annyira szarnak mintha idö megszépitené,bár persze attol megaz egy rakás szar .

más téma

tudom sorozatrol nem beszéltek,de mert most vagyok tul adott részen,méltoan bucsuztatták ikonikus szereplöjét a filmnek sorozatnak asszem nem kell cimet sem irnom.

bocs csak ki kivánkozott belölem.
süti beállítások módosítása