Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Az Acélember

2013.06.25. 06:57 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr115376830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.06.25. 10:35:59

Amúgy tényleg van egy Aranyember csak nagyon régi! :D

Én csak azt nem értem, hogy miért pont Szupermannek nem sikerült a nagy visszatérés. Pedig én is vártam a filmet, habár még személyesen nem láttam szóval majd megnézem valamikor! :)

jackass99 2013.06.25. 14:32:12

Hát akkor ez a film kilőve a mozi terveim közül. A minizsenik 2 videók mikor fojtatódnak?

mzac 2013.06.26. 08:22:23

Az semmi, készült egy Vasember utánzat film is a Fémember (Metal Man) Nem viccelek! XD

Norberto124 2013.06.26. 12:34:22

Nekem egyébként nagyon tetszett az Acélember, szerintem jó film. Bár én nem is vártam hatalmas történetet, csak egy jó kis popcorn mozit és annak tökéletes. Nagyon látványos, hatalmas zúzás van a végén. Ennyit vártam, és ezt megkaptam:) De értem egyeseknek miért lehetett csalódás:)

Cervantes444 2013.06.27. 08:44:36

Ami engem illet, én nem is várom el Supermentől, hogy söét lovag legyen. Vannak olyan sztorik, amiknek a komorság, a sötétség és a komoly hang áll jól. Ilyen például Batman. Ez az ember gyerekkorában elvesztette a szüleit és ettől akkora sokkot kapott, hogy felnőttként, denevérnek öltözve bűnözőkre vadászik és soha nem fogja abbahagyni mert a benne lévő gyászt semmi se fogja helyrehozni. Ennek az áll jól, ha komolyan vesszük és gótikusan ábrázoljuk sötét színekkel.

Ellenben Superman. Ez a csávó több szupererővel rendelkezik, mint foggal, a bugyiját kívül hordja, egy szemüveg és máris nem ismeri fel senki, elpusztíthatatlan, de egy zöld kőtől vagy egy abrakadabrától megdöglik. A nője pedig olyan gyp-s, hogy állandóan meg kell menteni. Ami a legjobb: hogy gyakorlatilag semmi motivációja nincs a karakternek, hogy jót tegyen. "jó vagyok mer'...jó vagyok".
Na most én ezzel nem azt akartam mondani, hogy a Superman rossz, de ha olyan komolyan kezeljük, mint Batmant, az viszont ciki, abból csak egy nevetséges komolyan nem vehető CGI orgia lesz. És mikor a trailerben meghallottam "Ó nem, ez nem S betű, ez a remény szimbóluma az én bolygómon"- de igen az egy S betű és ne tegyél úgy, mintha a szépirodalom legárnyaltabb karaktere lennél. Az egy kib...szott S betű.

Szóval, ha nem ez az új Sötét Lovag, annak én csak kifejezetten örülök.

MovieManiacs 2013.06.27. 21:30:59

@Cervantes444:
"És mikor a trailerben meghallottam "Ó nem, ez nem S betű, ez a remény szimbóluma az én bolygómon"- de igen az egy S betű és ne tegyél úgy, mintha a szépirodalom legárnyaltabb karaktere lennél. Az egy kib...szott S betű. "
Na ezen olyan jót nevettem :D Vannak megszólalásaid haver :D

Near93 2013.06.29. 08:17:45

A legutóbbi Superman is egy kurva nagy bukta lett... Kritikailag is, és a nézők részéről is. Hát az eddigi hírek alapján ez egy közepes film. Nem láttam, de túlzottan nem érdekel... Sajnálom, de Superman nekem már unalmas. Annyi bőrt akarnak lehúzni róla hogy az már szánalmas. a Smalville 10 évig ment a tv-ben, és készült ugyebár a 2007-es Superman visszatér. Most meg megcsinálták újra...

Nekem ez már sok. Hagyják a francba, és azt a sok pénz inkább küldjék jótékony célra, vagy csapjanak belőle egy óriási bulit.

Edemsz 2013.06.29. 15:07:03

Én csak tegnap hallottam erről az ópuszról, ami annyira drámai, feszült, emberi és megindító, hogy abból mindenképp trilógiát kell csinálni. (irónia bezár)
Programozóként könnyű látványfilmet forgatni. Keveset láttam, de ennyi is elég volt az ilyen színvonalú animációs "filmekből", semmi újat nem hoz egyik se, csak kicserélik a főhőst. Ám amikor még mindent a színészek (és még a kaszkadőröknek is volt állásuk) csináltak, az volt aztán a becsülendő. Az 1980-as második rész szerintem ma is megállja a helyét, és a maga idejéhez mérve elég ügyesen megkoreografált és látványú film...de az egészet végülis Christopher Reeve alakítása vitte el a hátán, neki sikerült szimpatikussá tennie ezt a karaktert, a mosolygós, naiv, kicsit szomorkás és visszahúzódó jellemével, és még a csihipuhik közti szüneteket is lehetett élvezni. Így hát köszönöm a figyelmeztető beszámolót, ezt se nézem meg. Jó lenne hogyha az átlagembereknek megjönne végre az esze, és inkább az értelmet választanák elsősorban, mert soha nem hálivúd teszi meg az első lépést. Ő az orrunk előtt úszik az aranytallérokban mint Dagobert bácsi, mi meg járjuk a keringőt meg tapsolunk hozzá. (a batman-felemelkedés esetében pedig szó szerint értendő a taps) Régen felfelé kellett keresni a színvonalat, most már lefelé kell bámulni egy lehetőleg jó erős szemüveggel.
süti beállítások módosítása