Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Negyedik Filmelemző Oscar - A győztesek!

2013.09.30. 19:38 | BlackSheep89 | 12 komment

És akkor elérkezett a pillanat, amelyre mind vártunk! (jajj, ne ilyen teátrálisan, könyörgöm!!!)

Mostanra gondolom legtöbben végighallgattátok a véleményünket a beérkezett pályaművekről, amiket - függetlenül attól, hogy mennyire méltattuk őket - nagyon köszönünk mindannyiótoknak, ahogy a szavazataitokat is, amikkel hozzásegítettetek minket a végső dobogósok kiválasztásához! Idén sem volt egyszerűbb, mint tavaly, de végül összejött a nyertesek listája, amit a videóban ti is megnézhettek!

A győztesek a nyereményeket ITT csekkolhatják!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr405541884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2013.09.30. 20:02:57

A Sztalkerről könnyebb volt beszélni, mint szavakba önteni mit érzek most. Nagyon köszönöm mind a szavazatokat, mind az értékelést és az első helyezést. Mivel mind a három Filmelemző Oscar-on lecsúsztam a dobogóról (csalódott is voltam), most pedig olyan videósokkal emlegetnek egy lapon mint KennyTheOne.

Hatalmas megtiszteltetés, köszönöm a lehetőséget, szokásomhoz híven jövőre is küldöm a videómat.

MovieManiacs 2013.09.30. 20:31:29

Köszönjük szépen a szavazatokat és az építő jellegű kritikát. Igyekszünk kiküszöbölni az említett hibákat. Nagyon megtisztelő, hogy segítetek jobb videóssá válni :) Az meg pláne, hogy 5. helyezettek lettünk :D Huh, még fel kell ezt fogni :D A többi dobogósnak is gratulálunk! Teljesen jogosan illetik őket a helyek.

RetroShock · https://www.facebook.com/RetroShockChannel 2013.09.30. 20:31:55

Na most aztán akkor na! Hát ez meg mi? Csak nem életem legnagyobb kedvence, a Stalker volt a riválisom? :D Bizony, ha létezik sci-fi mű, ami valóban meghatározó számomra, akkor az a Stalker. Ezért itt és most gratulálnék badfearnak, amiért több emberrel is megismerteti azt a remeket, ugyanakkor furcsa érzés kerített hatalmába, miszerint egy nap nekem is készítenem kell egy stalker videót, mert úgy érzem, kellll. Főleg, mert én vagyok az az ember, aki a könyv olvasata után a filmet egy vakvágánynak tekinti bizonyos szempontokból, de azért ne bántsuk nagyon előre.

Ugyanakkor köszönöm a 2. helyezést, tényleg remek volt ez a kis verseny, és most azért Sorter és Blacksheep, eljött az idő, hogy megnézzetek még néhány részt a RetroShockból, nehogy túl nyugodt éjszakátok legyen :DDD

Az igazi nyeremény, ha néhány emberke innen is rátalál a sorozatra, azt hiszem, már ezért megérte.

/KenytheOne

Wolfi24 2013.09.30. 21:10:05

Wáó, dobogós lettem? Pedig nem nagyon számítottam rá. Gratulálok az első két helyezettnek!

Stalker film végén van egy jó poén, amikor maga a stalker megy el a családjával, fel lehet fedezni a háttérben a még sértetlen Csernobili erőművet. Már ha jól emlékszem, elég régen láttam.

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2013.09.30. 21:10:30

Nem tom', szerintem, még nagyon sokat kell tanulnom, hogy bármi esélyem legyen,bármit is nyerni.
Igazából, köszönöm szépen az értékelést és hogy tök rendesek vagytok, nekem ez sokat jelent,de érzem én sosem leszek igazán jó videós,bármennyire is szeretnék az lenni és bármennyire is úgy érzem,hogy van egy szemernyi esélyem is hogy azzá váljak.
Az egészet azért kezdtem el, hogy maradjon valami utánam a maradványaimon túl, ha történne velem valami és meghalnék.
Elvégre gondolom a legtöbben tudat alatt ezért csináljuk,hogy ne merüljünk feledésbe vagy maradjon valami utánunk.
Szeretnék jelentősebb alkotásokat is letenni az asztalra,nem csak kritizálni,de ehhez se pénzem,se emberem nincs,még a kamera csak-csak megoldható lenne,de más eszközöm nincs hozzá,pedig sok jó ötletem van.
Mielőtt félre értésekbe bocsátkoznánk szeretném kijelenteni hogy én sem tartom jó videónak azt amit beküldtem,így az értékeléssel egyetértek.
Igazából csak az fáj,hogy sokat dolgozom a videóimmal és még mindig olyan amatőrnek tűnnek,nem látszik meg rajtuk a munka,ami mögötte van.
Az hogy pl 500Ftos mikrofonnal vettem fel a videóimat és utána keményen zajt kellett szűrni,az hogy kb 200x is fel vettem egy adott részt hogy jól artikulált legyen,érthető legyen,ne hadarjak,szóval hiányolom a belefektet időm és munkám eredményét a videóimból,amelyért persze egyedül én vagyok a felelős,senki mást nem okolok ezért!
Sokszor tervezte hogy visszavonulok mindentől,a blog írástól,a videózástól,egyedül az a kis hang nem engedi,ami a fejemben motoszkál és folyton egy hangot,egy kérdést suttog:
"Ha abba hagyod mi marad utánad,miről fognak rád emlékezni?"
Nem lényeg,ezt a kommentet úgysem fogja el olvasni senki...
Úgyhogy gyakorlatilag törölhetném is az egészet,csak gondoltam megosztom a gondolataim.

MovieManiacs 2013.09.30. 21:33:05

@Sorter:

Szerintünk valamit nagyon elnéztél, ugyanis Neo a "A negyedik tenor" című videót készítette. A 300-at Spoiler mutatta be.

Sorter 2013.09.30. 21:33:45

@NeoCsatornaja:
Szeretnék egy baráti jótanácsot adni.
Talán azért érzed úgy, hogy sosem leszel jó videós, mert görcsösen az akarsz lenni. Egy ismerősömtől halltotam egy mondást, így szól: "Sokszor nagyobb sikereket érhetsz el, ha nem a maximumra törekszel". Ne próbálj mindig minden részletében zseniális videókat készíteni. A spontanitás - legalábbis szerintem - legalább annyira fontos eszköz a videózáshoz, mint a következetesség és a felkészülés.

@MovieManiacs:
Valóban, ezer bocsánat, valamiért összekevertem a két nevet.

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2013.09.30. 21:52:09

@Sorter: Köszönöm a tanácsot,volt spontán öltetem is,elég sok,sőt kezdetben úgy kezdtem hogy nem volt megírva semmi,ami jött.
De túl összeszedetlen volt én meg nehezen tűröm a férc munkát..
Amit nem rég toltam fel youtubera nagyon pici művez film az is tök spontán jött,délutáni ihlet,,hát látszik is rajta.
Ha engedélyezném az értékeléseket már sárba lehúzták volna,úgy mint a többit.

Cervantes444 2013.10.01. 14:56:50

Nos, mit mondhatnék :)
Személyesen akartam megköszönni az építőjellegű kritikát, a tanácsokat és a dicséreteket és persze a negyedik helyezést. Számomra ez nagyon-nagy öröm. Leírhatatlan. Aztán láttam, hogy mások is itt, publikusan köszönték meg a dolgokat. Így én is ezt teszem. Köszönöm a szavazatokat, a tanácsokat és a negyedik helyezést. Számomra izgalmas volt. Jövőre ismét különleges csemegével fogok készülni ezúttal nem rajzfilmmel, de már tudom melyik filmet kapom elő az ötödik gálára. Sokat jelentett nekem a videoelemzésnél is a sok jó szó. Gratulálok az ötödik helyezettnek és a dobogósoknak! Megérdemelték határozottan! Negyedik Oscaron, negyedik hely, ez passzol a Cervantes 444-hez :D

Lamerdog 2013.10.01. 22:13:27

Jó verseny volt!
Gratulálok a helyezetteknek!
Jó ideje követem és kommentálok a Baaad movies blogon és lehet, hogy jövőre én is indulok egy videóval!
Pár éve már felajánlottam egy filmet Sorteréknek, de sajnos nem tudtam eljuttatni nekik, úgyhogy lehet én fogom bemutatni! :)

MovieManiacs 2013.10.02. 11:03:05

@Cervantes444: Az lett volna még nagy poén, ha 2014-t írunk :D

Cervantes444 2013.10.05. 09:04:34

@MovieManiacs: Az már ördögi lett volna :D
süti beállítások módosítása