Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Besztof: Star Wars előzmény-trilógia

2014.03.14. 19:11 | BlackSheep89 | 41 komment

Címkék: top 10

Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta terveztem elkészíteni, de amiről tudtam, hogy nem lesz könnyű falat. És így is lett. Nem volt semmi technikai nehézség, semmi hátráltató tényező, csak szimplán a téma maga volt a kihívás. De sikerült, és őszintén: régen élveztem ennyire egy videó elkészítését, mint ezt. Annak ellenére is, hogy a mikrofon megint recseg egy kicsit. Asszem kénytelen leszek lecserélni...

A közeljövőben nem nagyon lesz ilyen hosszú kihagyás, hiszen Sorter két videót is készít az elkövetkező napokban, én pedig belefogok egy másik régóta dédelgetett bemutatóba, amivel majd megint jól magamra haragítok pár embert. És ne feledjétek, március 27-én a hatodik születésnapunkat ünnepeljük, amire már megvan a különkiadás: egy újabb közös filmnézés, egy olyan filmmel, amitől összecsináljátok magatokat! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr525860251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Habbobitas 2014.03.14. 20:18:26

Hát én a fogatversenyt nem raktam volna be, meg hogy Jango a legjobb karakter, azt is túlzásnak tartom, főleg, hogy ez áll első helyen. Greavous sokkal bedesszebb.:D Meg szerintem a kocsmás jelenet sem túl jó. A többivel egyetértek, hogy szerepel a listádon.
Én az első helyre mindenképp a Sithek bosszúja nagy végső párbaját raktam volna első helyre.
Ami nagyon szúrta a szememet, hol a fenében van a csata Coruscant felett? Áruld el kérlek.:D

Nézzétek meg az Alkonyat 3-at, had röhögjem szét a fejem, mint legutóbb.:D

Ui. A kukorica gyermekei 1-6 tervezve van bemutatásra?

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2014.03.14. 21:12:39

Mit csodálkozol az idióta parlamenti képviselő választásán?:D
Nézd meg a mi parlamentünket :D

2014.03.14. 21:13:25

Olyan film, amitől összecsináljuk magunkat? Hmmm... Az én tippem az alkonyat 3 lesz, de lepjetek csak meg minket! :) BSnél egy másik régóta tervezett bemutató? Csak nem a Mátrix 3?

Én nem vitatkozom veled, szerintem az én listám is nagyjából ugyanúgy nézne ki. Bár már elég rég láttam mindhárom darabot. Nálam is kétségtelen melyik trilógia a jobb. Amikor először láttam őket, tetszettek. Bár én a Sithek bosszúját én elsőre (na jó, bevallom most is) nagyon kegyetlennek tartottam, de ennél jobban nem lehetett a kört bezárni. Egyáltalán nem haragszom a prequel trilógiára. Hacsak újra nem nézem...

Hogy én milyen listát szeretnék? Nagyon örülnék egy Top 20 BS kedvenc filmjének (XD), de hogy olyat is kitaláljak, amit még nem mondtátok, hogy lesz... Tudom, hogy mostanában nem nagyon fogtok olyan kategóriából csinálni, ami bővülhet (amennyi mocskot láttatok, hajjaj! :D), én kíváncsi lennék egy legröhejesebb haláljelenetek listára, vagy legrosszabb főgenyák, de hogy olyasmi is legyen, amiből könnyebb
válogatni... besztof Bruce Campbell, most nem jut eszembe más. :D

"Minél nagyobb a tömeg annál nagyobb a hatás..." Lehet, hogy emiatt síkidiótának fog nézni mindenki, de... én nem értem, na! :S

UI: Nem vettem észre, hogy recsegett a mikrofon.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2014.03.14. 21:57:50

Hát amikor dárt váder meg a szakállas csávó összecsap egyetlen dologra tudtam koncentrálni. Számoltam , hogy hányszor pördül a szakállas. Annyira irritál az ilyen (lehet csak szerintem) nem hogy hasznos hanem hülye mozdulat.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.03.14. 21:57:55

Megnéznék egy Best of DIE HARD (1-4) listát! Abból lehetne 10 darab ütős jelenetet kiválasztani!
Remélem más is egyetért velem. :D

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2014.03.14. 21:58:12

Szerintem a víz alatti város ahová el viszi Dzsájdzsár a fiúkat figyelemre méltó momentum volt.
Érdekes volt látni hogyan élnek az ottaniak.
Kár volt kihagynod én beraktam volna 8.-nak.

Darrell 2014.03.14. 22:50:32

Sejtettem, hogy valami nagy dolog jön a kis szünet után :) Tény, hogy az előzményfilmeknek is voltak pozitívumai, főleg látvány terén. De ez itt már tényleg a visszájára sült el néha. Főleg azért, mert például nagyon sokszor a gyorsan mozgó háttér az animált, és azt borzasztó nehéz úgy csinálni, hogy ne tűnjön fel. A másik meg a katonák, engem az nagyon zavart, hogy még a közeli jeleneteknél is cgi volt a ruha. A nagy tömegjeleneteknél teljesen érthető hogy meg vannak animálva, de közelről nem valami jó. Régen lucas azt mondta hogy az effektek csak eszközök a sztori elmeséléséhez, itt tökéletesen fordítva van az egész. A legnagyobb probléma az volt, hogy senki sem lépett fel lucas rossz ötletei ellen építő kritikával. És mikor pár éve újra megnéztem ezeket az előzményeket, azt vettem észre hogy lucas nem is igazán érti az egész star wars-t próbál hasonló elemeket rakni az eredeti trilógiából, de úgy vannak elhelyezve, hogy nem azt közvetítik mint az eredetiben (lehet ez szőrszálhasogatás, de például ott van az mikor a klónok támadásában dooku elmenekül, padme pedig kifut, és lő az űrhajóra. Leia is kiszaladt az empire-ben, de azért mert a fedélzeten volt han, és nemtudta látni fogja e) Elég jó híreket hallani az új trilógiáról, szerintem az méltóbb lesz az eredetihez :) A videó nagyon tetszett, akármiről szívesen látnék listát, ami gazdag alapanyag! És tömeghatás? Oh yeah! :D

GoldenHeartChris 2014.03.15. 07:57:04

Ne haragudj, BlackSheep, de most ki kell ábrándítanom téged Jango Fettből. (>-<) Nem azért nem futamodott meg, mert ő akkora badass és nem hajlandó megfutamodni. Figyeld a jetpackjét azelőtt, mielőtt Windu levágná a fejét. Megpróbált felrepülni, mielőtt elkapta volna, csak nem tudta, hogy az a rinocérosz - egy reek egyébként - tönkretette a jetpackjét. Lehet is látni, ahogy szikrát lövell magából. :)

Filmnéző Lehel 2014.03.15. 07:57:34

Nagyon király lett a videó!
A listával is javarészt egyetértek, mondjuk jango akármien tökös is szerintem ebben a trilógiában karakterek szempontjából messze obi van volt a legjobb.Ő tényleg olyan mint az eredeti trilógiában megismert vén remete fiatalabb énje lenne. Annyi jó és tökös momentuma van ami szinte hihetetlen.
Amugy az a lista amit én már ez helyett is vártam az a top 10 Gyűrűk ura. Abból se lenne azért olyan egyszerű kiválasztani a 10 legjobbat, mondjuk ott azért mert annyi jó van. Mellesleg kiváncsi is vagyok hogy a csatajeleneteken kívül nektek mik tetszenek benne.

ui:Azért látszik hogy az előzmény trilógiában a listán szereplő jelenetekk kétharmada az csak a látvány miatt került be...

zecske 2014.03.15. 07:57:45

sziasztok,no én egy terminator 1 - 4 bemutatásnak tudnék örülni,a 2.rész utánn borzalmasan tönkre vágták egész univerzumot,és nem azzal van bajom,hogy nöi terminator,söt elözetese anno mocskosul tetszet.

no strar wars7 remélem nem cseszik el,bár j.j abrahams töl,én nem esek hasra,de remélem nem sz.rja el.

tiszteletem - és további jo munkát.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2014.03.15. 09:36:19

@GoldenHeartChris: Értem, hogy beszart a jetpack-ja, de ő ezt nem tudta (ha tudta volna, akkor a végén se próbálta volna meg szerintem), és ennek ellenére meg se próbált felrepülni egészen addig, amíg nyilvánvalóvá vált, hogy veszített.

Werbalisztika 2014.03.15. 17:05:29

Annyi nem rosszak ezek mint amennyit szidást kapnak. A lista korrekt de ez egyéni kinek mi. Nekem a 3 filmből ami a legjobban megmaradt és eszembe jut először, mikor Anakin mint már sith bevonul a Jedi Templomba. De ahogy a videóban is elhangzik hiába a filmek minősége, de a világ amiben játszódik nagyszerű.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2014.03.15. 17:05:34

Ami szerintem kimaradt a listából az ez:
www.youtube.com/watch?v=RF9b0x9gU9I
Amikor rákerül a maszk és először halljuk meg azt az epikus hangot. Imádom. Kár, hogy el kellett rontani ezt a No.-s baromsággal később.

DAud 2014.03.15. 17:05:48

Szerintem messze túlértékeled a látványt. Az eredeti trilógia a maga idejében forradalmi grafikával rendelkezett, ezek meg csak a "jó,de semmi extra" szintet ütik meg. Tény, hogy aprólékosan és minőségien vannak elkészítve a CGI részek, de se technikai se design oldalon nem tudnak újat mutatni. Ráadásul a praktikus effektek teljes hiánya miatt nagyon feltűnő és egyáltalán nem hiteles a CGI. (Mellesleg ezeket a nagy tömeg egyenruhást megmozgató csatajeleneteket nagyon egyszerű és olcsó összedobni, nem csoda hogy tele volt velük a trilógia...)

Callinicus 2014.03.15. 17:06:03

Kihagytad az egyetlen tényleg jó jelenetet az egész trilógiából, amikor Obi-Wan bemegy a bárba, ahhoz a teljesen ismeretlen hátterű idegenhez, akivel korábban kalandjai voltak, és a kis dagi KIOKTATJA A KOMPLETT JEDI RENDET!

Az a figura pontosan az ami hiányzik az új trilógiából.
"Egy jedinek tudnia kéne, hogy a tudásnál sokkal fontosabb a bölcsesség."
"Azok az analizáló droidok csak a mintát nézik, nincs érzékük a finomságokra!"
Egyszerűen én éreztem azon a kocsmároson, hogy egy visszavonult "kalandozó" vagy ha úgy tetszik "han solo" akiből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Megadhatta volna az ön-reflexió rendkívül mélyen szántó erejét a trilógiának, ami a régiben a nem erőhívő karakterekkel megvolt.
Az összes JarJar-os, meg romantikus jelenet helyett, arra lettem volna kíváncsi, hogy mit tudnak alkotni Obi-Wannak közösen, és hogy tudná oltani Anakint. :D

Értem Mass-Effect videó jön. :D

kastor 2014.03.15. 17:06:12

B@BlackSheep89: A következő top 10-re van egy ötletem ami hatalmas kihívás és talán lehetetlen top 10 asylum film jelenet.

kastor 2014.03.15. 17:06:16

a Star Wars 1 nem rossz, de a 3 szerintem tök jó és van benne egy rohadt epic párbaj ami még a sw eredeti trilógiát is lealázó párbaj van.

Brill-1 2014.03.15. 17:06:21

Nálam a Sithek bosszúja végső harc menne az első helyre, szerintem az a legepicebb (szép magyar szó, ejha) a prequel trilógia összes jelenete közül. A többivel meg nagyjából egyetértek, jó videó lett.

(Yay, Mass Effect! :D)

Cyrax96 2014.03.15. 17:06:26

Ohhyeaa Mass Effect ! Köszönjük szépen, jöhet !

Hoffman 2014.03.15. 19:17:25

Véleményem szerint "Besztof: Death Note".

andrasxp 2014.03.15. 19:17:35

@BlackSheep89:
Besztof:Alien és prométeusz
Kíváncsi lennék a véleményedre a filmekről. Én midegyiket szeretem,sőt mg az Avp1 - et is-a kettest évente egyszer megnézem és mindig meggyőződök róla , hogy nagyon szar-.
Az első és második Alien részt féltem megnézni mert 1.Állítólag az első marhailyesztő,2.ugyebár elég régiek már és féltem ,hogy mai szemmel már gagyi.De filmnézés közben lenyűgözött a filmek modernsége-1.részben az űrhajók elképesztően modern ábrázolása,2.részben a xeno királynő és az első jelenetben a lézerszkennersugárszerű dolog.Az elsőben az ember tényleg izgul , mert a film nem árulja el hogy ki a főszereplő és a többit is ugyanúgy bemutatja mint Ripleyt.A második pedig nagyon akciódús,helyenként feszült és az anya lánya szál is nagyon jól működik.A harmadik nkem nem túlságosan tetszett a színvilága és a főbb szereplők felesleges halála miatt.Tavábbá zavart az új karakterek jellemtelensége,az egyetlen szimpatikus karakter az elején kidöglik.Ellemben nagyon jó a hangulata, a zenéje és a fő történetszál.A negyedik nekem kifejezetten tetszett,bár a történet szörnyen erőltetett és hiányzott a második rész Ripley-je.Ellenben ez a rész nagyon jól kihasználja az új történetszálat és a végén levő dög arckifejezésén látszik az elárultság.Nem is beszélve magáról a xenomorfról,ami egyszerűen valami zseniális.Nem tudom pontosan,hogy miért-lehet azért mert visszafelé néztem a filmeket az Avp-vel kezdve-,de nem tudok félni egyik Alien filmtől sem,pedig csak 13 vagyok.Szóval egy szó mint száz:Besztof:Alien és Prometheus

Mr. Schreck 2014.03.15. 19:17:39

Nálam az új trilógia az elvesztegetett lehetőségek epic példája volt, bár messze nem lettek olyan katasztrófális "folytatások" mint az Alien vs Predator filmek. A Klónok Támadása lenne a kedvencem a trilógiából, ha kihagynánk belőle az összes részt amiben Anakin van fókuszban, a többi része egészen élvezetes. (Én is a Jango vs Obi-Wan párharccal példálóznék legelőször :D) Nagyon gáz szerintem hogy nem lehetett egy legalább többé-kevésbé kedvelhető figurát csinálni Anakinból, ha már a történet szempontjából ő a legfontosabb karakter. A Sithek Bosszúja nem hagyott túl jó ízt maga után ahhoz képest hogy mindenki ezt szereti a legjobban az új trilógiából, van benne pár elég gagyi jelenet és párbeszéd, ráadásul nem jelentéktelen részeken. Legjobban azt vártam volna az egész előzmény történettől hogy legkésőbb a harmadik filmre lássam Vadert amint vadássza a megmaradt, bujkáló jediket (az ikonikus páncélban). De ehelyett be kellett érni egy "NOOO"-val. :/ A Sötét Nagyúr című könyv jól enyhítette ezt a hiányt, de filmen miért luxus az ilyesmi? A Baljós Árnyak meg elég üres és ártalmatlan volt ahhoz hogy ne lehessen sokat beszélni róla. A midi-chloriános dologtól sokaknak szikrázik a szeme, amit nem nagyon értek. Engem speciel nem érdekelt, nem adott és nem is vett el tőlem semmit.

timotiyong 2014.03.16. 10:03:33

Amikor a harmadik részben Windu mester megpróbálja letartóztatni Darth Sidiust, de ez végül nem jön össze neki és egy brutális öldöklés lesz, aminek a végén Anakin át áll a sötét oldalra. Ez a jelenet szerintem a legemlékezetesebb.

MovieManiacs 2014.03.16. 10:03:43

@BlackSheep89: Megpróbálta beindítani. A videódban 24:17-nél látszik, hogy próbálja beindítani a rakétákat, csak ahogy már említette itt az egyik kolléga, az bedöglött a reek-kel való csata közben. Szóval úgymond fedezte magát, míg el nem tud repülni.

FaKe.beL1eVe 2014.03.16. 10:03:51

Szuper jó kis összefoglaló! Grat! :)

Jöhetnek még hasonló videók, bár én már nagyon megnézném a top 20 kedvenc filmjeidet, BlackSheep! :)

De így konkrétan, jöhetne mondjuk egy Besztof: Bourne széria, Die Hard széria, Alien széria, Gyűrűk ura széria, Halálos fegyver széria, stb.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2014.03.16. 14:30:27

Nekem mind a hat Star Wars film tetszik. Ha rangsort kéne felállítani, az így nézne ki:

1. A birodalom visszavág
2. Egy új remény
3. A Sithek bosszúja
4. A Jedi visszatér
5. Baljós árnyak
6. A klónok támadása

Amúgy rég volt már ennyire jól sikerült videó a blogon.

hunrikk 2014.03.17. 07:06:16

A baljós árnyak legemlékezetesebb pillanata valóban Darth maul megjelenése volt.Kinyílik az ajtó, és vagy 50 emberrel néz farkasszemet,láthatóan nem érdekelve a létszámukat. Gyerekként mindíg azt a jelenetet néztem újra és újra. Sztem nagyon epic.Ha másér nem is, az ő karaktere miatt érdemes volt elkészíteni az első részt xd.

Cs@tLós 2014.03.18. 09:25:13

Én is meglepődtem, hogy még csak fel sem került a listára az a jelenet amikor felkerül darth vader-re az ikonikus sisak, és először halljuk a jellegzetes lélegzetvételt...számomra az egész trilógia csak a háttérzaj kategóriát jelenti, de annál a jelenetnél lélegzetvisszafojtva ülök minden alkalommal. Tökéletes. Utána a Padme-s teöltedmegharagodban duma megint nem tetszik, d a sisakos 100%.
sztem az egész sztori bűzlik, nekem úgy tűnik, hogy vmi nagyon epikus háttértörténetet akartak adni darth vadernek, de csúfosan elbukták. Egyszerűen nem tudok azonosulni az egész "nem tudta megvédeni a szeretteit, dühében majdnem megölte a szerelmét is blabla" dologgal, pont azért, mert csak rinyálást nyomott 3 filmen keresztül, ez meg baromira nem badass, ellenben darth vaderrel...és persze az egész jedi rendes kavarás,politika belevitele, stb, minden félrement...

Edemsz 2014.03.18. 09:25:37

Érdekes összeállítás, a példaként említett jelenetekkel többé-kevésbe egyetértek. A baljós árnyak legemlékezetesebb pillanata, a legvége. Oké hogy egy szar film, de az talán az egyetlen film amire ennek ellenére mégsem tudok annyira haragudni, sőt...többszörízlelős szar. A "klónok" már egy fél fokkal magasabb színvonalat képvisel, de több benne az üresjárat. A legérettebb természetesen a harmadik. Komor, feszült, drámai, mindvégig lekötött. Azt hittem, hogy az első helyet az a jelenet viszi, amit én természetesnek vettem. Darth Vader legelső hóóóópááhja, (az a néhány másodperc, ami annak idején a moziban vagy !20-21! évesen képes volt bennem olyan feszültséget kelteni, ami már hívható félelemnek is. A szőr felállt a hátamon. Mintha az a pár mp. előkaparta volna a tudatalattimból a kisgyerekkori félelmemet Vader-től...illetve helyet érdemeltek volna a végső összecsapást követő képsorok egészen a működésbe lépésig. (mintha Dermesztő összeszerelése inspirálta volna a DBZ-ből) Hiányzik még Anakin jeditemplomban elvégzett mészárlása is, és persze Jackson mester párbaja a nagyúrral...egy végső suhintással majdnem elérte hogy a téridőkontinumból kitörölje a régi trilógiát:)) BIzonyára a Doki ezt is helyrehozta vóóna. Most spec. ennyi jutott eszembe. (Ami viszont a régieket illeti...1. A jedi...2..A birodalom...3. Csillagok) Az egész Star Wars univerzum legbedesszebb karakterei pedig igenis a midikloriánok!!:)

Boromir 2014.03.18. 09:25:55

Amikor aktiválják az 1. részben a Battle Droid sereget (pont benne volt mikor befejezted az 1. helyezettet).
Tudom hogy olyan 10 másodperc. Tudom hogy ezekenek a droidoknak akkor is ugyanolyan hülye fejük volt, de ennek ellenére is összerezzenek attól.
Mindegyik csatasorba áll, de úgy hogy egyetlen robaj az egész. Ja meg figyeljétek meg előtte a vezérlő ember horpadt kezeit - akár Palpatine-nak olyan ronda:)

Hypto 2014.03.20. 09:01:52

Szerintem azért 1-2 jelenet, ahol Anakin átadja magát a sötét oldalnak is emlékezetes (pl. Buckalakók lemészárlása, Dooku gróf kivégzése). És amúgy ilyen bestoff videóból például engem érdekelne mondjuk a Harry Potter sorozatból mi a 10 kedvenc momentumod, vagy esetleg valami más sorozatból is ami nem 24 ^^

tumi 2014.03.20. 09:01:55

Nálam a Star Wars rangsor:

1. A Birodalom Visszavág
2. Egy Új Remény
3. A Jedi Visszatér
4. A Sith-ek Bosszúja
5. Baljós Árnyak
6. A Klónok Támadása

Callinicus 2014.03.25. 13:58:56

www.youtube.com/watch?v=sFimaX1TwDQ&list=TLfcrvFNWJioSSTiznbSBzwafhRrpSYtM2

A helyett, hogy dicsérnénk, emlékezzünk rá, mennyire rossz is ez. :D HelloGreedo

Darrell 2014.03.25. 20:07:58

@Callinicus: Nemtudom ismered e, de a plinkett elemzések is jól kivesézik az prequeleket, és ha hozzászoksz a fura hanghoz, betegre is röhögöd magad :D

Boromir 2014.03.27. 12:51:13

Még a Midikloriánokról: Volt szó arról bármelyikben, hogy vérteszttel megnézik hogy lehetsz-e egyáltalán jedi lovag?

Akkor be volt rögzülve a jedikbe hogy ez meghatározza az Erő használat képességét.

Obiwan megnézi a vértesztet és azt nézi hogy nagyobb mint Yodánál. Azt mikor mondtuk, hogy ettől jedi lehet?

Igen, ez egy boldogan végződő film (az első rész) de az egész trilógia tragikusan végződik.

Twitch 2014.05.03. 19:05:02

Az előzménytrilógia számomra leginkább tetsző produktuma, a dolog ami e 3 film nélkül nem jöhetett volna létre, a sorozat ami az egyik legkirályabb dolog amit valaha láttam: a Tartakovsky-féle Klónok Háborúja. Komolyan, fiatal koromban a napok csúcspontjait képezeték azok a rövid epizódok. Egyet megnézel, megvan a napi badass-dózis.

MeTal 2014.06.29. 21:01:12

én egy besztof american horror storynak örülnék nagyon mind a 3 évadból a legjobb jelenteket ^ ^

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2014.10.23. 09:49:57

Erről a listáról jut eszembe, hogy milyen gyerekes, hogy egy filmről csak jót vagy rosszat mondunk.
Például a Twilightnak is vannak pozitív tulajdonsága... valahol nagyon mélyen elásva.

Egyébként nekem is igazán a Sithek bosszúja tetszett, a nyitójelenetsortól a mai napig rosszul leszek. A jó értelemben, mert mindig elszédülök rajta.

Flowey 2021.03.22. 00:57:39

Különösen a szörnyű új 3 film tekintetében tűnik egyre-egyre jobbnak az előzmény-trilógia. Régen se utáltam, de most kifejezetten szeretem őket, akármelyik jelentet is látom. Érződik rajta Lucas zsenije, aminek hiánya nagyon-nagyon érződik az új trilógián, mert Abrams nem érzi azt el, Ryan Johnson pedig megcsinálta a legrosszabb epizódot amit lehetetlen alulmúlni. Jar-Jart nem tudom annyira utálni, mint az utolsó jedikben gyakorlatilag bármit. Különösen a porgokat meg a PC baromságokat amiktől az egész olyan, mint valami aktuálpolitikai körkép. Hondo hadnagy vagy kicsoda pedig csak bele lett erőltetve ami régen rossz, ha egy karakter csak azért kerül bele egy műsorba, mert az "progresszív".
süti beállítások módosítása