Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Indul az 5. Filmelemző Oscar!

2014.07.02. 08:15 | BlackSheep89 | 17 komment

oscar-academy-award.jpgImmár 4 éve hagyomány, hogy minden nyáron megrendezzük a Filmelemző Oscart, a videókészítők versenyét, ahol Ti készíthettek filmbemutatókat nekünk, hogy aztán kiválaszthassuk és díjazhassuk a legjobbakat! Az Oscar idén is megrendezésre kerül, egészen konkrétan mától kezdve szeptember végéig.

További részletek a tovább-gomb után.


A szabályok:

- A videók linkjét a filmelemzooscar@gmail.com email címre lehet küldeni. A határidő szeptember 30, eddig küldhetitek be a videókat.

- Az emailbe MINDENKÉPPEN írjátok bele, hogy milyen néven neveztek!

- Mindenki csak egy bemutatóval nevezhet, de egyszerre egy videót többen is készíthetnek, egy csapatban (ami ugyanúgy egy nevezésnek számít)

- Maximum két részből álló videót lehet egy filmről készíteni, és lehetőleg egy bemutató se legyen hosszabb 25-30 percnél

- Csak újonnan készített videóval lehet nevezni.

- Dicsérő és lehúzó kritikát egyaránt küldhettek

- Kezdő videósok és tapasztaltak is versenyezhetnek

Intrót érdemes készíteni, mert ismét lesz legjobb intro-kategória különdíjjal, viszont nem kötelező, és a videó végső értékelésébe nem is számít bele. Azért persze ha valaki az intró kategóriára gyúr is, valami videót rittyentsen hozzá, mert csak külön intrót nem tudunk elfogadni.

- Anime-, rajzfilm-, és sorozat bemutatásával egyaránt lehet nevezni.

- Természetesen idén is kikerül az oldalra minden nevező videója, amiket bármikor meg lehet nézni, és a díjátadó előtt idén is lesz értékelés, vagyis minden egyes nevező munkájáról mondunk majd néhány szót, nem csak a győztesekéről.

- Ismét lesz közönségszavazás, és ismét úgy, ahogy tavaly is, vagyis kommentben. Ez a határidő lejárta után fog kezdődni, és kb 2 hétig tart majd, pontosat majd szeptemberben.

- A zsűritagok nem nevezhetnek.

- Ha kérdésetek van, itt a kommentek között, vagy a fenti email-címen is feltehetitek

A Nyeremények:

A tavalyi módszerhez hasonlóan a videók számától függően 5 vagy 3 nyertes lesz, illetve ismét külön lesz egy legjobb intro kategória, ami teljesen független a videóktól.

Mindegyikük egy-egy oklevelet kap de az első 3 helyezett ezen felül még egy-egy dvd-t is hazavihet, de neki kell eldöntenie, hogy a háromból melyiket!

Egyelőre a nyereményeket nem tudjuk, várunk vele még kb egy-másfél hónapot, amikorra biztosabb lesz, hogy milyen ütősebb megjelenések lesznek szeptember-október környékén. Amint meglesznek a konkrétumok, azonnal posztoljuk.

 

Javaslatok a videókhoz:

- Bármilyen videószerkesztő programot használhattok.

- A hangbeállításokra, hangerőre, hanghibákra nagyon figyeljetek oda!

- Lehetőleg ne húzzátok sokáig a bemutatót, inkább legyen rövid és tömör, mint hosszú és elnyújtott. Ez persze nem jelenti azt, hogy ötperces videókkal nevezzetek, de próbáljátok meg megtalálni azt a hosszt, amibe még minden belefér, de nem válik unalmassá!

- Feliratoknál – ha vannak – nagyon figyeljetek a helyesírási hibákra, mert rengeteget tudnak rontani az összképen!

- Ne siessétek el, ha még van idő inkább többször ellenőrizzétek a videót, hogy biztos olyan legyen, amilyennek szeretnétek!

- Ne fogjátok vissza a kreativitást, a humort, ha van jó ötletetek, bátran építsétek bele a bemutatóba (a káromkodást se bánjuk, de lehetőleg ne csak abból álljon a videó)

Eddig mindig nagyon nehéz volt kiválasztanunk az első 5 helyezettet, annyira jó videók érkeztek hozzánk. Nagyon remélem, hogy idén is beleadtok mindent! Ne könnyítsétek meg a dolgunkat!

Sok sikert kívánunk minden nevezőnek!

Sorter & BlackSheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr836465857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2014.07.02. 11:40:09

Éljen Éljen Éljen!!! Már azt is tudom hogy mivel induljak :)

uccse 2014.07.02. 18:42:53

Tavaly sajnos nem volt időm, de idén megpróbálok csinálni valamit. Van egy nagyon epic ötletem, bár nem tudom mennyire megvalósítható. Ha az nem akkor a legkedvencebb filmemről csinálok bemutatót. (Bár két éve már ejtettem róla néhány szót.)

rammsteinfan 2014.07.02. 18:42:56

Ez tok jo,nagyon varom a videokat.Remelem minel tobben jelentkeznek majd.

Analógfilm 2014.07.02. 21:25:48

Sorozatról is lehet kritikát írni, vagy csak rendes játékfilmről?

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2014.07.03. 09:10:26

Indulok idén is szerintem, de nem tudom felül múlni a nagyokat.

yojunior23 2014.07.03. 17:52:48

Remélem sokan lesznek, megpróbálom újra én is :D

DosEvolution 2014.07.03. 21:26:41

Eljött az én időm :D

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2014.07.04. 18:08:49

Hmmm... ideje leporolni a tavalyra tervezett videó forgatókönyvét. :)

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2014.07.06. 10:49:35

Picit röstellem magam, mert pár éve ugyan megígértem egy közös filmnézést anno YeshNo és Baaadmovies csapattal közösen, de elfelejtődött... mert elfelejtettem megszervezni. Ezt kompenzálva egy olyan filmmel tervezek indulni ezen az Oscaron, hogy besza-behu. Több alanyom is van, majd kiválasztom szerintem nemsokára a bemutatandó "áldozatot". :D

Cervantes444 2014.07.23. 15:01:30

Sokat gondolkodtam induljak-e, ha igen valószínű vagy a Pankrátort, vagy a Demónát veszem elő, de valószínűbb idén csak néző leszek.

EASZ 2014.08.16. 21:09:29

Üdv! Én egy sorozatot készítenék, de én úgy szeretném megcsinálni, hogy egyszer lenne objektíven, egyszer pedig rajongói szemmel, de két külön videón lenne ez. Ezt így meglehet csinálni, vagy nem?

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2014.09.05. 20:33:52

Még ne zárjátok le a versenyt, mert már készül a videóm! Küldöm amint tudom! :D

dani82HUN 2014.09.27. 09:37:50

Ha megkaptátok az emailt hogy valaki szeretne nevezni annak küldtök visszajelzést?
süti beállítások módosítása