Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - A majmok bolygója: Forradalom & 24: Live Another Day

2014.07.22. 20:09 | Sorter | 5 komment

Címkék: élménybeszámoló

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr406535681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.07.22. 22:27:04

A 24 új évadának utolsó része számomra mindet vitt!!!
Plusz annyira nyitott a vége, hogy BŰN lenne nem folytatni és nem 12 résszel! :)

Darrell 2014.07.23. 15:01:08

A DOTPOTA már zsinórban a harmadik nagyon jó nagyköltségvetésű film amit moziban láttam. Van aki idegenkedik a film alapötletétől, hogy túl buta az alapfelállás, vagy éppen elriasztja az előzetes. De szerintem a lehető legjobb módon kezelték ezt az alapötletet. Én nagyon pici negatívumnak mondanám az utolsó harcot tudjuk kik közt, ha visszafogottabb lett volna, akkor talán még hatásosabb :) Nagyon emlékeztetett a legutóbbi x-men filmre, az is nagyon tetszett, és ez is mert egészen hasonló témákat boncolgat. Itt is két ideológia feszült szembe egymással, és most főként a majmok közt, ugyanúgy van értelmetlen (néha érthető) paranoia mint ott. És mindkét filmnél sok kommentet láttam hogy plothole itt plothole ott, de szerintem kis dolgok voltak csak a hibák. És ráadásul ha a film mögött ilyen tartalom áll, akkor megbocsájthatóak a kis hibák. Még annyit hogy a szinkron egészen jól sikerült, egyáltalán nem volt rossz a majmok beszédhangja. Vártam a véleményedet a filmről, örülök hogy nem csak a filmbarátokban közlöd a dolgokat! :)

szkristof92 2014.07.23. 15:01:39

24-ből számomra az ötödik évad jelenti az abszolút etalont, de azt kell mondjam minden előzetes félelemem és cinizmusom ellenére, nagyon tetszett az az évad. A 12 részre való kurtításának megvoltak azok a problémái, amit ti is említettetek, és a sztori se volt a legjobb, de amit a tempóval művelt az hihetetlen. Kőkemény, pörgős, brutálisan intenzív (különösen a hatodik résztől kezdve) és pont ez a kompromisszummentes intenzitás az, ami miatt szemet tudtam hunnyi (lehet utoljára), a sorozat már ismert paneljeinek és fordulatainak isten tudja hányadik újrahasznosítása felett, pluszban emiatt itt nincs teljesen haszontalan mellékágakkal való pöcsölésnek hely (ez volt az ami számomra jelentősen lerontotta a hatodik évadot és a nyolcadik elejét). A stadionos epizód és az utolsó két rész miatt (imádom amikor Jack átmegy terminátorba :)) már megérte elkészíteni és megéri végignézni egy 24 fannak. Én is remélem, hogy lesz folytatás már csak a nyitott befejezés miatt is.

Kunos Gyula Patrik 2014.07.23. 17:26:24

Kiefer Sutherland Snake új hangja a Metal Gear Solidban!

Kunos Gyula Patrik 2014.07.23. 17:26:25

MI6 a brit titkosszolgálat
süti beállítások módosítása