Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Star Wars: Az ébredő erő

2015.12.20. 17:13 | BlackSheep89 | 13 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr978186640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zecske 2015.12.20. 19:12:03

Ennek a filmnek köze sincs star wars hoz anno gyerekként mindhárom rész láttam moziba mármint 80 as években,akkor egy élmény volt,de ez a film számomra minösithetettlen tele logikai baromságokkal 6 éves koru párbeszédekkel kivéve egy két jelenetet,szoval ez nem csillagok háboruja- számomra nem,ez egy se füle se farka film,iszonyu csalodott vagyok.

aki még nem látta annak jo szórakozást a filmhez.

leirtak ellenére egyszer nézhetö nállam.

Mr. Schreck 2015.12.21. 07:21:40

Szinkronnal nézted a filmet Blacksheep? Kíváncsi lennék milyenre sikerült.

Balazs11111 2015.12.22. 16:40:40

@Mr. Schreck:
Blacksheep előtt én is előtt válaszolok,
szerintem a szinkronnal nagyobb gondok nem voltak, nem voltak benne hülye szóviccek. Meg lehet nézni magyarul.

FatArt123 2015.12.22. 16:40:41

@Mr. Schreck: Én azzal néztem és szerintem jó lett. :)

kastor 2015.12.22. 16:40:43

Nekem nagyon tetszett a film, igaz rengeteg hiba van benne, és maga az egész nem túl eredeti, azért kicsit többre számítottam, a finálé harc pedig kicsit nevetséges lett.
És ha jól hallottam akkor a 9. részt a zseniális jurassic world rendezője fogja rendezni.

tumi 2015.12.22. 16:40:46

@zecske: Kiválóan megidézte a régi trilógia szellemiségét. Az új karakterek baromi szimpatikusak. Tény, hogy merít az Új Reményből, de szerintem ez egyáltalán nem olyan zavaró, kivéve a Starkiller Base. A forgatókönyv pedig milliószor jobb mint az előzmény trilógia forgatókönyvei. Összeségében én azt kaptam amit vártam. Nem tökéletes, de egy érzelmes, humoros, fordulatos űrkaland.

Mr. Schreck 2015.12.23. 10:16:35

Köszi a visszajelzéseket! Stílusosan a 9. rész rendezője kapcsán pedig a Birodalom ikonikus jelenete játszódott le bennem:
-"That's not true! That's impossible!
-"Check the imdb, you know it to be true."
-"NOOOO!"

SARGE999 2015.12.23. 17:58:10

Én azt hittem, hogy Jurassic World szintű lesz, de szerencsére annál sokkal jobbra sikerült. Ez nem jelenti azt, hogy jó is. A film önmaga kliséje, semmi sem eredeti benne, csak rajongóknak tudom ajánlani. Mivel a rendező fosott attól, hogy mit kezdjen vele ezért gyáva módon elővette a régi receptet, az első részt, és újrafeldolgozta, minimális változtatásokkal. Én első rész alatt nem a Baljós árnyakat és nem az Új reményt értem. Mert számomra a Baljós árnyak nem első rész, hanem negyedik, az Új remény pedig nem eredeti cím. Én sosem fogom elfogadni ezt a változtatást, mert hülyeségnek tartom. Nekem az első rész kizárólag az 1977-es volt, és kész. Bár jól bevált receptről van szó, de mi nézők nem ezt kértük. Nekünk kellenek a váratlan fordulatok és kiszámíthatatlanság, de így is sikerült mindent leszpojlerezni az előzetesekben. A közönség hülyének van nézve. Én alapból gyűlölöm a Disney-t, mert manipulatívnak tartom. Egy sátánista, szabadkőműves eszmét képvisel, aminek a célja az emberek butítása.
A szereplők kedvelhetőek de nincs személyiségük. A régiek nehezen tudnak azonosulni a szar szövegekkel. A főhős kiscsaj elég cuki és szexi, de számomra ő is csak egy újabb Amidala, mert még hasonlít is rá. Nem tartom elég érdekesnek. A gagyi Darth Vader létjogosultsága érthetetlen, mert szánalmas a viselkedése. A rendező annyira kreatív, eredeti, és zseniális volt, hogy kurvára nem tudta kitalálni hogyan tegye gonosszá, hogy a néző gyűlölje. Nekem kapásból ő lett a legszimpatikusabb szereplő, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A rendező gondolt egyet és hát "-na faszom valamit csinálni kéne vele, mert mindenki neki fog drukkolni...." és azzal elintézi, hogy teljesen ok nélkül, érthetetlen módon megöli a saját apját. Hát gratulálok. Ez épp annyira zseniális, mint amikor az Acélember nem menti ki a tornádóból az apját, nehogy felismerjék. Na jó azt a hülyeséget ez se tudja überelni, de mindegy. Egyébként külsőre engem nem egy Sith lovagra emlékeztetett sisak nélkül, inkább valami vámpír mesterre. Amúgy a maszkja fosul néz ki. Elég gáz volt, amikor kardvívásban kikap a kiscsajtól, aki hát még kezdő. Annak ennyi erővel tanulnia se kell már. A legfőbb gonosz is ultra klisés. Egyáltalán nem félelmetes. Csak ott ül a virtuális képe egy trónon, egy üres teremben. Eszembe jutott amikor 'Blacksheep' a Galaxis őrzői főgonoszáról mondott véleményt, aki annyira gonosz, hogy nincsenek bútorai. XD Szerintem ezzel a karakterrel még várniuk kellett volna, és sokkal rejtélyesebbnek kellene még lennie. Nem tudom pontosan, hogy ő most a Darth Sidious mestere akar e lenni, vagy valami újonnan kitalált. Örülnék, ha az lenne, mert számomra akkor érdekes. Hiszen a Sidious volt eddig a legerősebb, leszámítva a mesterét akit sosem lehetett látni. A tele szteroidozott halálcsillag is teljesen felesleges volt, mert oké, hogy fantáziátlan, de mire a néző kezdené komolyan venni, addigra lazán felrobbantják. Majd ezt is újjáépítik, mint a halálcsillagot, vagy mi?
Szerintem egyáltalán nem lett volna megerőltető ennél kreatívabbnak lenni. Tulajdonképpen szánalmas a végeredmény. Az előző háromnál azért kicsit jobb, nem annyira puccos. Mindenképpen moziban érdemes megnézni, mert TV-n vagy sz.gépen semmit nem ér. Értelmet ne keressetek benne, de egy randihoz megfelelő.

Kavkaz 2015.12.24. 00:08:41

Bár még nem láttam, annyit elöljáróban megjegyeznék, hogy szerintem hatalmas hiba volt lemondani az első kibővített univerzumról. Évtizedek alatt felépítettek egy komplex és jól működő világot, majd gondoltak egyet, és ennek nagyrészét kidobták a kukába.

Pedig a New Jedi Order-könyvsorozat ordít a megfilmesítésért. Igen, bizonyos szempontból eltér az eredeti Star Wars-koncepciótól, de filmen simán pariban lenne a Gyűrűk Urával vagy az eredeti Star Wars-trilógiával.

zecske 2015.12.25. 19:15:56

@tumi: örülök hogy neked bejött,kár ,hogy nekem már nem.

Mangekyo22 2016.01.16. 12:59:15

Ez a film.... egy gyenge remake.

Kylo Ren-en röhög a világ, a régi szereplőknek nincs szerepük az újak meg Jar Jar szintűek - azaz tökre nem tudok azonosulni velük, 3-ik hallálcsillag (bocsánat, csak annak látszó valami de mindegy) s az egyetlen ami tényleg pozitívum, az a látvány.

Jobb, mint a Bajlós Árnyak meg a Klónok Támadása, de simán elmarad a Sithek Bosszúja, az Új Remény, a Birodalom Visszavág és a Jedi Visszatér mögött. Szóval nálam alulról a harmadik film.

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2016.02.18. 20:08:03

@kastor: Jaj ne már! Nem találtak volna jobb rendezőt? Négy filmje ha van Trevorrovnak. A Jurassic World után nem is kellett volna munkát kapnia többet.

Kibernetika 2017.06.03. 08:21:57

@Puzzleman: Már te is a Jurassic World-ot fikázod? Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire nincsen senkinek igénye semmire, ami jó.
süti beállítások módosítása