Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies Remake - Csillagközi invázió 3

2017.06.09. 09:42 | BlackSheep89 | 13 komment

Címkék: remake

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr412580929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.06.09. 11:18:20

Már 2008 óta próbáltam megnézni az Csillagközi invázió 2-3-at, de soha nem volt erőm rá. Örülök, hogy végre sikerült Remake-elni ezt az epizódot és, hogy a 2-ról is lesz videó! :D

Atanos 2017.06.09. 11:36:04

Tetszik, hogy időnként kikacsintasz az első bemutatóidra és van önkritikád. :) Meg, hogy újra bemutatod azokat a filmeket, amiknek úgy gondolod nem lettek jók a bemutatói. :)

freddyD 2017.06.09. 13:28:02

Fun fact: Az "It's a good day to die" vagy egy évig csengőhangom volt. Annyira fülbemászó

Kibernetika 2017.06.09. 21:24:00

Amúgy az eredeti bemutatóval már a képminőségtől kezdve én sem voltam egészen elégedett. És amúgy már megnéztem mindhármat méghozzá egy nap alatt, de szerencsére az elsővel fejeztem be, amiben csak egy jelenettel nem voltam elégedett: a szeretkezéssel, ami szerencsére rövid volt. És attól függetlenül nagyon élveztem az elsőt és a hétvégén még újra is nézem. Akkor a következő a 2. részről lesz, amit épp akkor megigértél és amire én emlékeztettelek. a 2. még ezt is egyenesen alulról súrolja, mert ez valóban valamivel nézhetőbb, mint az. Amúgy a videó nagyon jó lett, nem viccelek. Éshát amikor megláttam: nagyot dobbant a szivem. Tetszenek az önkritikáid, akárcsak a Mátrix:Újratöltvés(mégha nekem az tetszett is). És szerintem ez is nekem volt köszönhető. Nagyon jó érzés nekem, hogy tulajdonképpen részem van már a blogon. Éshát elmondok valamit, ami nagy meglepetés lesz nektek: RENDEZŐ SZERETNÉK LENNI. Elmondom, hogy milyet fogok rendezni. A Viharmadarak című filmből, amit szintén akkoriban mutatott be Sorter és ami nekem azért tetszik, mert kiskoromban az volt a kedvencem és emlékeim fűződnek hozzá, csinálok majd egy félig-meddig remake-et(akárcsak ti a videóitokból), ami sokkal jobb lesz annál és nem olyan gyerekes. Drukkolok nektek, hogy addig működjetek(nem tudom, hogy tényleg összejön-e és mikor) és majd élménybeszámolót tartsatok róla. Remélem ti is drukkoltok nekem. Amúgy a három főkedvenc filmem(nem tudom eldönteni, hogy milyen sorrendben vannak) a Vissza a jövőbe, a Mátrix és az Eredet. Ezekre biztos hajazni fog majd a filmem és még sok másra, mint például a Tűzgyűrűre, a Marvel világban fog játszódni(az összes marvel hős benne lesz), illetve még a Laborpatkányok című Disney sorozatra, ami az egyik kedvenc sorozatom. Emellett tele lesz akcióval és társadalomkritikát is próbálok majd beletenni illetve azt is kitalálom, hogy legyen mögötte egy olyan gondolati töltet, mint a Mátrixban. És remélhetően nagyon jól fogtok szórakozni rajta.
@Tomlion:Amúgy én említettem a második részt és nem tudom anno megnézted-e az X-Men:Apokalipszist, amikor BlackSheep mondta, hogy neki nem tetszett és te írtad, hogy "Ha mozi, akkor inkább harmadjára a Civil war." Nekem tetszett az a film.
Utóirat: Elnézést, ha hosszú voltam.

Kibernetika 2017.06.09. 21:27:14

Azt még elfelejtettem említeni, hogy mi lesz a filmem címe(az, amiről a nicknevemet is szedtem): "Kibernetikus hősök".

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2017.06.09. 21:40:47

@Kibernetika: Sajnos ki kell ábrándítsalak, a Csillagközi Invázió 2-3 kritikája már jóval korábban tervben volt, minthogy te írtad, de az tény hogy rohadtul beletrafáltál!
U.i.: Nem rossz rendezői elképzelés, de én a helyedben kisebbel kezdeném.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.06.10. 06:10:54

@Kibernetika: A legtöbb kiválló rendező mind Horroral kezdte! Spielberg, Raimi, Jackson... Neked is ezt az utat ajánlom. Megtanulod hogyan kell a minimál költségvetéssel bánni, fejleszti a kreativitást, és ha azok is sikeresek, jöhetnek a nagyobb dolgok! ;)

Kibernetika 2017.06.10. 06:12:15

@BlackSheep89: Sajnálom, hogy beletrafáltam. Ha ez rosszat jelent, akkor nem tudom, hogy mivel tehetném jóvá. Csak már olyan régen, már majdnem 9 éve meg volt igérve régebb óta, mint a Bloodraine volt anno és már többen is kérdezték, hogy mikor lesz bemutatva még akkor. És nem tudtam, hogy nincs elfelejtve és nem szivesen trafálok bele semmi ilyenbe komolyan főleg a blogotokon. Ha ez most rossz, akkor ezzel az össze-vissza faggatózási kommentjeimmel, hogy "mikor lesz már bemutatva" abszolút nem vagyok elégedett. Ha ezzel beláthatatlanul rossz következményű dolgot követtem el, akkor nagyon-nagyon-nagyon bánom, mert ilyet tényleg nem szivesen csinálok. Meghát autista is vagyok és nehezen mennek az ilyen visszafogások nekem. Egyébként a kommentjeim alatt azt is próbáltam egy kicsit érzékeltetni, hogy végig tisztában voltam vele, hogy ezzel biztos zavarlak titeket csak ezt elég nehéz volt írásban érzékeltetni és mégegyszer őszintén sajnálom, ha ez nem jó.
U.i.: Már elképzeltem magam előtt a jeleneteimet és minden nap gondolkozom rajta, hogy hogyan fog kinézni illetve a párbeszédeket és a benne lévő szövegeket is kreálom.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2017.06.10. 06:21:30

@Kibernetika: Nincs semmi gond, előfordulnak ilyen véletlenek. Igyekezni szoktunk felírni magunknak minden ajánlást amit a nézők küldenek, és ha valamit többen is kérnek akkor azt minél előbb bemutatni (ilyen volt a Sinister Squad például). De ettől függetlenül hogyha nem akartam volna Starship Troopers-kritikát csinálni, hidd el hogy nem csinálnám meg. :)

Kibernetika 2017.06.10. 12:35:51

Amúgy az eredeti videóban, amikor említetted, hogy légimarshall utána megnéztem a filmet és én is meglepődtem, hogy nem légi, hanem égi. Az első részt meg még most a hétvégén újranézem, mert nagyon élveztem azt. Éshát mindhármat egy nap alatt(nem túlzok:egy nap alatt) megnéztem fordított sorrendben és még az eredeti videóból azt a mondatot emelném ki, hogy "a második rész is borzalma, de ott legalább megpróbáltak a kereteken belül maradni". Szerintem azt úgy értetted, hogy a saját keretein belül, csakmert annak még az első fél órája vagy bármennyi ideje sem jó, hanem az egész kb olyan, mint a harmadik résznek az első fél órája utáni maradéka. És az még csak nem is hajaz szinte az első részre annál több dologban, minthogy bogarak vannak benne, attól eltekintve teljesen különáll tőle. És az egész dögunalmas. Így értetted igaz?

tamas444 2017.06.10. 19:25:44

Amugy készült 2ö12 egy animácios film is 2012,ami ignorálja ezeket a folytatásokat és idén augustusban lesz még egy ilyen animáciős film.Amúgy ez a korábban megölt emberekel keresztül beszélés emlékeztet a Mass Effectre,igaz,hogy ott ürlényeken keresztül beszél,de az gyakorlatilag ugyanúgy volt megcsinálva,mint ez.

Kibernetika 2017.06.10. 19:25:50

Amúgy előtte még készítek egy egyszerűbb filmet, ami csak egy tini vígjáték lenne, mely a saját életemhez lesz hasonló a múltammal és a leendő jelenbeli kisebb vágyaimmal kapcsolatban. Egy ilyen egyszernézős film. Éshát olyan lenne, mint a mostani életem azzal a különbséggel, hogy megtörténik benne az, ami szeretném, ha így lenne és akkor fog játszódni, amikor el fog készülni.

Rolai 2017.06.11. 11:34:27

Hogy, ez mekkora egy király videó volt! :D Amúgy a második részt egyszer láttam még apámmal együtt. Nos maradjunk annyiban, hogy azóta se néztem meg többszőr! :)
süti beállítások módosítása