Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Gyöngyszemek - Only Yesterday

2017.06.25. 16:13 | BlackSheep89 | 11 komment

Címkék: gyöngyszemek

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1212619385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.06.25. 18:25:37

Nem vagyok egy anime rajongó. Bár néha gondolkodtam rajta, hogy ilyesmikkel próbát tehetnék csakmert mostanában több japán filmet is megnéztem. A Machine girlt, az Azumi mindkét részét, a Battle royale-t(a második részét sem volt szivem kihagyni, amit nem tartok nézhetetlennek csakmert az akciói és a látvány viszont jó. Csupán nincs meg benne az az ötletesség és valóban egy hatalmas logikai baki, de egy petbalogh nevű kommentelő írt róla arra az oldalra, hogy kevesebb logikai baki van benne, mint amennyit elmondtál és én is úgy gondolom. A tanárúr benne pedig tényleg borzasztó. A második rész egy összecsapott és átgondolatlan alkotás és látszik, hogy csak azért készült el, mert a pénz a pénz a pénz, de ezektől függetlenül szerintem megüti a vállalható szintet.(Úgy tűnik még mindig nem volt elég a Battle royale-ból)), sőt még a Versus-t is megnéztem.
Amúgy arra az oldalra, ahol azt a filmet mutattad be, amit nagyon örültem, amikor megláttam vagyis a Csillagközi invázió 2-t, azon az oldalon írtam egy kiábrándítást két Sorter által rég bemutatott filmről(Szupersuli, Egy boltkóros naplója) és egy személyes véleményt egy olyan filmről, amit te mutattál be és remélem nem zavar, hogy az a véleményem a Holló második részéről. Vagy ha mégis, akkor őszintén sajnálom.

Murdeer3 2017.06.26. 07:55:31

Ez nekem a magyar népdalt hallagató srácról maradt emlékezetes.
Emlékszem már kétszer is nekiálltam a filmnek, de mindig kb a felénél feladtam:s
Pedig nekem is tetszett csak valahogy sosem voltam abban a hangulatban, hogy be tudjam fejezni.

xx18Rolandxx 2017.06.26. 07:55:42

Nekem már nagyon régóta megvan ez az anime DVD-n szinkronnal és igen tényleg elég hosszú és ha az ember nem tud ráhangolódni akkor valszeg fél óra után dobni is fogja az egészet. Mondjuk ez az egész filmre igaz meg úgy unblokk az egész slice-of-life műfajra, hogy nagyon ember illetve hangulatfüggő az egész. Ha nem tud az illető ráhangolódni akkor nem fogja élvezni. Tudom mert így voltam anno a Gin no Saji ( Silver Spoon ) című animével is ami egy mezőgazdasági suliba jár srácról szól és 2 rész után majdhogynem abbahagytam csak azért folytattam mert az egyik kedvenc mangakám csinálja a mangáját ( a Fullmetal Alchemist mangakája Arakawa Hiromu) is és valahol 3.-4. résznél kezdtem elkapni a hangulatot és mára az egyik kedvencemmé vált a sorozat. Mondjuk az tényleg üt a filmben amikor meghallod a magyar népzenéket azon hatalmasat röhögtem :D

Hasonló film még például a Yamada Család ami egy átlagos japán család életét mutatja be ezt lehet, hogy azt csak a hardcore-abb japánfanok tudják tényleg értékelni és érteni mert az átlagnéző számára baromi unalmasnak hathat. Illetve ott van még a mostani nagy hype film a Koe no Katachi ( A Silent Voice) bár ha nem tetszett a Your Name akkor valszeg az se fog tetszeni bár azzal ellentétben jóval valóságosabb története van.

myanimelist.net/anime/28851/Koe_no_Katachi

Kíváncsi vagyok mi lesz a kövi animefilm amit bemutatsz én most fogok nekiállni az évadzáró videónak ^^

Murdeer3 2017.06.26. 23:49:26

@xx18Rolandxx: Oh a Koe no Katachi, ezt én is írni akartam csak nem jutott a neve az eszembe:D
Szerintem azért az egészen más mint a Your Name, igaz mind a kettő lélektani dráma, de a Koe no Katachi egy valós témát ragad meg.

Én még annó a oneshotot olvastam belőle és az elég mély nyomot hagyott bennem és vártam is ezt a filmet. Kicsit csalódtam is benne, mert ennek okán úgy álltam neki, hogy majd ez is akkorát fog ütni, mint annó a oneshot tette...Itt éreztem azt, hogy ha nem olvastam volna belőle annó a oneshotot akkor ütött volna akkorát.

xx18Rolandxx 2017.06.27. 07:12:50

@Murdeer3:

Igen ezt Mangekyo és Fullmoon is mondta amikor a múltkor beszélgettünk egymással,hogy a manga után nagy elvárásokkal ültek neki a filmnek és mindketten csalódtak egy picit benne. Állítólag azért meg a mangában jobban átjöttek az érzelmek , meg lehetett érteni a főszereplő srác drámáját is amit állítólag az animében nem sikerült elég jól bemutatni.Én még nem láttam és nem is olvastam a mangáját de ezek után tuti, hogy nekiállok mindkettőnek, a mangája eleve nem túl hosszú alig 7 kötet az egész . Az anime kapcsán egyedül az tántorít el picit, hogy a KyoAni csinálta ők meg ugye a " cuki lányok iskolába járnak és cukiskodva ló@szt sem csinálnak egész nap" sorozatok mesterei plusz ugye ott van az Air meg a többi Key VN anime is igaz ott van tőlük még a Chuunibyou 1.évada vagy a Nichijou amiket viszont nagyon szeretek tőlük. De mindenképp be fogom pótolni a filmet és a mangát is.

Meerkat 2017.06.27. 17:01:29

Sőt, az indavideón magyar szinkronnal is megtaláljátok, az a címe, hogy Vissza a gyerekkorba. Én úgy néztem:) Ja, és Blacksheep, olyan őrülten meggyőzően és érzelmekre hatóan tudtál már megint bemutatni valamit, hogy javaslom, menj el politikusnak, mert ezzel a lendülettel százezreket tudnál vezetni:)

Shoruba 2017.07.08. 22:07:29

BlackSheep!
Elég jó animés átkötés volt a Get out, mivel abban a filmben pont az a Lakeith Stanfield kapott egy kisebb szerepet ( a kalapos fekete csávót, akivel a black mirrorból is ismert főszereplő találkozik a partin), aki a netflixes Death Note-ban alakítja majd L-t.
Elsőre nekem amúgy kicsit visszás volt a fekete L, de Stanfield tehetséges színésznek tűnik, így az esély mindenképpen jár. Ami zavaróbb, hogy az új fantastic fournál íróként tevékenykedő Jeremy Slater is közreműködik az alkotásban, ami már kicsit elbizonytalanító. Egyébként van egy kisebb gyanúm hogy a fáklya után az ő terve volt L rasszának a megváltoztatása is, amit személy szerint nem értek, mivel ezek a húzások már eleve a rajongók haragját szítja elsőként fel.

Kibernetika 2021.01.13. 22:32:08

Már bő 3.5 éve, hogy ide írtam, hogy lehet, hogy animével próbát kéne tennem. Aztán nem foglalkoztam vele, de most kezdtem el animét nézni. Az itt megemlített "összecsapottal", a "Haru"-val kezdtem, amolyan kis egyszerűbb kezdésképpen, egy nem olyan nagy durranással... De bejelöltem egy csomó mást is, és egyébként úgy érzem, hogy jól elleszek vele. Ez lesz az új műfaj a saját "2021-es szezonom"ban.

Kibernetika 2021.03.29. 01:34:43

Ezt most néztem meg. Valóban nagyon szép volt, nagyon hosszú ugyan, de ha ráhangolódsz, akkor jól fogsz kijönni belőle. Nekem is az volt a legviccesebb rész, amikor a srác magyar népdalt hallgatott :D.

Az ebben a videóban megemlítettek közül, a Tenger zúgása nem volt rossz, egy könnyed esti kis kikapcsolódásnak megfelel. A Haru valóban nem volt egy nagy cucc. A Your name az viszont nagyon tetszett.

Kibernetika 2021.09.29. 01:44:48

A Your name c. animét most másodjára is láttam és még mindig nem igazán értem, hogy neked miért nem tetszett.

Kibernetika 2021.12.31. 16:54:25

(jó ötlet volt amúgy idén elkezdeni animét nézni, mert még egy kicsit fel is dobta a 2021-es filmévemet :D)
süti beállítások módosítása