Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Transformers: Az utolsó lovag

2017.06.27. 18:28 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1912624423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2017.06.28. 09:52:26

Űrdongó mozival remélem fog akkorát bukni a franchise végül, a producerek is megérezzék.

G.I. Joe-Transformers crossovert még megnéznék egyszer. Nem ilyen összecsapott formában, szétvagdosott jelenetekkel.

Egyedül az első részt láttam moziban. Folytatásokból a 4. részből már egy jelenetre se emlékszem. Egyedül annyi ugrik be, a szakállas robot abban is benne volt.

SARGE999 2017.06.29. 23:23:51

Nem értem miért ültök be ezekre. Ezzel csak őket támogatjátok. Az ilyen 1 percig se elviselhető nézhetetlen hulladékok mindig teltházasak. Ott kéne elkezdeni, hogy nem kéne elmenni ezekre moziba, mert én ingyen se nézném meg, nekem kínvallatás lenne. Én ezt a fajta "látványt" 0,00000000000000000000000001%-ban sem tartom látványnak! Nekem a látvány ott kezdődik, ami egyrészt megalapozott, továbbá késleltetve van, és ha lehet ne legyen ilyen cukormázas CGI fostenger, mert egy pillanatig se jut róla eszembe, hogy megtörténik, csak néhány informatikus nagyon ráért pár ingyen is letölthető programmal. Ne higgyétek, hogy ez a fajta látvány egyáltalán került bármennyi pénzbe is. A CGI-nek az a dolga, hogy csak segítse a régi és tökéletességig fejlesztett trükköket, nem pedig az, hogy 100%-ban helyettesítse őket. Ha én kritikát akarok egy ilyen filmről csinálni, akkor elkezdem nézni online. De az ilyen típusúakat már az előzetesről könnyen meg lehet ítélni. És a készítőket végképp nem támogatom egy forinttal sem, az előzetesre se vagyok kíváncsi. Jómagam a az összes marvel, dc, star wars, disney, halálos iram, és egyéb hasonló szarságokat nagy ívben elkerülöm. A múltkor egy kiscsajt (tipikus menő particsaj) mondta nekem, hogy szereti a halálos iramban filmeket, és kérdezem tőle, hogy miért szereti?? A válasz: "-Hát nem is tudom, jó kocsik vannak benne." Ennyi, kész, na ezek a tipikus filmnézők, belőlük él hollywood, mi meg szopjuk a brét, mert egy normális filmet se találunk.

Kibernetika 2017.06.30. 14:23:04

@SARGE999: Ugye tudod, hogy a Jurassic World IMDB-n hét pontot kapott? És ez így van rendjén. Bár akkor mostmár tudom, hogy miért nem szereted! Mert utálod a marvel meg a disney meg az ilyesmi filmeket. A helyzet az, hogy sokan szeretik az ilyeneket csak te nem. Én viszont igen, ahogy Blacksheep is. Az viszont biztos, hogy a JW meg a legtöbb ahhoz hasonló film a Zs-kategóriától fényévekre van mégha neked odavalónak is tűnnek. És azzal, hogy a JW IMDB-n hét pontot kapott nem viccelek.

Millennium környékén 2017.07.01. 13:05:43

@Kibernetika:

Ez csak azt jelzi, hogy jól működött a marketing-gépezet. Kíváncsi leszek hol lesz ez a film, vagy a Transformersek stb. 5-10 év múlva. Senki nem fog rájuk emlékezni. És ez az ami miatt az ilyen filmek számomra semmi értékkel nem bírnak. Nézd meg az IMDB Top 250 listáját. A pillanatnyi hype filmeket leszámítva szinte csak "öreg" filmek vannak. Persze a hype és a maradandóság nem zárja ki egymást (Star Wars, Matrix, Terminátor 2), de mostanság amit látni mögötte az a "pont leszarjuk" hozzáállás, hogy "na itt a frencsájz, itt a név, dobjunk valamit össze, úgyis jó lesz a kasszákná' a bevétel". Az, hogy nem jó, az nem baj, mindig lesz pár Kibernetika aki majd jól bevédi a dolgot, a natúr átlag meg rámondja, hogy "rossz, de nézhető". A többiekre meg ráfogják, hogy sznobok, haterek stb.

Sarge999

""-Hát nem is tudom, jó kocsik vannak benne." Ennyi, kész, na ezek a tipikus filmnézők, belőlük él hollywood"

És pontosan! Kicsit arra emlékeztet mikor kérdezték Proletár Pált, hogy miért szavazott xy pártra. Válasz: "Há azé me... azé' merhá közel lakunk és há... há azé".

Szokjunk hozzá, a proli igényszinthet igazodik minden. És itt a proli nem munkásosztályt takar, hanem azt a tipikus, buta, igénytelen átlagembert a "há' jó kocsik vannak benne" mentalitással.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2017.07.01. 13:21:07

@SARGE999: Jogos, hogy kifizettem egy mozijegyet, holott tudtam hogy nem lesz jó, viszont utána ahol csak lehet, igyekeztem híresztelni hogy mennyire ordenáré hulladék ez a film, és remélhetőleg ezzel el tudtam venni néhány ember kedvét a jegyvásárlástól. Én speciel ezzel szoktam validálni magamnak a vételt, ilyen esetekben.
Aktuális blockbustereket online nem vagyok hajlandó nézni, főleg kamerás minőségben. Ezeket moziba találták ki, ott tudják maximalizálni ami bennük van (ami a Trafo 5 esetében valóban egy nagy nulla), ezért csak úgy lehet róluk rendesen véleményt mondani szerintem.

Rolai 2017.07.01. 14:09:55

""-Hát nem is tudom, jó kocsik vannak benne." Ennyi, kész, na ezek a tipikus filmnézők, belőlük él hollywood"

Akkor menjen aztán nézze a Totalcart. Ahhoz még moziba se kell mennie. Hülye picsa...

Rolai 2017.07.01. 14:10:08

Sokszor elgondolkodom, hogy tényleg minden egyreszarabb lesz, vagy csak mi öregszünk és érünk el arra a szintre "amikor régen minden jobb volt" beszólással ülünk a karosszékünkben...

Kibernetika 2017.07.01. 17:02:51

@BlackSheep89: Amúgy ezt a filmet meg akartam volna nézni, de így elment a kedvem tőle. Amúgy meg most év elején én is így jártam, mert megnéztem a Power rangers című filmet, ami ugye a sorozat alapján készült és gyalázatosan gagyi volt béna karakterekkel, kutyaütő színészekkel ráadásul nagyon hosszú és unalmas. Még jó, hogy azt nem nézted meg, mert egy olyan gyalázatos film volt, mint ez vagy a Zöld lámpás, esetleg a Fantasztikus négyes éshát a színvonala is kb olyan volt, mint ezeknek a borzalmaknak. Tulajdonképpen az egész film csak a kiképzésükről szólt és az érdemi rész csak az utolsó tizenöt perc volt. Valahogy így tudom elképzelni ezt is. Hát szerintem ez a két film volt az év két legrosszabb szuperhős filmje. Hát ilyen is van. Bár lehet, hogyha csak annyit várok ettől, mint a Power rangers-től, akkor megnézhetném. Csakmert így az elmondottaid alapján kb épp úgy tudom elképzelni, mint azt.

gery666 2017.07.01. 18:35:11

Szerintem egyedül vagyok ezzel a véleménnyel de én piszok jól szórakoztam rajta, lehet megkövezni de kb arra számítottam mint amit vártam, sok negatív kritika ellenére én ajánlom aki az előző részeket is szerette az ezzel is jól fog szórakozni, de ez csak szubjektív vélemény természetesen

Kibernetika 2017.08.03. 18:34:04

@gery666: Ha te jól szórakoztál rajta, akkor lehet, hogy megnézem.
süti beállítások módosítása