Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Kabinláz (2016)

2017.11.05. 08:53 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: 11. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2113180722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.11.05. 16:38:27

Kibernetika 2017.10.15. 08:04:23
Jó videó, mint mindig.
AMÚGY MELLÉKESEN!
Szeretném elmondani szubjektív véleményemet pár általad rég bemutatott filmről, amik közül az egyiknek a videóját ráadásul másfél-két éve remake-elted.
Az Ultraviolára tudom, hogy emlékszel és hogy már az első évadban is írták például, hogy a TV műsor szerint remek filmnek tartják és hogy azt válaszoltad, hogy téged arról senki sem tud meggyőzni, hogy több, mint egy rakás szar. Sajnos nekem is az a véleményem, mint (anno) a TV műsor szerint az embereknek. Illetve én megnéztem és elszórakoztam rajta. És tudom, hogy ez neked ostorcsapás, de csak annyit mondok, hogy azon kevesek közé tartozom, akiknek bejött az Ultraviola.
A másik pedig "egy vérbeli klasszikus felháborító meggyalázása", ami neked akkor legalábbis az egyik kedvenced volt(csak mert nem volt a "TOP 20 kedvenc filmjeid" között). Nyilván kitaláltad, hogy ez a Holló 2. Csakmert én nem vagyok oda a (dark)fantasy filmekért(pl: Harry Potter, A gyűrűk ura), viszont a Holló 2-vel mégis elvoltam. Nem arról van szó, hogy az eredeti klasszikust fikázom, megértem a közvélemény véleményét és sosem tagadtam. Az igazi gondom azzal van, hogy a másodikat nézhetetlennek állítottad be(a 3. rész vidije elején legalábbis) és a követők is mind melletted álltak, pedig én azért elvoltam vele. Lehet, hogy csak én vagyok itt az egyetlen, de igaziból nekem pont azok jöttek be benne, amiken te akkor kiakadtál: A szétsminkelt razstamenek és azok a zenék(amik nagyrészt Iggy pop számok). Illetve az alagutas rész is azért(illetve benne volt egy Thuy Trang nevű szép ázsiai nő, aki szintén nézhető). És hogy ehhez képest a harmadikat úgy állítottad be(igazából minden követő), hogy az tűrhető lett.
A Holló 3 nálam egy tizes skálán a nullán van. Ami azt illeti legalább ott megjegyezted, hogy a főhős nem lett eltalálva, csakhogy utána azt mondtad, hogy "még mindig jobb, mintha ripacskodna, mint a 2-ben az a barom". Én jónak tartom Vincent Perez-t és szerintem eltalálta a karaktert, egyszerre volt érzékeny és atomkemény, ahogy hozzá illik. A harmadik rész főszereplőjével nekem legalábbis képtelenség volt egyáltalán szimpatizálni, olyan fejeket vág, hogy az nem igaz. A második résznek az akciói is jók voltak a harmadiknak már az akciói is élvezhetetlenek. és míg a Holló 2-vel jól elpörgött az idő, addig a 3-nál többször is úgy éreztem, hogy lecsukódik a szemem. És hogy a gonoszok korrukt rendőrök, olyan volt, mintha vmi ősrégi, rideg krimit néznék (és annál a résznél különösen fölfordult a gyomrom, mikor a főszereplőnő száját indokolatlanul bevarrják). És míg a másodikon elszórakoztam, addig a harmadiknál tényleg úgy voltam vele, hogy elég legyen már vége! (a negyediken legalább jót röhögtem csak ugyebár azzal az a baj, hogy nem abban a szellemben készült, de ez már más történet és egyébként abból sem kérek többet)Az eredeti klasszikust nem fikázom, mint mondtam, de szerintem a Holló 2 önmagában nem vállalhatatlan. A Holló 3-mon viszont én legalábbis egy pillanatig se bírtam szórakozni.
És tudom, hogy mindez nem biztos, hogy jó volt elolvasni, de ez csak szubjektív vélemény.
Válasz erre?

Twitch 2017.11.06. 17:47:46

Egyfelől a technológia fejlődésének köszönhetően egyre nehezebb eladni, a szokásos "Slasher-scenario"-t, ahol egy csapat ember elszigetelődik a külvilágtól ( elvégre is nevetségesen sok mindennek kell elromlania egyszerre ehhez ). Másfelől viszont az, hogy senki DE ABSZOLÚT SENKI nem veszi a fáradtságot, hogy egy kicsit kreatívabb legyen és hihetőbb szituációkat hozzon létre - na ez az ami őszintén zavar engem.

Hasamra csapok és mondjuk: valaki kifuvarozta őket ide és egy hét múlva jön vissza. Esetleg a fertőzött pasas elveszíti uralmát a jármű felett és belehajt a tóba. Talán egy sokkal gyorsabb lefolyású vírus amivel kérdéses lett volna az, hogy egyáltalán kocsival elég gyorsan beérnének a kórházba és az egész film csak erre az egy helyszínre fókuszál, ahol a karaktereknek gondjuk van az élelemmel, fertőzött állatokkal, a zord időjárással és közben nem bíznak a többiekben, mert nem tudják ki fertőzött és ki nem.

Ezek közül bármelyik megoldotta volna a film minden egyes problémáját? Nem. Kevésbé röhejessé tette volna a körülményeket? Szerintem igen.

Tisztában vagyok azzal, hogy a film minősége feltehetőleg a készítőket sem érdekelte ( elvégre is az egész film egy exploitation cash grab REMAKE-je ), de ha már az eredeti is több sebből vérzik, mint egy húsevő vírussal fertőződött tini, akkor tessék már kicsit elgondolkodni.

mátrix01 2017.11.09. 15:04:25

A nyuszijelmezes kisfiú finom utalás a nagy elődre, a Donnie Darkóra. :)

Near93 2017.11.10. 23:18:45

Elnézve ezt a filmet, szerintem ugyanolyan szar mint az eredeti. Annak is olyan kultusza van, de miért, azt nem tudom. Ugyanilyen hülyék a szereplők, nem szimpatikusak, és inkább idegesített a rengeteg bénázásuk.

Borzalmas.
süti beállítások módosítása