Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - A Szamuráj zsaru Part 2

2018.06.23. 15:17 | Sorter | 5 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5614066735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2018.06.23. 16:41:04

Ez a videó most nagyon kötekedősre sikerült sajnos, ami egyáltalán nem illik hozzád Sorter! :/
Persze, egy ilyen nevetséges filmnél, mint a Szamuráj zsaru nehéz komolyan elébe ülni és videót készíteni róla, de ha nekem kezdő videósként sikerült egy 20 perces videóba belesűríteni a film legtöbb hülyeségét reméltem, hogy neked a stílusoddal majd beleviszel egy kis ízt a bemutatóba, de őszintén... Nagyon nehéz volt végig ülnöm és a harmadik részre már nem is vagyok kíváncsi. :(

Sorter 2018.06.23. 16:45:15

@Tomlion:
Néhány helyen valóban kicsit kötekedő voltam, de összegészében... hát nem tudom, én nem éreztem annak, de elfogadom a véleményedet.

Azért remélem, ennek ellenére megnézed majd a következő részt is, elvégre csak így adsz esélyt (nekem és önmagadnak is), hogy kicsit javuljon az összkép, ha már ezúttal szerinted félrement.

Nagareboshi GIN 2018.06.23. 20:11:21

Nekem az volt a kedvencem, mikor a párharcnál félig lehúzza a csávóról a parókát, de valami csoda folytán nem esett le. XD

The Mid 2018.06.24. 07:49:36

A hosszú hajú pali frizurája annyira rossz, hogy egyszerűen lehetetlen levenni róla a szemed. Mellé az a fizimiska és testbeszéd...zseniális.

Óriási az is, mikor a főgenya a saját embereit lövi, az egyikből repülnek a cafatok, mintha egy dinnyét lőttek volna szét, a másiknál meg nem is látszik, hogy eltalálta volna.

A videóval kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy most úgy éreztem sok volt az elején a fekete képernyő, gondolom nem volt mit berakni a beszéd alá. Nem lenne jobb viszont ilyenkor inkább megállítani a képet? Persze lehet csak nekem volt kicsit zavaró, másnak nem.

Kibernetika 2018.06.24. 21:44:48

Jó vidi, várom a harmadikat
süti beállítások módosítása