Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

I.E 10000

2008.03.31. 19:54 | Logan23 | 2 komment

Sajnálattal kell közölnöm, csalódtunk ebben a filmben!
Tavaly óta vártuk, hogy megnézhessük ezt a filmet és messze a várt színvonal alatt van! Nagyon eltúlozták a misztikus dolgokat benne, nem volt olyan látványos, mint az előzetesek alapján reméltük. Sok értelmetlen, felesleges dolgot tettek bele ami nélkül sokkal jobb filmet készíthettek volna. Pl.: a kardfogú tigrisnek semmi lényege nem volt, csak annyi, hogy egy törzs a főhős mellé álljon, de kérem, enélkül nem tudták volna megoldani????
De még dobott az is a filmen, hogy elkezdik gyűjteni a törzseket, elkezdik győzködni őket, de miért? Szinte semmi harc nem volt a végén! Elfecsérelt idő volt!
Kijöttünk a moziból és elkezdtük megbeszélni BlackSheep-el ezt a filmet, hát igen sok jóra nem jutottunk, csak arra, hogy sikeresen elbaszták, jah és még egy valami, kiegyeztünk, hogy az új Batman és a Street Kings(ebben a filmben az én, és szerintem még nagyon sokak kedvence, Hugh Laurie is szerepel és hál'Istennek nem csak epizód szereplőként) előzeteséért már megérte!
Az én véleményem az, hogy 10000x jobban jártak volna, ha a film csupán arról szól, hogy két nagy törzs háborúzik. Semmi misztikus dolog (mert az betett ennek a filmnek), csak a FIGHT!
Olyan lényeket tettek ebbe a filmbe, aminek köze nem volt hozzá, de legalább arra jó volt, hogy néhány filmszereplőt rendeljünk hozzájuk. Találtunk Freddy Krüegert, Gollamot, Qui-Gon Jinn-t stb. Nem akarok többet mondani, hogy ha ti is oda kerültök, mint mi, majd tudjatok keresgélni! :D
Leszögezném, voltak benne értékelhető jelentek, csak sajnos túl ritkán.

Várok minden véleményt erről a filmről! 


 

Logan

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr12405571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet-son a másfélkegyelmű 2009.01.04. 20:01:10

Sajnos nem sikerült elkerülnöm a filmet. 2x is beleszaladtam, ebből az egyik mozis élmény volt és sajnos dvd-n is megtalált. A problémák, amiket Te is leírtál és igazából észre sem vettem számomra elhanyagolhatóak voltak mert rajz-művészettörténetet szakon voltam fősulin. Kb az ereimet vagdostam amikor jégkorszaki gyapjas mamutokkal építetkeztek a 40 fokba. Amik a síkságokon éltek. Ennek ellenére egy hegy tetején vadásszák le egy 10cm vastag fadarabbal és fűből font hálóval. Nem beszélve a strucc szerű izéről. Nanemáááá

thommyboy'COM 2010.04.29. 10:11:38

bocs sorter, bocs blacksheep, de azt kell hogy mondjam: én szeretem ezt a filmet!! nem azt mondom, hogy elájultam tőle mint a district 9-tól, vagy mint a Sötét lovagtól, de nagyon jól el lehet nézni, és szerintem megér egy ötös alát (ötös skálán)!
süti beállítások módosítása