Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Meddig mennek még vissza???

2008.05.08. 19:34 | BlackSheep89 | Szólj hozzá!

Teljesen véletlenül akadtam rá egy igazi kis csemegére, aminek ráadásul a borítója nagyon jó (kár, hogy csak az!)

A történet egyébként nem olyan vészes:
Egy csapat tudós feltalál egy időgépet, és visszautaznak 100 millió évvel ezelőttre. Megvizsgálnak néhány ddolgot, aztán diadalittasan visszatérnek, ám egy hatalmas dínó velük jön a jelenbe, és természetesen nem a nyugodtabb fajtából. A dög nekiáll átrendezni egy kicsit a korunkat...
És irány Michael Bay.... vagyis nem. Úgy tűnik, a producerek úgy gondolták, ők sokkal jobb alkotást tudnak készíteni ebből az (egyébként egyáltalán nem rossz) alapötletből, mint a nagy hollywood-i blockbuster-gyárosok.

Hát, az első benyomás egy harsány és hosszan tartó röhögő-görcs volt, melyet élénk köhögési-fulladási roham váltott fel.


Egyszerűen hihetetlen, mennyire el lett rontva ez a film. Az csak egy dolog, hogy borzalmasak a karakterek és az őket alakító színészek játéka, az ilyen filmeknél nem ez a lényeg. Pont a trükkökön lenne a hangsúly, de egyszerűen nem találták még ki azt a szót, ami ráillene a látottakra. Ez rémesebb, mint az Ultraviola, a Világok harca 2 és a Vas utolsó üldözése EGYÜTT!!!!!!

 

 

 


 

Azt pedig egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért egy B-kategóriás silány vackot készítettek ebből a sztoriból? Mi gátolhatta meg őket aban, hogy odavigyék az ötletet egy nagy stúdiónak, aki aztán megcsinálhatta volna belőle az év egyik legnagyobb durranását. (természetesen a The Dark Knight-ot így sem körözte volna le) Nem vágom, mi céljuk ezzel a filmmel így?


A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr67460348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása