Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Táncoló zombie-k

2008.07.16. 10:23 | BlackSheep89 | 1 komment

Nagyon úgy tűnik, hogy a hülyeségnek nincs határa. A Zombie strippers c. horrorvígjátéknak legalábbis sikerült átlépnie minden létező határt.
Az alapsztori abszolút beleillene egy grindhouse-premierbe:
Miközben tombol a zombie vírus, egy fertőzött katona egy sztriptíz bárba menekül. Megharapja az egyik táncoslányt, aki átalakul élőhalottá, ám nem támad rá az emberekre, hanem táncolni kezd nekik. És a nézők imádják. Szép lassan a többi lány is átalakul, így egyre több pénz folyik be a táncoló zombiktól (akik minden előadás után befalnak egy-egy nézőt, mintegy feszültséglevezetésként) A bár tulajdonosa hamar rádöbben, hogy megéri az a néhány élet a hatalmas bevételekért, ezért nem pusztítja el a fertőzötteket, hanem egyre nagyobb teret enged nekik. Csakhogy egyre több a zombi, és egyre kevesebb az élő.

A Zombie strippers egy felemás alkotás. Nem jó, de nem is annyira rossz. Az biztos, hogy a beteg alapötletből ennél sokkal többet ki lehetett volna hozni.
Egy ideig marha jó látvány, ahogy a kicsit véres szemű bombázók pörögnek a színpadon, de amikor már vagy húsz perce mást se látunk, unalmassá válik. Ráadásul a végére minden táncoslány elkezd rohadni, így pedig elég groteszk látványt nyújtanak. Az egyetlen újítás a többi zombifilmhez képest, hogy a női zombik tudnak beszélni, és értelmesebben gondolkodnak. Ez éppenséggel jó ötlet is lehetett volna, de sokszor nagyon idiótán néz ki, amikor, két zombi vicsorítva beszélget egymással.
A film eleje és vége marhaság. Az elején egy kommandó zombiirtási akcióját követhetjük nyomon, ami egyrészt unalmas, másrészt tökre semmi köze a fő történetszálhoz. És persze most sem bírták ki az alkotók, hogy a végén ne akarjanak mindent megmagyarázni egy olyan idióta csavarral, amilyet én még nem láttam.

Emellett vannak pozitívumai is a filmnek. Például a humor, ami kellően beteg és abszurd. Robert Englund ismét jól alakít egy őrült figurát, bár szerintem ő már nem az igazi, ha nem Freddy Kruegert játsza. A karakterek jól ki vannak találva, bár egyikük sem valami nagy durranás. A vérengzős részek néha banálisak, de néha nagyon el vannak találva. Például a film végén, a két zombie-nő összecsapásánál. A hangulat pedig egyszerűen tökéletes.

Szóval felemás film, de nagyon beteg. Kifejezetten ajánlom erős idegzetűeknek, és azoknak, akik bírták a Terrorbolygót, vagy a Kígyók a fedélzetent.


A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr100570568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.07.16. 11:29:31

A ZS (már a rövidítése is jelzi a szintet) egy nézhetetetlen fostalicska szánalom :))))

Bár én ilyet lehet, hogy nem írhatok, mert 30 perc után lelőttem. Nem így edemem, aki írt is róla kritikát.
süti beállítások módosítása