Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Fuck you tube!!!

2008.07.17. 17:35 | BlackSheep89 | 3 komment

Örömmel jelentem, hogy megkaptuk az első pofont a youtube-tól, aki volt olyan kedves, és valami hülye copyright claim-re, meg ID-number-re hivatkozva leblokkolta a Csajozós film első videóját. Én kb. annyit tudtam leszűrni a szövegből, hogy valaki a mi videónk ID számával megegyező videót rakott fel, és ezért valami másolási-jogsértési baromság lépett fel. Csak akkor miért a mi videónkat tiltjál le???

Mindenesetre ha valakinek van valami tippje, vagy ért a youtube működéséhez, legyen szíves írjon valami ötletet, hogy mit lehetne csinálni!

Köszi mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr72573001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XY 2008.07.17. 22:05:48

A viacom.com, egy stúdió, ami mostanában kezdte el nyomorgatni a youtube-ot. Tehát lehetséges, hogy azért, mert köze volt a videótoknak hozzájuk, vagyis a filmjükhöz, vagy valami hasonló, és ezért tiltotta le valószínűleg. Ez csak lehetséges. Én nagyon nem tudom ezt sajnos, de youtube-ot tényleg nem érdemes használni.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.07.17. 23:21:50

Köszi a tippet, sokat segítettél!
Nem írtuk bele a cikkbe, de már korábban is volt ezzel gondunk, mégpedig a bazi nagy film videóját nem engedte fel. Most újravágtuk és újrakommentáltuk, és elvileg az lesz a következő videónk. De így, hogy pont a bazi nagy filmmel, meg a csajozós filmmel csinálta ezt a youtube, lehetséges, hogy tényleg mindkét film ennek a viacomnak a jogai alatt állhat.
Na, hétvégén megpróbáljuk feltölteni az újravágott B.N.F.-et, aztán meglátjuk.
Mindenesetre tényleg köszönjük a tippet!

Torrents 2008.10.19. 18:27:17

am szerintem váltsatok valami betűszínt vagy valamit mert nem látni a szöveget
süti beállítások módosítása