Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Max Payne - az első trailer

2008.07.28. 17:55 | BlackSheep89 | 3 komment

Biztos vannak jónéhányan, akik nem értenek egyet, de Max Payne neve nálam egyet jelent az akciójáték fogalmával. A 2001-ben megjelent Pc játék olyan magasra tette a lécet az akció és a stílus terén, amit aligha lehetne túlszárnyalni. Még a 2003-as folytatásnak sem sikerült, pedig nagyon közel volt.

Szerintem nem rossz ötlet, hogy filmet csinálnak ebből a remekműből, bár azért ez merőben más talaj, mint amit a Hitman, vagy a Tomb Raider esetében használnak. A Max Payne látszatra egy elképesztően stílusos, John Woo-féle akció-orgia, azonban a felszín alatt egy kőkemény pszichothriller bújik meg, ami a játékban nagyszerűen lett ábrázolva, de kérdés, hogy a filmen belül hogy sikerül majd.

Annak ellenére, hogy én sem a főszereplő (Mark Wahlberg arcáról én még egy filmjében sem bírtam érzelmet leolvasni - mondjuk a Boogie nights-ot még nem láttam...), sem a rendező (Joh Moore-tól eddig mindössze a Frontvonal mögött c. háborús filmet láttam, ami a legjobb szívvel is csak közepes, bár az akciók nem néztek ki rosszul benne) kiválasztásával nem értek egyet, a trailer elég bíztatónak ígérkezik, egy kikötéssel: Nagyon remélem, hogy azok a szárnyas alakok csupán a főszereplő látomásaiban léteznek, és nem azok lesznek a főgonoszok :-)


A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr84589668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sipusz 2008.08.06. 03:01:56

halod mi az a szárnyas IZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ tudtommal a max payn be nincs ilyen XDDD vagy lehet lesznk ilyen szárnyass lénye a max payne 3 ban XD nem tom XD

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.08.06. 09:55:32

Én arra tippelek, hogy csak valamiféle pszichotikus látomások lesznek, amik a főhős lelkiállapotát tükrözik. Nagyon remélem! Annyira még Hollywood sem lehet pofátlan, hogy szárnyas lényekkel tönkrevágjon egy olyan etalont, mint a Max Payne!!!
süti beállítások módosítása