Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Battle Royale 2

2008.08.12. 10:03 | BlackSheep89 | 9 komment

Címkék: 1. évad

Két dolgot nem értek: Hogy lehet mesterművet készíteni egy történetből, mely egyszerűen csak arról szól, hogy egy osztály tagjai egy szigeten kinyírják egymást? A másik: hogy lehet egy ilyen alapötletet másodszorra úgy elkúrni, hogy még a legelnézőbbek (köztük jómagam) is csak a fejüket csóválják?

A Battle Royale második része érthetetlen és zavaros, és ezen már a szépen megcsinált akciójelenetek és az ütős vágás sem segít. Azt pedig pláne nem értem, hogy a tanárt játszó fickót miért nem cserélték le abban a minutumban, amint megszólalt. Olyan szinten fogalma sincs a színészetről, hogy az már fáj. Nem láttam még minden filmet, de bátran ki merem jelenteni, hogy ennél borzalmasabb alakítást nem fogok látni. Ha mégis, hát le a kalappal az illető előtt!

 

by BlackSheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5611932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lamerdog 2008.08.12. 11:02:03

Úristen !!!
Mekkora baromság már ez a film!! XD
Jó a vidi !
bye

Strom 2008.08.23. 20:50:14

Jó vidi szar film!
Ha érdekel a spanyol foci:
laliga.blog.hu/

B-REX 2008.12.12. 11:58:08

Olvastam, láttam az első részt. De ez a második rész valami nagyon zavaros. Kik a terroristák? Felnőttek, akiket egy gyerek irányít, és minden felnőttet meg akarnak ölni? Nanahara Suja, aki az első rész egyik túlélője, hát csak nem csinál ilyet... Hogy kerültek újra egy szigetre? És tényleg, miért küldenek gyerekeket oda?
Azt gondoltam, mikor meghallottam, hogy lesz második rész, hogy gyenge folytatás lesz. Az lett, de egyszerűen tényleg, nem számítottam ilyen logikátlan folytatásra. Egyszerűen tragédia.

SuperGT 2009.11.18. 19:20:57

de bizony ! fogsz látni ettől borzalmasabb alakítást ! az alan quartermain és a koponyák templomában

petbalogh 2010.04.17. 00:44:18

nem az a lényeg, hogy katonák simán ki tudnák nyírni az első rész túlélőjét a "terroristát", mert ez egy játék! (diákok diákok ellen), mint az első rész is és a csattanó az, hogy tulajdonképp a mostani diákok összetalálkoznak az első rész túlélőjével aki szintén úgy indult mint ők. tehát persze, hogy legyőznék a katonák simán őket, tehát nem erről szól a film, itt volt a félreértés. a végén, hogy hogyan élték túl azt viszont én sem értem

Anonymusxx 2010.08.19. 18:46:02

"második része érthetetlen és zavaros"
Hát nem tudom hogy mi ebben a zavaros, de hát aki csak szar amerikai filmeket néz, annak nem kéne fikáznia olyan filmet amit nem ért.
Amúgy szerintem kurva jó film, jobb lett mint az 1.

Cervantes444 2010.08.22. 21:14:08

@Anonymusxx:
nem akarlak elkeseríteni kis barátom de csak az első rész egyedi és jó.
A második igenis zavaros és tudod miért? Mert pont olyan mint egy "szar amerikai" film.

gyurci97 2011.05.15. 09:00:07

már csak a videó hiányzik

Kibernetika 2017.05.11. 21:40:00

Nekem mindkét rész tetszett. Bármilyen zavaros bárkinek is a második rész, én szerintem szórakoztató. Mégha mások szerint nem mérhető az első részhez, szerintem nem nézhetetlen. Még jó, hogy figyelembe vettem ezt a filmet is. Én talán annyit legalább mondtam volna BlackSheep helyében, hogy az akciók annyit segítenek, hogy nem nézhetetlen a film.
süti beállítások módosítása