Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Godzilla maraton #11 - Godzilla vs. Hedorah

2023.10.23. 09:12 | BlackSheep89 | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr318241031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2023.10.26. 23:54:58

WTF Mi volt az a zene? XD

Kibernetika 2023.11.07. 15:09:23

Off topic:
(és ezt amúgy nemcsak nektek, hanem az összes olyan kommentelőnek is írom, akiben esetleg emiatt is érthetetlen kép alakult ki annakidején rólam)
Fura, hogy ezt így említem, csak nem igazán tudtam most ezt magamban tartani. Ugyanis most néztem meg a 8. születésnapi közös filmnézést, és közben eszembe jutott, hogy kb 6 évvel ezelőtt (amikor elkezdtem követni a blogot, és akkoriban megnéztem egy pár bemutatott filmet is...) azt írtam, hogy "megnéztem a Versust és a véleményem a tiétekkel ellentétes". Holott az amit írtam csak félig volt igaz, vagyis hogy megnéztem, de a véleményem valójában nem is volt ellentétes a tiétekkel.
6 évvel ezelőtt, amikor a régi bemutatótokat 2009-ből megnéztem, énnekem is úgy lett kedvem "megnézni azt a szart", mint még a bemutató idejében sok követőnek. Valamivel a bemutató megnézése után láttam, hogy vannak a filmről pozitív vélemények is (amire nem is számítottam), és csak utána néztem az összegzést, amiben ezzel kapcsolatban is beszéltetek... Azután néztem meg a filmet, majd egy kicsit magamnak is mondtam, hogy "én is azok közé tartozom, akiknek sikerült élveznie...". És azt írtam kommentben a blogra (a "From the dark" videójához), hogy "Ugye nem baj, hogy megnéztem a Versus-t és tetszett nekem? Csakmert tudom, hogy az az "örök favoritotok". És persze apszolút tiszteletben is tartom...". Persze ott Sorter azt válaszolta, hogy "Miért lenne baj, soha nem volt kötelező egyetérteni... mi is tiszteletben tartjuk a te álláspontodat". De hazudtam, csak azért írtam, hogy "nekem tetszett", mert akkoriban többnek akartam ezzel tűnni (vagyis annyinak, mint azok, akiknek sikerült élveznie...). Az én álláspontom valójában nem is volt ellentétes a tiétekkel. Amúgy szerintem Sorter valahol sejthette, hogy hazudok... (ezt nem azért írom, mert kételkedem abban, hogy egyébként tiszteletben tartotta volna-e a véleményemet, mert nyílván).
Amiatt, amikor ezt később is említettem, azzal hogy hogyan sikerült élveznem, volt olyan kommentelő is (pl.: Millennium környékén), aki ezért írt is nekem, hogy "az a baj, hogy nem komédiának szánták... nincs meg benne semmi olyan, ami miatt én élveztem...". Ha esetleg ő(k) is látná(k) ezt az üzenetemet, akkor neki(k) is üzenem, hogy igazából hazudtam.
Valójában, ha nem láttam volna róla pozitív véleményt, sem azt, hogy IMDb-n mennyit kapott [...], akkor egyáltalán nem is írtam volna azt, hogy nekem sikerült élveznem. Csak azok voltak rám olyan hatással, hogy valahogy bebeszéljem magamnak, hogy én is olyan vagyok, és ezzel ne tűnjek kevesebbnek azoknál. Holott nem is tartozom közéjük (de ezt valamiért magamnak sem akartam bevallani). Valójában én is csodálkoztam a pozitív véleményeken és azon, hogy mennyit kapott IMDb-n... (de azóta azért már nem szoktam ennyire bebeszélni magamnak ilyen dolgokat)
És mindezt nem azért írtam most le, mert hirtelen azt hiszem, hogy ti mégsem tartjátok tiszteletben az álláspontomat és hogy csak a ti pártotokon állhatok, hanem mert valójában az én álláspontom mindig is a ti álláspontokon volt. És ezt a többi kommentelőnek is üzenem, akik esetleg ezt olvassák és akik annak idején talán rám is szóltak...
Valójában a ti audiokommentárotok nélkül nem tudnám újra végignézni a Versus-t.

És mégegyszer lehet, hogy furcsa, hogy mindezt épp most ide írom, csak most (igazából egyszer már korábban is, most másodszorra) néztem meg a "8. születésnapi közös filnézést", és eszembe jutott ez a régi dolog (amire igazából már egy ideje nem is emlékeztem), ami most hirtelen eléggé felkavart. Így úgy éreztem, hogy ezt most le kellett írnom. De gondolom ez nem baj.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2023.11.10. 18:41:22

@Kibernetika: Szia!
Részemről teljesen rendben van az is ha tetszett, meg az is ha nem.
Elég sok rajongója és utálója is van a filmben, úgyhogy egyik esetben se lennél egyedül. ;)

rammsteinfan 2023.11.16. 17:19:33

@BlackSheep89: Van e lehetőség máshova kirakni a Godzillás videókat? Mert a videat nekem nem játsza le.Állandóan tölt.A flash-t meg hiába engedélyeztem ,akkor se indítja el (Chrome)böngésző.
süti beállítások módosítása