Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Szőkék a filmvásznon!

2008.10.28. 11:31 | Logan23 | 2 komment

Az elmúlt napokban sikerült megnéznem két szőkés filmet! A filmek főszereplői: Paris Hilton(már nem Oscar-díjas film) és Jessica Simpson (legalább jól néz ki :P). Nincs sok baj a két filmmel 1x végiglehet nézni. A Hilton-cicás film (A dögös és a dög) a mostanában a sorozatok számára közkedvelt témát hozza fel, csúnyából végül bomba csaj téma. Elsütnek benne egész jó poénokat, de feledhető. Ez arra jó, hogyha csajokkal filmet kell nézni és nem éppen akció, horror kedvelők, akkor ez mehet, vagyis inkább ez, mint a Szerelmes hangjegyek bármelyik része! A sztori azon kívül, hogy csúnyából szép csaj, annyi hogy egy fiatal srác megakarja ismerni közelről (nagyon közelről) a Paris Hilton alakította bomba nőt, de hát ott a csúnya barátnő (Christina Lakin, aki szerintem sokkal szebb, mint Paris) és ha megakarja kapni a "dögöst", akkor jóba kell lennie a "döggel". Persze adódnak közbe kisebb problémák, még a végén is (impotencia :D). Lányoknak valószínűleg tetszeni fog, mert ez is tipikus csajos film.

A Szédítően szőke nem az a tipikus csajos film, hanem az, amit családdal is meglehet nézni. Történet annyi, hogy falusi lány (Jessica Simpson) elmegy New York-ba a vőlegénye után, ahol rajtakapja egy csinos ribanccal (ez van minden ilyen filmben), majd megszáll régi barátnőjénél. Ez a barátnő rábeszéli, hogy maradjon a nagyvárosban és önállósodjon. Rábízza egy nap a munkáját, mert neki castingra kell mennie, innen jönnek a bonyodalmak, felpörögnek az események, váratlan fordulatok, nagy szerelmi csalódások! Vége a filmnek! Részletesebben: elindul a munkát megcsinálni, beleesik egy gödörbe, megismeri későbbi szerelmét (Luke Wilson), beszenvedi magát egy nagy céghez, hogy a postát leadja, majd áthajt egy gonosz nő lábán, aki felveszi, mert kell neki egy idióta szőke, hogy megszivassa az igazgatót, akinek a titkárnője lesz... innentől titok, biztos nem fogtok rájönni mi lesz a vége :D! Ezzel kb annyit akartam kifejezni, hogy sablonos ez is, de meglehet nézni egyszer, mert lehet jókat nevetni (rappelő papok, energia italtól el-felszabadult kölykök...)! Jessica Simpson szinkronhangja eléggé irritáló a fülnek, rohadtul nyávogós, de ez nem a film, hanem a szinkron hibájának lehet felróni. A filmmel annyi a gond, hogy rohadt sablonos, elkezdődik tudod mi lesz a vége!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr43736052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zombieboy5 (törölt) 2008.10.28. 14:40:16

Az első filmben az nem a nyomigyerek a baltából?

Logan23 2008.10.28. 19:11:31

:D látom megjegyeztétek az arcát! Valóban egyedien idióta feje van , nem nehéz kiszúrni :) !
süti beállítások módosítása