Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Éberség

2008.12.25. 09:57 | Sorter | 6 komment

Címkék: 2. évad

Az Éberségnek van egy nagyszerű alapötlete: Egy szívbeteg fiút a műtét közben em sikerül tökéletesen elaltatni. Képtelen bármiféle kommunkikációra a külvilággal, de mindent érez, főleg a fájdalmat, ahogy a kés felhasítja a testét. Hátborzongató, mi?

Egy bravúros jelenetben mindezt sikerült is érzékeltetni az alkotóknak. A borzongató, zsigeri élmény garantált. Kár, hogy a filmben van még ezen kívül egy órányi történés, ami enyhén szólva is dögunalmasra sikerült.

Jó szórakozást az év utolsó Baaad Movies-videójához (egy Gyöngyszemmel még talán jelentkezünk idén :-) )!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr21840915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-gabber- 2008.12.25. 21:46:43

Hát jo lett a video bár szerintem kicsit karcsura sikeredett.Azért ne beszéljetek olyat hogy le kéne loni Jessica Albát-tudom hogy nem gondoltad komolyan de akkor is én tulzásnak vélem.Ja és végezetul tudom hogy ajánlottam már de ajánlom még1x a Pokol kapuja c.filmet ami az eddigi szar filmjeiteket ubereli.Ha tudjátok szerezzétek meg.

The.Joker 2008.12.28. 10:32:55

Hát srácok ez a video elég gyepa lett:(

de még a PROFIK is hibázhanak:D

Sorter 2008.12.28. 11:05:42

Hát igen, ha a film nem olyan rossz, én sem tuduk olyan jól teljesíteni :(

(Azért profinak nem nevezném magam, de kösz)

Max Power 2010.02.20. 12:18:19

Szerintem ha a fordulatokat jobban időzítették volna(az egyik csattanót nem rögtön a film legeslegközepén kellett volna ellőni ), jobb színészek lettek volna benne(Jessica Albát hiába szeretem, azért sajnos játszani nem tud szegényke ), ha kreatívabb lett volna a rendezés és ha az író-rendező bemer volna vállalni egy mellbevágóbb befejezést(van is elképzelésem, hogy mi lehetne az ), akkor ez egy emlékezetes film lehetett volna. A forgatókönyv meglepően átgondolt volt, néhány logikai bakit leszámítva, de 78 perc nem elegendő ahhoz, hogy igazi, drámai mélységeket aknázzon ki egy film, hiába is állt ez a rendező szándékában.

2011.03.22. 17:05:10

Nekem nem indul:(.
süti beállítások módosítása