Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Gyöngyszemek - Serenity

2008.12.30. 21:43 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: gyöngyszemek

Még épp belefért az idei évbe Joss Whedon fenomenális sci-fi-je. A Firefly c. sorozat filmváltozata nálunk csak dvd-n jelent meg, mivel hazájában nem tudta beghozni a költségeit, de szerencsére szinte mindenhol rá lehet akadni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert valóban nagyszerű film.

Kár, hogy bukta volt, ebből a sztoriból simán kijöhetne egy trilógia is, főleg, mivel nincs végérvényesen lezárva a film. Sajna erre nincs sok esély, de hát legalább egy remekmű már született, az is valami...

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr69849365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whysoserious 2008.12.31. 11:48:03

nagyon jó lett a videó :)
Képzeljétek ma a himnusz után az RTL-en lesz az Alkonyattól Pirkadatig :D

whysoserious 2008.12.31. 11:50:40

ja a BigyóFelügyelő 2 meg most megy :D

whysoserious 2008.12.31. 12:50:41

ezer bocs, az előző bejegyzst nem olvastam :)
Boldog Új Évet!

Valdislav 2010.06.04. 11:05:31

Korrekt kis videó lett, de én azért helyesbítenék pár dologban. Említetted hogy 3 nagy klasszikusból gyúrták össze, pl Csillagok háborúja. Már bocsi de ennyi erővel mondhattál volna Star Treket is vagy Babylon 5-öt vagy bármelyik sci-fit amibe űrhajók vannak vagy idegen bolygók. (amúgy miféle furcsa lényekről beszélsz? Csak emberek vannak benne meg egy robot) A világáról annyit hogy nincs háború. A Serenity völgyi csatával a Függetlenségieket megverték.(Igen a halyó neve is innen van) Vannak a központi bolygók ahol fejlett a technológia de a peremvidéki planétákra épp csak ledobtak pár telepest és éljenek ahogy tudnak alapon ott is hagyták őket. A szövetség hatalma odáig nem minden esetben ér el. Egy elméletileg egyesített rendszerben játszódik a történet. A fosztók/harácsolók pedig nem űr zombik csak bedilizett mazohista és szadistra emberkék. A színészi játékról is megolszlanak a vélemények. Egyesek szerint azért mindenki oda tette magát :) Még a végére annyit hogy jó ha 1 évadot megélt a sorozat szép is lenne ha kettő lett volna. Na egyenlőre ennyi. Nem akartam fikázni bocsi ha úgy sikerült. További jókat.

caviar0912 2010.08.03. 22:00:44

sztem meg rohadtul bekéne mutatni a Gyűrűk urát:D
süti beállítások módosítása