Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Chev Chelios visszatér!!!!!!!!!!!!!

2009.01.26. 08:56 | Sorter | 3 komment

Akinek ez a név nem mond semmit, az sürgősen szerezze be a Crank - Felpörögve c. filmet, és azonnali hatállyal nézze végig! Gondolom, nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy rajongunk ezért a fékevesztett adrenalinbombáért, melynél jobban még semmihez sem passzolt a "bűnös élvezet" kifejezés.

A Crank nem más, mint egy másfél órás őrült, beteg, iszonyatosan szórakoztató száguldás, amin garantáltan betegre röhögi magát az ember. Eredeti történetének, abszurd ötleteinek és Jason Statham parádés alakításának hála szinte mindehol osztatlan sikert aratott, és hamar kultikussá vált. Ezt támasztja alá az is, hogy hiába zuhant le a főhős, Chev egy helikopterről, vagy ezer méter magasságból, és csapódott bele egy kocsiba, mégis túlélte (Naná, hogy túlélte! Ő Chev Chelios!!!), és jön a Crank 2 - Magasfeszültség!

Ha ennyire jól sikerül egy sorozat első része, akkor mindig nehéz megfelelni az elvárásoknak. A készítőknek az lehetett a legnehezebb, hogy egy, az elsőhöz hasonlóan beteg sztorit találjanak ki. Szerencsére ez sikerült: miután lezuhant, Chev Chelios szívét kioperálják, és egy elektornikus szívvel helyettesítik. Ő azonban felébred (Naná, hogy felébred! Ő Chev Chelios!!!), és megszökik, majd bosszút áll azokon, akik ezt tették vele. Mindeközben pedig óránként szétcsapatja magát árammal, mivel újdonsült szívét életben kell tartania.

Szóval az alapsztori adott, és az előzetesből ítélve ismét kapunk egy nagy adag bizarr akciójelenetet az arcunkba. Az is bizakodásra adhat okot, hogy a teljes szereplő- és alkotógárda ugyanaz, mint az első részé, és a költségvetés megintcsak alacsony, szóval remélhetőleg nem esnek a ló túloldalára, és nem pakolják tele túl sok mindennel.

Szóval áprilisban megkapjuk a várva várt Crank adagunkat, ami nálunk jelenleg az év legjobban várt filmje. Reméljük, sikerül ismét klassz filmet kreálniuk a sok abszurd ötletből (még ha nem is valószínű, hogy olyan bravúrosan jó lesz, mint az első). Bízzunk benne, hogy anyagilag is jól hasít majd, és akkor trilógiává bővülhetne ez az agyhalott adrenalin-vadászat, hiszen Chev garantáltan túléli ezt a részt is (Naná, hogy túléli!!!)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6902795

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zombieboy5 (törölt) 2009.01.26. 15:01:35

Csak nem baxák el. Amúgy látszik hogy imádjátok.(INTRO!!!!)

-gabber- 2009.01.27. 19:43:46

Jaja az a legjobb hogy mikor 1. láttam a Crank-et akkor még nem ez volt az introtok és éppen erre gondoltam hogy mennyire paszolna ez ide-erre tessék:D

Sharkhunter 2009.01.31. 07:57:37

hát igen igen...a legjobb filmekből (ha illik a hangulathoz) nem maradhat ki a linkin park vmelyik zenéje, de itt még chester is benne lesz!!! ilyen jó ajánlás és intró után, meg chester szerepléséért is 100, h megnézem :D
süti beállítások módosítása