Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Machine girl

2009.04.19. 22:10 | Sorter | 37 komment

Címkék: 2. évad

Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj kedvelőinek abszolút ajánlható film. Viszont akinek nem jön be, ha egy film tulajdonképpen arról szól, hogy egy embert hányféleképpen lehet feldarabolni, az inkább ne is próbálkozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr451075059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terror Dzsoni 2009.04.20. 00:07:21

Mivel tuidtam, hogy nem sokára elkészül a film ismertetője, már előre dörzsöltem a tenyerem.

Amit írok, az szubjektív, de úgy érzem védelmembe kell vennem a filmet. Na szóval, a vér tulzott szerepeltetése japán filmes hagyomány. Eléga ha Kuroszava 1961-es A testőr (Jojimbo) c, fimjére gondolunk, vagy bármelyik olyan filmre, ahol szeletelnek a szamurájok. Ez különösen a 60-as70-es évek japán filmtermésére igaz, illetve a mai filmek is átvették, lásd Machine girl, vagy Tokyo gore police.De nekem van még vagy egy rakat film a birtokomban, ahol szándékos a sok vér, a direkt eltúlzott erőszak. Mindez a morbid japán életérzés része. Ugyanis ez a film nem Európának készült, henm japánba, japán embereknek. Hidd el, ott ez nem kelt se megbotránkozást, se undort, a kuiltura részét képezi.Akit érdelek a téma, nézzen utánna, milyen változásokon volt kénytelen átmenni japán a két atombomba és az amerikai megszállás miatt!

Egy teljesen más világ, el tudod képzelni, hogy a 14 éves lányod sétál egy utcában (amit pontosan azzal céllal hoztak létre, a hatóságok tudtával, amire használják), majd odamegy egy férfihoz, s lehúzz a bugyiját X jenért, s tovább ballag? Ezt a frissen levetett bugyit pedig gazdag öltönyös üzletemberek veszik meg, hogy szagolgassák!Ez így működik arrrafelé! Akinek erre a perverzitás szó ugrik be, az nem hajlandó elfogadni, hiogy vannak kulturák, amelyek eltérnek az általa megszokottól. Erre vezethető vissza a manga, hentai képregények és filmek is. Azért mert más, nem biztos, hogy rosszabb! Kulturális sokszínüség és nyitottság a titka a megértésnek, vagyis a kulturális emancipációnak.

De tovább védem a védencemet. A túlzások szándékosak, például ordító apuka és felesége szinte semmivel sem idősebb a saját fiuknál! Nem hinném, hogy arról van szó, hogy nem volt idősebb színész, vagy hogy nem volt maszkmester a környéken... Egyszerűen egy újabb vicc forrása ez is.
A maszkmesterek pedig szerintem kiválló munkát végeztek, ha béna Hollywood is visszatérne a CGI frontról a hagyományos kézimunkához, akkor sokat javulna az amúgy gyalázatos látványvilág, amikkel a szemünket kitolják.

Nem hibátlan film, de amire csinálták - jól érezzem agam , szorakozzak másfél órát - arra tökéletesen megfelel.Nincs mély mondanivaló, egy bosszú történet, amit már százszor is láttunk, de nem ennyire egyedi látványvilággal megáldva, nem ennyire szórakoztatóan. Utoljára Peter Jacson Hullajó-ján derültem ekkorákat. Ami egyébként mint gyöngyszem meg is állná a helyét!

A cickós baki, amiket említettél valóban szemetszúró, de az első 5 percben van egy sokkal durvább is! Ha nem találod, akkor megírom! ;)

Mangekyo22 2009.04.20. 06:31:38

Király videó volt, Sorter!

Szerintem a filmnek a legnagyobb problémái, hogy a színészi játék valóban förtelmes, meg hogy a vér meg egyébb effektek már hihetetlenül elvannak túlozva - mert én speciel nem nagyon tudnám a legtöbb szétlövös részt a valóságban elképzelni - és tényleg tele van sok baki-val.

Jó, lehet hogy egyedül én nem nagyon szerettem az eltúlzott vér effekteket - pedig már nagyon sok eltúlzott horror és akció film-et láttam -, de akkor is...

A cickó vs mechacickó rész meg szerintem elképeztően röhejes + undorító. De hogy a végén nincs semmi baja a főhősnő cickóinak a végén.

DeTerror Dzsoni-nal azért igaza van, és nem szabad elfelejteni, hogy nem nekünk készült a film, hanem a pattanásos amerikai kisgyerekeknek, akik megkövetelik az undorító hányos/fingós poénokat + az ilyen fajta erőszakot:)

csaky000 2009.04.20. 11:28:40

Basszus, már a bemutatót is alig bírtam végignézni, pedig az csak 10 perc!

Rendben van, én elfogadom, hogy létezik kultúrális sokszínűség, meg értem azt is, hogy ők "odaát" milyen jól szórakoznak a Sorter által is említett (szerintem pedig végképp vállalhatatlan) "leveses-poénokon" meg hasonlók, DE...

És itt jön a hatalmas DE...

... Dzsoni ezt Te a kultúrával és a szokásbeli különbségekkel magyaráztad, és úgy, hogy nekem kéne rosszul éreznem magam, mert a másik egy perverz hülye? Szerintem nem...
Nem hinném, hogy én nem vagyok toleráns, de szerintem minden dolognak van egy bizonyos határa, amit én nem tudok elviselni, mint emberi normát!
Aztán meg nem kell messzire menni, hisz kis hazánknak is van ékes büszkesége értelmetlen brutalitás, és emberi gyökérség terén, az pedig a Mónika-show nevű gyöngyszem... Na most, azok szerint, amit Te leírtál én nyugodtan a védelmembe vehetném azt a műsort is, hiszen rengeteg ember megy oda be, csak azért, hogy utána leégessék magukat, és ugyancsak nem véletlen, hogy az RTL Klub legnézettebb (!!!!) műsorai közé tartozik! Tehát, ha valamit sokan szeretnek, legyen az bármely undorító, visszataszító, vagy csak beteges, akkor az már a kultúra része, vagy már eleve elfogadható?

Persze lehet írni azt is, hogy "nem kötelező megnézni", meg azt is, hogy félreértettem a mondanivalódat! Nos, én aláírom, nem a Bambi 3-at vártam ettől a filmtől, de azért a saját ujjait falatozó szakácsos "poénok", meg hasonlók miatt készültem ki, már csak a bemutató alatt is! Sorter említi, hogy ez a Versus "kishúga", nos szerintem ez ezerszer rosszabb annál, hisz a Versus tényleg annyira bődületesen rossz volt, hogy remekül szórakoztam rajta, viszont azt nem tudom mivel kéne megfenyegetni engem, hogy ezt végignézzem!
A másik, hogy félreértettem valamit, az nagyon is lehetséges, de akkor olvasd át még egyszer, és ha figyelsz, akkor rájössz, hogy mik voltak a félreérthető részek...

Köszi, hogy elolvastátok, és hangsúlyozom, nekem nem mások megbántása volt a célom, hanem azt elmondani, hogy ha a hülyeségre rámondjuk, hogy mekkora király, az attól még hülyeség marad... nem?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.04.20. 11:41:42

Én is csaky véeményét osztom. nem láttam a filmet, csak néhány jelenetet, és tényleg néha remekül szórakoztam, például az a ninjás rész, amit Sorter is kiemelt valami eszméletlenül vicces, minden brutalitásával és röhejes megoldásával együtt.
De a legtöbb jeleneten én is csak bámultam, nem értettem, hogyan fordulhatott ennyire a visszájára a dolog, japán kultúra ide vagy oda.
De abszolút megértem, hogy miért rajonganak ezért sokan, és nem is igazán haragszom a filmre, mivel nem kifejezetten az én ízlésemnek találták ki. A Versus már más tészta, az annyira röhejesen katasztrofális, hogy még ez sem mentette meg...

Terror Dzsoni 2009.04.20. 12:42:50

@Mangekyo22:

Nem figyeltél, NEM amerikaiaknak készült, hanem japánoknak!

csaky000:
"Te a kultúrával és a szokásbeli különbségekkel magyaráztad, és úgy, hogy nekem kéne rosszul éreznem magam, mert a másik egy perverz hülye? Szerintem nem..."

Ki írta , hogy érezd magad rosszul? Én azt írtam, hogy figyelembe kell venni az eltérő kulturát, azt is írhatnám, hogy kulturális antroplologiát. De nem várom el a megértésedet, ha a Monika showhoz hasonlítasz egy olyan filmet, aminek semmi köze hozzá... Ne keverd a szezont a faszommal! ;)

A Mónika show NEM kulturális elem, hanem egy média szarság. Talán csak annyiban lehet hasonlatot vonni a két dolog közé, hogy van nézettsége, tehát van rá igény is! Gondolom a te véleményed, hogy mind a kettőt hülyék nézik, 'oszt jól van...

"...hogy ha a hülyeségre rámondjuk, hogy mekkora király, az attól még hülyeség marad... nem?"

Szubjektivitás... Hol ítram, hogy király? Vissza néztem, s nem találtam...Ami az egyiknek arany, a másiknak meg szar. Nem is baj, de belőled egy dolog hiányzik, a másképpen gondolkodás elfogadásának teljes hiánya. Sok filmet kell még nézned, mire eljutsz addig, hogy be tudd fogadni azt is, ami nem a te szájízed szerint van elkészítve.Nem kell szeretni semmit, ami nem teszik ,de nem kell fikázni sem. Most nyilván arra gondolsz, hogy akkor minek irkálok egy olyan blogba, ahol pont az előbb leírtakkal ellentétesen cselekednek Sortrék? Mert van ami szar (szarul van megcsinálva, igénytelen hozzáállás, amatőr megoldások), és van ami nem szar, csak nem a megfelelő befogadású közönség gondolja annak. Sok példát tudnék írni, de nem zsibbasztom magam. Én szeretem a keleti filmeket, s nem csak szeretem, hanem értem is...

Ahogy Sorter is írta, nem annyira rossz, van itt az oldalon sok-sok rosszabb alkotás is. Egyébként lehetne egy pontozási rendszer is, amivel egyértelművé teszed, hogy mennyire szar az adott film.

S a végére a kötelező Mea culpázás... Nem kell megsértődni, s nem kell megnézni sem, maradj csak a szokott filmjeidnél, nem való neked ázsia íze...

csaky000 2009.04.20. 12:53:44

Dzsoni, lehet igazad van, és hiányzik belőlem a teljes empátia, mert egyszerűen képtelen vagyok befogadni az ázsiai termékeket, maximum csak egy rosszul sikerült viccként tudom aposztrofálni, ellenben nem mondhatom, hogy minden szar ami onnan jön! Például gyerekkori kedvencem, a Dragon Ball nevű anime, ami azért nem véletlen lett legenda! Ha megnézed az bőven nem volt annyira elvont (főleg az első sorozat, ahol inkább a humorra mentek rá)! De tudok neked rosszabbat is mondani, mint a japán gore-filmek... Szerintem annál nagyobb gáz nincs, mikor egy olyan terméket majmolsz, amit eleve kevesen fogadnak el, és ezért is utálom a mai napig Tarantino Kill Billes ámokfutását...

David[Lonsi XD] 2009.04.20. 13:05:20

Hát mindig is tudtam hogy a japók dilisek én nem értem ezt ennyire élvezik engem elfogott a röhögőgörcs nemtudtam felfogni amit látok de ez milyen ocsmányság...azt kell nézni ahogy mindenki szétvég mindenkit meg az a vér könyörgöm emberi szökőkutak vagy mint a vizipisztoly am a videó nagyon jó és ismét okozott nekem 10 mókás percet!:D

Terror Dzsoni 2009.04.20. 14:00:30

@csaky000:

Most lehet, hogy az élet furcsa fintora, de én meg a Dragon balltól megyek a falnak! :)

Nem majmolok én semmit, csupán véleményemnek adok hangot, ahogy te is. Kill Bill? Érdekes egy film, de nekem sem a kedvencem, majd az inglorious bastards! ;)

bete32 2009.04.20. 14:10:04

Én szintén utálom az összes japán filmet-rajzfilmet. Én egyszerűen nem bírom nézni az értelmetlen gyilkolást, a labda méretű szemmel rendelkező pizsamás ninjákat (ugye így kell írni :)). Ezért nem hibáztatotk senkit, van akinek ez okoz örömöt. De ez a film annyira eltúloz mindent, hogy az már felfoghatatlan. Ja és a videó ismét remek lett :)

csaky000 2009.04.20. 14:13:07

Ja, én amikor azt írtam, hogy "Szerintem annál nagyobb gáz nincs, mikor egy olyan terméket majmolsz, amit eleve kevesen fogadnak el" nem rád gondoltam, hanem akik a filmiparban (főleg az amerikaiak!) így tesznek! :D:D:D

Bocsi, egy kicsit félreérthető lett, na...

Zombieboy5 (törölt) 2009.04.20. 14:50:01

Amikor a ninjának afejét a másik hasán keresztül szétlövi, az azért vicces szerintem mert üvölt, amikor már nincs is szája, ezek tényleg jók, a vér pedig az ichi the killerben is ilyen,piros festék.8Am. az ichi közben én simán kajáltam :D)

Nabopolasszár 2009.04.20. 14:53:41

Lehet hogy bennem van a hiba de én ezt a filmet nem akarom látni pont a szusis rész miatt.
Jólvan röhögtem a karakterektől mert annyira rossz hoagy az már jó de nekem ennyi elég volt a Machine girlből.

UI.: A kis csajszinál mit keres egy ultra könnyü (hát nem tudom minek hívjam) golyószóró?

RedneX 2009.04.20. 14:55:35

öö..hát....igen.....
én is megszereztem a filmet, megnéztem, de nem neheztelek rá, mert tudom hogy ennek a filmnek nem az volt a célja hogy az európai vagy amerikai emberek ízléseit elégítsék ki, hanem az Ázsiai, pontosabban japán emberekét.
Ennk ellenére a színészi játékért nemhiszem hogy Japánba is rajongtak volna

Lombardo 2009.04.20. 16:46:30

@Nabopolasszár:
A gatling-szerűségére gondolsz? Az épp minden, csak nem könnyű... :) Ennek ellenére tényleg úgy forgatja, mintha csak egy uzi volna.
Az van, hogy összeáll a halott bátyja halott haverjának bosszúszomjas családjával, akik készítenek neki egyet, hogy azt ráinstallálja a levágott karjára, így segítve a kiscsajt

Cthulhu 2009.04.20. 17:17:32

Hú, hát kedvet csináltál a filmhez! ^^
Haverokkal ezt majd megnézem, bírom a "nevetséges-kaszabolós" műfajt.
Apropó, megnéztem a Versus-t. Kurv@ jó volt! Jókat röhögtem rajta. Nem az a fajta film, amit komolyan kell venni.
Várom a kritikát...

Rocko72 · http://teddike.freeblog.hu/files/junius/pop_movie_poster.jpg 2009.04.20. 20:06:31

Hello hosszú idő után!
Köszönöm hogy megemlítettetek az évfordulós videótokban:D
De én is hozzá fűzök pár dolgot.;) Nos lehet hogy ez japánban olyan volt mint amerikában a versus... és japánba meg a versusra reagálnak úgy mint itt mi erreXD
Apropó empátia a dragon ball annak ellenére hogy nagyon elnyújtott jogosan lett legenda, de azt nem értem hogy miért kínai csinált belőle filmet amit amerikaiaknak szánt (én mint DB fan a filmet olyan csalódottsággal néztem végig hogy itt szívesen látnám viszont ha nem nézte senki a BM-esek közül a rajzfilmet akkor én tudok mondani pár dolgot hogy miért nem lett jó adaptáció)
De amúgy itt hajaztak a Húllajóra és a Gonosz halott 3-ra amik jó szatírák lettek és nem lett eltúlzott ez meg egy kicsit igen. Plusz ott azért színészi játék is volt annak ellenére hogy 90 után keletkeztek egy kicsivel és ennek ellenére a maszkok nagyon jók lettek.
És apropó izléstelenségek a taknyos, hányos pattanásos poénok tényleg erőltetettek már, azok abba a kategóriába tartoznak hogy "hőhő bame a pattanás kipukkadt kuva vicces hőhő" színvonalú embereknek bejön, de ez meg szatírikus akart lenni csak itt valóban átestek a ló túl oldalára nem úgy mint a Hullajó ebédlős részénél ami jó volt. És ajánlom a Hullajót és a Gonosz halottat mindenkinek aki mércét akar felállítani a szatírikus film világban.
Szóval én erre azt mondom hogy a japánok filmjeiben mindig van szatíra más mint az előbb említettekben mert japán és nekik úgyebár más kultúrájuk van és nekik a szatíra általánosabb dolog.
Remélem mindenről tudtam vélemény alkotni és nem volt félre érthető és nem bántottam meg senki ízlését.

-gabber- 2009.04.20. 21:42:20

Hát a dragonball télleg 1 kalap fos lett.(csak egy jelenet:Goku megy a suliba biciklivel majd eluti ot egy Ford Mustang GT)Ez a machine girls-os video meg egy kalap fos,szar,retek,hányadék szemét és ez a más kulturás dolog meg hulyeség én voltam kint Japánban és egyáltalán nem olyan emberek vannak akiknek ez bejon söT!!!!!Ahol én voltam(foleg 14-20 évesekkel mert tanulni voltamk int mindenki nagyon tartozkodo és a boldogságra mennek és sokkal jobban szeretik a nyugalmat nagyon becsuletesek és pontosak),de lehet ez csak ott volt ahol én voltam,leheth egy várossal odébb már kaszabolták egymást.

Rocko72 · http://teddike.freeblog.hu/files/junius/pop_movie_poster.jpg 2009.04.20. 22:07:31

U.I.:Azt akartam mondani hogy náluk a szatíra mint műfaj nem műfaj hanem bevett dolog, "hagyomány", ... míg amerikában ritkán felhasznált műfaj melyet csak hozzá értő rendezők használnak. (Peter Jackson és Sam Raimi)
És még egy valamit nem értem nem ide tartozó dolog de engem izgat a kérdés. Ha van egy jó film (Szállító 1, Mortal Combat1, Alien vs Predátor1, Alkonyattól pirkadatig 1 és még sorolhatnám) akkor miért csinálják azt hogy feltétlen kell egy folytatás és csak azért hogy legyen valami fognak egy másik rendezőt aki más elképzelésekkel áll a filmnek és teljesen hazavégja azt.
Nem tudom mindenkinek feltünt-e az a sok 1-es miért nem lehet azokat úgy hagyni legalább addig amíg valaki olyan nyűl hozzá aki ért is a dolgát???

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.04.20. 23:24:38

Rocko!
Mi köszönjük, hogy megemlíthettünk! :-)
Csakis és kizárólag a pénz miatt készítik ezeket a vackokat, mert az többet ér, mint a színvonal. Azonnal meg akarnak gazdagodni, és mivel az első rész siker volt, rögtön ki is dobják a folytatást. Úgy vanna vele, hogy nem érdekes a film minősége, mert az első rész sikere miatt úgyis sikeres lesz ez is. Szerintem ez elég szomorú dolog, de úgy érzem, nem csak én vagyok ezzel így.

gabber!
Most akkor szerinted a video rossz vagy a film???

Terror Dzsoni 2009.04.21. 00:03:57

@-gabber-: Őőőőőő...szerintem ne keverd a valóságot a filmek világával. Senki ne azt mondta, hogy a japánopk kaszabolják egymást, hanem, hogy náluk ez a stílus nem ver ki semmien biztosítékot.

csaky000: Kicsit valóban félreértettem, de most, hogy tudom mit akartál mondani, van egy dolog amiben egyetértünk! :)

Rocko72: Te egy igazi hardcore arc vagy! Az említett filmek nálam is az alap kategóriában vannak, s természetesen a MC nem érhet fel hozzájuk. Végre egy szakértő! :)

Rocko72 · http://teddike.freeblog.hu/files/junius/pop_movie_poster.jpg 2009.04.21. 06:50:46

Köszi Terror egy profi felismer egy profit ;)
Mellesleg az csak költői kérdés volt mert képtelen elfogadni a jóízlésem, hogy ilyenekre vetemednek. De a DB film e legjobb példa hogy már az 1 se lesz jó -.-
Ha már így alakult akkor támogatom a két szatírát a gyöngyszemek rovatba. (Ha majd lesz idő rá:P)
(Terror ha van kedved dumálni akkor gigawarrior@windowslive.com :D)

-gabber- 2009.04.21. 16:09:28

@BlackSheep89: A video egy müalkotás a film meg nagyon nem jo és én azt akartam mondani hogy ha pl.Japánban tv-t néztem és ilyen szar film volt mint pl ez akkor ugyanugy csatornát váltottak és csak fogták a fejuket,hogy jézus mária.Szerintem a japán filmrendezo szemében is csak ez az ugynevezett sztereotípus japán áll és azért készulnek ilyen filmek...

Nabopolasszár 2009.04.21. 16:35:45

@Lombardo: De a gatlingnak nem a csöve forog?
Itt pont a csövek voltak mozdulatlanok és az elsütő szerkezet mozgott körbe.

KongFan 2009.04.22. 18:43:10

Én elég erős gyomrú embernek éreztem magam eddig.A Terro Bolygó a Sweeney Todd és a Kill Bill alatt vígan falatoztam de ennél a videóbemutatónál majdnem összehánytam magam.

Japán tényleg egy másik világ xD

KongFan 2009.04.22. 18:50:11

ja ami engem kikészített a leveses rész + cicik kinyírása.elmebetegek ezek

Lombardo 2009.04.23. 15:06:16

@Nabopolasszár:
Dede, ezért írtam, hogy "gatling szerűség" :)

Terror Dzsoni 2009.04.23. 18:55:09

@Rocko72:

A Dragon ball film egy katasztrófa lesz, itt lezs a helye a szar filmek között! Ha te akarnál velem dumálni, akkor borat666@freemail.hu. ;)

Kongfan: Az általad említett filmek "gyengéd esti mesék rózsaszín habbal"! ezeket nézd meg, ha vért, bélt meg darabolást akarsz látni: Guinea pig sorozat( videodrome.freeblog.hu/archives/2008/01/30/A_Guinea_Pig_sorozat_attekintese/) vagy az erdeti oldal(www.mandiapple.com/snowblood/ginipiggu.htm), Hullajó(konnektor.org/index.php/2008/03/hullajo-az-etalon-zombi-horror/), Tokyo gore police(trailer.freeblog.hu/archives/2008/04/13/tokyo_gore_police_elozetes/), Evil dead 1-2 , Lucio Fulci vagy Romero bármelyik zombi filmét.
Amíg ezeket nem láttad, nem láttál semmi!

Terror Dzsoni 2009.04.23. 20:24:41

A linkekeket tedd vágólapra, s onnan tedd a böngészőbe, így menni fog!

hakuso 2009.08.13. 11:47:12

Én imádom ezt a filmet. Többször megnéztem már és nekem tetszik :D Jól néz ki a csaj és szórakoztató az egész. Csak ajánlani tudom az olyan beteg elméjű embereknek mint én :P :P

Navajonki 2010.05.06. 00:07:50

@Terror Dzsoni: "Nem figyeltél, NEM amerikaiaknak készült, hanem japánoknak!"
Viszont mi nem japánok vagyunk, mi európai normáknak megfelelően fogjuk fejünket a wc-be dugni a film láttán. És ami tényleg fölhúz, hogy ezt egy iylen mondattal akarod megvédeni, hogy "Japánban ez így megy". Ne menjen bakter! Ez nem kultúra, vagy gyomor kérdése, egyszerűen embertelen dolgokat ábrázolnak. A Japánok messze a legelborultabb emberek a világon, az állatok nem viselkednek így! Én legalábbis nem hallottam még olyanról h pl. egy oroszlán kiszúrta egy ember szemét, majd leharapta a heréit mert ez szórakoztató! És miért kell még éltetni is az ilyesmit?

jptknight 2010.07.03. 14:39:29

Én nem tudom elképzelni, hogy valakinek örömet okoz, sőt élvezi, hogy egy ilyen extrém módon túlzásba vitt kechup meg piros festék fröcskölős filmet végignéz. Egyszerűen felháborító és nevetséges az egész. Alapból hogy lehet ilyet kitalálni? Egyszerűen undorító; az embernek hányingere van már csak a 10 perces bemutatófilmtől is. Ez a film egyszerűen besorolhatatlan és tényleg mintha a Versust próbálná überelni. Szerintem -Sorter véleményével ellentétben- felháborítóan rossz film. Én speciel semmilyen körülmények között nem tudnám élvezni. Na de ennyi elég is volt, bocs a kitörésért de ez felkurt agyilag.

Ninbikun 2010.08.16. 15:07:16

Na, ha ez nem olyan rossz, mint a versus, akkor már tényleg meg kell néznem azt a filmet magamnak.

zoliboy94 2010.09.26. 23:02:30

De am mi a szaré lett a címe az, h Machine Girl? :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.04.05. 17:08:27

Hát a trailer alapján valami ilyesmi lehet a Nagymellű zombik.

Kibernetika 2017.05.05. 17:56:22

@jptknight: Én megnéztem és először szintén azt hittem, hogy ez nagyon nézhetetlen(rosszabbra számítottam), de tényleg kibírható. Mégcsak nem is fürdik annyira az ilyen véres jelenetekben a film, mint ahogy Sorter mondta. Csak 4-5 ilyen jelenet van másfél óra alatt. Szóval Sorter egy kicsit eltúlozta, hogy "az ilyen jelenetekben valósággal fürdik a film,,.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.05.05. 20:20:57

@Kibernetika: Annyira jó neked, hogy most láthatod először Sorter és BlackSheep munkásságát, mert még sok videó vár rád megnézésre. Én is de jó lenne nem emlékezni az összes részne, és bárcsak ne (szinte) a kezdetek óta követném őket, mert azonnal megnézném néhány nap/hét alatt az összes videójukat! :D
süti beállítások módosítása