Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Gyöngyszemek - Visszafordíthatatlan / Alvilági játékok / Dealer

2009.06.18. 22:24 | Sorter | 6 komment

Címkék: gyöngyszemek

Próbáltunk bemutatót készíteni erről a három nagyszerű filmről, de  nem tudtuk elkészíteni őket. Így most egy videón belül mindháromról beszélünk egy keveset, hogy mégse kelljen bemutató nélkül hagynunk három ilyen jó filmet.

Íme a Dealer gombás jelenete, melyet a videóban is említettünk:

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr431194307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terror Dzsoni 2009.06.19. 11:03:44

Érdekes volt ez a bemutató, álló képeket nézni a filmekből, de amint mondtátok, nehéz lenne szavakba önteni, illetve a spoilerezés elkerülése is érthető. Bár nekem egyáltalán nem sikerült felkelteni az érdeklődésem. A visszafordíthatatlan valóban jó film, az Alvilági játékok az elmondásotok alapján nem az én filmem (vagy nem volt elég spoiler mentes komment:), a Dealer meg kifejezetten érdekes tűnik.

De azért egy dolog van benne, ami nem teljesn áll fedésben a tényekkel! A gombás jelenetet megnézve én is úgy dondolom, hogy profi a rendezés meg az operátőri munka, a hangok meg teljesen parák meg faszák. Csah z a bibi, hogy a gombán nemlehet rjta maradni! Ugyanis a gomba evésével megmérgezed magad, s ettől jönnek a hallunicáiók. Az LSD-vel keverték össze, mert az meg egy csómó kapcsolódsái pontot generál az agyban, pl: hallást összeköti a látással, ezt hívják szinesztéziának. Mind a kettőt használtam már régebben, s rengeted előadást és prevenciót tartottam már a témában. S az irodalomban sem találtam sehol ilyen hatású gombát. Ha valóban ennyire rálehetne menni, akkor Hollandiában sem lenne legális, bár épp most készülnek betiltani, igaz, más okból...

Bocsánat, hogy ennyire elmetem a témától, de ezt kötelességemnek éreztem megosztani, hamár arra javasoltátok, hogy gyerekek nézzék a drogok hatását. Akkor legalább ne "maszatoljunk" az igazsággal. A többi drogos filmmel kapcsoaltban is vannak fenntartásaim, pont ezzel ne lenne? ;) Meg kellne néznem a filmet, s akkor többet is mondthatnék...

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2009.06.19. 11:23:58

Egész jó volt a videó, arról nem is beszélve, hogy kész felüdülés volt a sok versus vidi után. XD

Sorter 2009.06.19. 12:45:48

@Terror Dzsoni: Sajnos (vagy inkább szerencsére) nem értek a drogokhoz, úgyhogy én maximálisan elhittem, amit láttam. Elég gáz, hogy nem reális, amit a Dealer-ben látunk, de a jelenet maga így is tökéletes.
Ha arra gondolok, hogy elmaszatolják az igazságot, szerintem ennyi még beleférne, ha arról lenne szó, hogy kevesebben lőjjék magukat. Egyébként tényleg kicsit bosszantó, elvégre csak "gomba" helyett "LSD"-t kellett volna mondani, és minden klappolt volna.
Mindenképpen nézd meg a Dealert! Nehéz film, de minden percéért megéri!

Terror Dzsoni 2009.06.19. 13:58:02

Sorter: Nem szabad ám mindent elhinni ami tv-ben van! :) A filmet mindenképpen megnézem, engem felcsigázott!

A hiba elhanyagolható, de tényleg nem érthető miért nem néztek utánna rendesen, hamár drogokkal foglalkozó filmet készítenek, akkor az a minimum, hogy törekedjenek a hitelességre. Pont ez az a téma, amivel nem szabad maszatolni, mert az igazság ilyesztőbb, mint a fantázia! Jó példa a Rekvien egy álomért c. film, nálam ez az etalon.

Sharkhunter 2009.06.19. 17:39:19

engem annyira meggyőztetek, h biztos beszerzem mind a 3-at a közeljövőben :D

2014.05.04. 20:31:51

Nincs fenn a videó, legyetek szívesek pótolni! Előre is köszi!
süti beállítások módosítása