Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

School days - bemutató by Wangood

2009.10.13. 19:48 | BlackSheep89 | 14 komment

Címkék: rajongói/vendég videók

Először is elnézést a sok kimaradásért, de az utóbbi öt napban kb két óra szabadidőm volt, sajnos (SAJNOS?!?!?!?!?! Hála Istennek, hogy végre tudok dolgozni!!!), Sorter meg ugye már említette, hogy elég hosszú napjai vannak a suliban, sok a házi, és amikor hazaér, általában csak a videózgatáshoz nincs hangulata.

Viszont a jó hír, hogy csütörtöktől lesz jó sok szabadidőm, úgyhogy nekiállok az új áldozatnak, mely Mangekyo számára biztosan ismerős lesz. :-) És egy Gyöngyszemet is készítek mellette.
Sorter is elkészül a hétvégén az új videóval, ha minden igaz, úgyhogy hamarosan ismét beindulnak a bemutatók.

Addig is íme egy vendég-videó, ami egy anime-sorozat bemutatója, és szerintem egész jól sikerült.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr491448176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2009.10.13. 20:01:54

Nem volt rosz, bár szerintem a romantikus marhaságokon nem kell - sőt, nem szabad csodálkozni egy "szerelmi" animéban, mert erről szól az egést.

De a tény, hogy MÉG A SZERELMI ANIMÉK KÖZT IS ISZONYATOS!! Pedig én már 442 animét láttam, köztük rengeteg szerelmit is!

Én is próbálok majd indítani egy ilyen sorozatot, de persze elég lassan megy, de kb November körül már indul is, s egy iszonyatosan jó animét mutatok majd be elöszőr.

Addig is hajrá! Várom a folytatást ennek az anime bemutatónak!

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2009.10.13. 20:20:26

Kösz, hogy kiraktátok.
A héten igyekszem a 2.részt is összehozni.

thermo-nukleáris csatacickany 2009.10.13. 20:47:29

Jesszusom! Ezek télleg marha rondák! De hát nem várhatunk el mindentől magas szintet mint pl: Death Note, a megrajzolás nem minden! De azok amiket elmondtál azok egyenlőre meggyőztek arról hogy a Versus egyik testvérével állunk szemben! Csak így tovább!

hakuso 2009.10.13. 21:14:03

Nem vagyok rajongója ennek a School days-nek, de ettől függetlenül semmiféle képen nem mondanám ezt rossznak. Egy elég jó sztori és nekem a rajzolással sincs gondom túlságosan. A Dragonball sem volt jól megrajzolva még is a legkirályabb anime a világon.

Lamerdog 2009.10.13. 21:21:21

Jó videó lett !!!
Síkerült meggyőznöd az tutí ! XD
Csak így tovább !!! :P

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2009.10.14. 15:31:32

@thermo-nukleáris csatacickany: A te agyad is elrabolta a Death Note nevű borzalom? Vagy csak arra gondolsz, hogy egyetlen erénye, hogy szépen van megrajzolva? Mert utóbbi kijelentéssel egyet tudok érteni. A Death Note az maga a bűn! Bűn az animék világa ellen, és kárhozott az aki élvezi. :)

Egyébként ez a S.D. nem tűnt eddig annyira borzalmasnak. A grafika nem csúnya, inkább ilyen szupercuki. A sztori elég gyengén indul viszont, ha ennél csak rosszabb lesz akkor ez tényleg az animék Versusa.
Azért ha belegondolok mégsem annyira nevetséges a sztori, szerintem 10 srácból legalább 7 dobná a barátnőjét egy ilyen ribanc kedvéért, mondván mennyivel jobb egy ilyen, mint gürcölni a - már elnézést - punciért. És ezt főleg a fiatalabb korosztályra értem, akik még türelmetlenek (15-20 évesek).

Petya S Kennedy 2009.10.14. 15:34:28

na ide figuzz,elevagyol tályolva mint a mágnes a vastelepen
ennél van 1000x rosszabb is: kukucska kalandai(én az 1. részét láttam azt 3-4 napon keresztül DMC-znem hogy feltámadjak
)de amyúgy ez inkább Leépített szépség mintsem versus(mert ez valaminek még tetszhet is)

thermo-nukleáris csatacickany 2009.10.14. 16:34:52

@Wolfgang Shärfke: Ugyan! dehogy ejtett fogjul a Death Note! Nem szeretem azt! De igen a rajzolása fogott meg! Szépen kidolgozott alakok és arcok! Ez az egy ami tetszik benne!

Morgomir5 2009.10.14. 16:41:07

Hát engem nem győztél meg!Sose láttam ezt az animét(és nemis fogom megnézni)de a bemutatóból nemigazán jött le miértis utálod ezt.Leginkább azt vettem észre,hogy jelentkéktelen dolgokat fikázol,amik(gondolom)alapból részei egy szerelmi sztorinak.Akárcsak a szappanoperáknak.Remélema következő videóban végre megmutatod,miért is ilyen rossz.

Sorterhez és Blacksheephez:Ne dolgozzátok túl magatokat,akkor készítsetek videókat amikor van rá időtök.Mindenkinek sok dolga van a nyár után(én ehéten 6 dolgozatot írtam,azthittem megpusztulok),úgyhogy nemakarlak benneteket sürgetni!

Wolfgang Shärfke:Ha ez igaz,akkor én az egyik legkárhozottabb kárhozott vagyok.Mivel imádom(az első 25 részét,a maradék úgy szörnyű ahogy van).

Ha már borzalmas animéknél járunk,én a Trigunt említeném meg.Imádtam az első 13 részét,vicces volt,érdekes szórakoztató.Aztán ahogy elkezdett az egész a történeti szálra erősíteni,elvesztett mindent.Az egész átment sírós,letarhikus szenvedésbe,rosszul lettem hogy így elrontották.A poénokat is teljesen legyilkolták,alig maradt 1-2 a 2. 13 részre.

Urambocsá,ha tévedek kritizálni a legkönnyebb!

hakuso 2009.10.14. 19:03:29

@Wolfgang Shärfke: Először is én se fogom megnézni ezt az animét de szerintem nem néz ki rosszul. Nagyon felhúztál a "Death Note nevű borzalom" kijelentéssel. Miért is? Azért mert egy szépen kidolgozott anime? Azért mert van mondanivaló? Azért mert lebilincselő és hatalmas nagy ötlet van benne? Azért mert minden egyes karakter tökéletesen kidolgozott és valóban van szerepe. Szóval miért is. Az egyik legjobb anime!

Sach 2009.10.14. 20:20:16

Eddig engem se győzött meg, hogy egy versus 2-vel lenne dolgunk.
Amúgy erről az animéről van már egy animekritika (ez már meggyőzött:D):
www.indavideo.hu/video/Animecritics_School_Days

Trevlock 2009.10.15. 14:17:27

Hm véleményem szerint ez nem is olyan rossz anime. Én láttam az egészet. Az eleje inkább egy aranyo,s kis szerelmes animének indul. Nem tudom szerintem egy szerelmi storyba a szerelmi 3 szög nem lóg ki túlságosan igaz már nem egy ilyet láttunk. Nah de a kritikáról:
Szerintem pont, hogy viccesek lettek a csávó bénázásai. Rajzolás na puff volt már rondább is a nap alatt. Egyben egyetértek a karakterek idegesítőek.
( a story meg jó példa miért ne szakítsunk he-he )

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.10.16. 11:43:16

A Death Note-ot én is csíptem, úgyhogy biztos számomra is fenntartanak egy bugyrot a Pokolban! De legalább lesz miről beszélni a több ezer D.N. rajongóval odalenn, miközben sütögetik a testünket! :-)

arannti 2009.12.29. 20:23:45

Az anime nem jó,de ez a videó jól lett megcsinálva
süti beállítások módosítása