Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Top 10 - Legrosszabb képregényfilmek

2009.11.04. 10:56 | BlackSheep89 | 25 komment

Címkék: top 10

Mielőtt bármit mondanék, Bigi91, aki már a Kisregények-re írt novellát (mellesleg azt olvastam is, és nagyon jó), elindított egy blogot, Firkabarlang néven, melyet kitettünk a linkblogba. Ezen az oldalon az ő írásaikat olvashatjátok. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert szerintem klassz stílusú novellákat lehet találni!

És akkor íme a 10 képregényfilm, amin a leginkább csóváltam a fejem:

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr921497945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zecske 2009.11.04. 12:09:36

a tiz filmböl nekem 3 nem tetszik a 2008 hulk nekem nézhetös volt a gárfilddal sem volt bajom és a mozikban is szépen szerepelt a 2 is rossznak tartod?aszt még nem láttam de a londoni kaland hidegen hagy.az electra az tényleg 0.egy-két filmnél egyszerüen nem értem hogy tudják összehozni 40 millo volt ez is.bár ha jol tudom a papának van befolyása.a régebbi idökben tesztközöség elött vetitették usa-ban a filmeket ma már nem megis van az eredménye.

David1Vakles 2009.11.04. 13:22:49

jo video , csak hiányoltam a ghost rider-t , kicsit félve kezdtem neki a videonak mert féltem hogy a watchmen is benne lesz , mert elég sokan utálják , én személy szerint imádom , gondolom ti is.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2009.11.04. 15:21:29

Nem tudom, hogy ti tudjátok-e, de egyébként Halle Berry megkapta az aranymálnát a Macskanőben nyújtott alakításáért. :)

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2009.11.04. 17:24:13

@Rainse:
Az lol. Bár mondjuk érthető.
A Garfiled filmmel kapcsolatban: Egyetértek, mint Garfield film borzalmas, amúgy meg élvezhető.
Hulk: A 2008as annyira nem rossz.
Pókember 3: vannak egész jó részei, de rém rosszak. A mai napig nem tudom végig nézni azt a rész, ahol az utcán táncol. Vagy áttekerem vagy kihagyom. A Venomos rész pedig.... Nagyon bántott, minimum egy órát kellett volna szerepelnie, hanem többet. Igazából az lett volna a jó, ha Homokembert lerendezi és az Új Manót. Venomot meg elrakni a 4. részre.
Szerintem az lett volna ha legjobb, ha a 3. rész vége az, amikor Venom előre ugrik(mikor ugye átváltozik a templomban)
Ghost Rider: Annyira azért nem rossz.
Elektra: Hányadék. Én mint nagy Marveles minimum a fél-stábot megöltettem volna. Személyes sérelem számomra az a film.
Batman és Robin: No comment. Nem sokszor láttam, de nevetségesen rossz.

dexexe 2009.11.04. 17:40:49

nekem a batman 3 tetszik nagyon,sokan azt is fikázzák de ok nélkül,de ez a 4 tényleg gagyi,én csak arnold miatt néztem meg mert kopasz :) ami egy ritka pillanat.
szellemlovas ezekszerint tetszett nektek,nekem is,nem tom mé fikázzák,de aki igen az árulj amá el hogy a szellemlovast hogy lehetett volna jobban filmre vinni?hmm?sztem lélegzetelállitó amikor felmegy motorral a hidra vagy a felhőkarcolóra,hihetetlen.csak a történet sablonos egy kicsit de majd a második rész jobb lesz :)
spawn-t is berakhattátok volna de én azt is szeretem,zok az effekte kgyengék de a többi rendben van,főleg a bohóc,mintha a képregényből ugrott voln aki...
én szeretem az elektrát,azt sem lehetett volna filmrevinni,inkább örüljünk hogy képet kaőunk ezekről a szuperhősökről mert valaki nem is halott róla,d eigy meg megismeri a képességeit,történetét.
a hulkot szeretem.
macskanő sztem is gyenge már csak azér tis mert tudtommal nem néger nő a macskanő,képregényben sem...pl: a batman 2-ik részében fehér.szőke hajú,számomra az az igazi macskanő.de ez a halle berry,ki ez? :D

turoci 2009.11.04. 20:31:33

Én hiányoltam a Watchment mert utálom. Amúgy tipp Afgán szindróma c. filmet mutassátok be mert egy borzalom. 20*-os tekeréssel néztem és úgy is untam:D:D

Trevlock 2009.11.04. 22:52:38

Turoci a Watchmen mint adaptáció nagyon is jó. Még a kamerabeállások is olyanok mint ahogy a képregénybe a kockák.
Nagy Dragon Ball fun révén én hiányoltam a Dragon Ball Elvulució-t. Az a Dragon Ball meggyalázása a neveken kívül semmi más köze nem volt hozzá.
2008-as Hulk szerintem messze jobb lett mint az elődje.

dexexe 2009.11.04. 23:09:34

a régi hulk is jó...nekem még a nagyon régi sorozat is tetszett :) meg a hulk vs thor...az egy legenda :D ...a dragon ball tényleg gáz lett :S sajnos :S animációban jobban megálta volna a helyét

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2009.11.05. 01:05:09

Király az oldalatok! Már vagy két napja ezeket a kritikákat nézem. Kicsit gáz mert ha este hangosan röhögök a gép előtt, akkor az asszony még hülyének néz :) Csak így tovább!

Szerintem még ráfért volna a listára? Fantom, Ghost Rider, Tini Nindzsa Teknőcök (főleg a 2.-3.), Daredevil, Blade III

tucori: Pedig az eddig az egyik legjobb ebben a kategóriában.

dexexe: A képregényben a macskanő nem volt szőke, igaz néger sem.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.11.05. 09:25:10

Akkor megpróbálok válaszolni, amire tudok:
A Spawn, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Tank Girl eddig kimaradtak az életemből, ezért nincsenek a listán.
A Dragon Ball két okból nem került fel a listára: mert elsősorban már nem a képregényt adaptálta, plusz szerintem egyszer bőven meg lehet nézni (mondjuk nem vagyok DB-fan, úgyhogy könnyen beszélek)
A Garfield-ot, mint önálló filmet egyáltalán nem tartanám nézhetetlennek, de mint a videóban is mondtam, a Garfield képregények végigkövették a gyermekkoromat. Annyi Garfield-ot olvastam, hogy anyám majdhogynem pszichiáterhez akart vinni. Ezek után ezt a filmet nem tudom objektíven nézni. Komolyan, másfél óra alatt gyakorlatilag egyetlen olyan poént sem látunk, aminek köze lenne az eredeti képregény humorához. Egyet sem!!!
A Watchment nem imádjuk, de azért nem volt az rossz film!
A Szellemlovas szerintem nem kimondottan jó film, de nem került be, mert egész jó szórakozás a film, ahhoz képest, hogy tele van irdatlan baromságokkal. És Nic Cage is fenemód élvezte eljátszani a karaktert, ez látszott az alakításán végig, ami szintén kellemesen hatott.

dexexe 2009.11.05. 15:13:23

@DzsonMeklén: én a macskanővel egyetértek hogy a képregényben nem szőke,de a batman 2-ben az,és az sokkal hatásosabb volt,meg volt egy pár poénja is...nekem az az igazi macskanő.meg sokkal nyomasztóbb a macskanő halála mikor kilökik az ablakon és elkezdik harapdálni a macskák :)

dexexe 2009.11.05. 15:16:37

bocs a sok szóismétlésért :)

amugy a fantom már régi film és még ma is nézhető sztem :) penge 3 tényleg egy vacak :S a daredevil-el mi a baj?az ugy tökéletes ahogy van,fantasztikus film,és nagyon jol van megvalósitva,jok a szereplők,a kamerabeállások...minden.teknőcök 2 nekem még tetszett,méltó folytatása az 1-nek.a 3 már tényleg egy szemét,azt belehetett volna mutatni

DarthWhite 2009.11.05. 18:39:15

Én is imádom a Garfield képregényeket.
Mai napig elő vagyok rá fizetve :)
Szóval havonta kapom a Magazint és 2 havonta a Zseb Garfieldot :D
A mai napig nem bírom megunni...
Egyébpként hétvégén reggel szokott lenni egy rajzfilm sorozat a "Garfield és Barátai"(egybefűzve Orsonékkal)... Na az szerintem nagyon jó :)

padoc (törölt) 2009.11.05. 18:45:14

Én nem tudom, az hogy nem tetszik a Pókember, megértem, hogy nem tetszik a Macskanő,az Ultraviola, a Maszki fia, megértem... De az Afro SamuraiRessuraction-t nem tudom megbocsájtani... Talán mielőtt megnézed a filmet, nézd meg az alapjául szolgáló minisorozatot. Akkor megváltozik a véleményed.

Gunny · http://gamesandmovies.blog.hu/ 2009.11.05. 20:12:37

Nekem a Hulk mármint a 2003-as nagyon tetszett akciójelenteket terén...A történettel meg nem is foglalkoztam...A pókember 3-ról meg az a véleményem hogy Venomot bele se kellett volna rakni...Majd az utolsó részbe...Inkább maradt volna csak simán benne a homokember.A garfield nekem pedig nagyin tetszett de én nem olvastam a Képregényt...

Laronil 2009.11.07. 12:32:34

A garfield dologgal mélységesen egyetértek. Bár én nemvoltam annyira elvetemült olvasó mint te Blacksheep, de azért énis panaszkodtam ám itthon ha nemkaptam meg a havi magazin/zsebkönyv betevőmet:D Ennek ellenére a filmet érdekesnek találtam, de mivel gyerekebb fejjel néztem meg - nememlékszem már mikor jött ki - így még aztis szórakoztatónak találtam. Voltak benne olyandolgok amik idézték a tipikus tulajdonságokat. Még akár belerakhattad volna a garfield második részét is, arról még gyerek fejjel is tudtam, hogy gagyi lett:D A watchmenről annyit, hogy három féle ember van: Aki utálja - mert nemérti, értelmetlen, aki megnézni mert nemrossz - jó akciójelenetek, jó karakterek és alakítása, és vannak azok mint én, akik számolták a napokat a bemutatásért, mert a képregényt elolvastam többször is és ijjesztő volt látni - ahogy Trevlock is mondta - hogy számos képkocka egy az egyben jelent meg. A zenei része is kegyetlen lett (félreértések elkerülése végett: akik nemértik hogy mért szól pl Nenától az a nemtomleírni nevü szám, a képregényben arra is válasz talál. A zenék alapvetően egy egy jelenethez úgy illenek, mint ami a valóságot akarnák idézni avagy a képregényben volt egy kevés jellemzés a hangulathoz. Hozzáteszem, hogy ami az előzetesben szerepelt két zene azt viszont hiányoltam, mert az az abszolút watchmen hangulat:D Nah légyen ennyi, nem akarom oknélkül fárasztani a népet :) ui: Trevlock kollegát is én vettem rá a film megnézésére:D Úgytudom hogy nemhiába, csak kicsit késő volt már az a filmzabálók éjszakai 5óra kezdés :D

csaky000 2009.11.07. 12:48:31

A Garfield-film tökéletes ellentéte a képregénynek! Garfield a filmben nem oltogatja annyit a környezetét, Ubul nem az az idióta kutya (ráadásul élő, míg Garfield animált, nem is értem hogy gondolták ezt!), Jon ÖSSZEJÖN az állatorvos csajjal, és nem is akkora lúzer, csak egy idegesítő kis patkány... Simán kapott volna a pleps egy szórakoztató filmet, amit akár többször is meg lehet nézni, ha fogják a már kész karaktereket, és átemelik a képregényből! Hálivúd megint megmutatta, hogyan lehet elcseszni egy jó dolgot (lásd Amerikai Taxi)!

Lamerdog 2009.11.07. 18:04:54

A listávaleggyet értek naggyábol csak a 2008-as hulk nem illik ide szerintem !!!

a.gyula90 (törölt) 2009.11.07. 22:06:47

A Garfield szerintem is gyenge volt, pedig jó film lehetett volna.
-
Én belenéztem a DragoBall filmbe, ami engem övön alul talált...
:( Habár nem lepödtem meg nagyon mert tudtam hogy el fogják rontani! :D

Drága Háliwud még a Versust is meg tudná spékelni. :D

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2009.11.08. 20:58:06

Üdv!

Hmm...Az Afro Samurai szereplésével vitatkoznék...de nem teszem, egyszerűen nem egyezik a véleményünk ami pedig nem baj.

A lista többi tagjával olyannyira egyetértek, hogy a Pókember 3 táncolós jelenete miatt (amit még nem is láttam végig, csak egy haver mutatta) még nem is láttam a filmet, és nem fogom megnézni!!! Az istenek engem úgy segéljenek. AMEN.

Szóval a Watchmen pedig számomra minden idők LEGJOBB képregényfilmje.

Szerintem sokan azért utálják mert nem klasszikus értelemben vett szuperhősök vannak benne, hanem emberek jelmezben (Bár Batman is az...mégis imádjuk ^^). Emellett pedig gondolkodtatni próbál, ami nagyon szokatlan egy szuperhősös filmtől. Szerintem. Én viszont pont ezért imádom. ^^

Szofron (törölt) 2009.11.09. 03:15:25

Pókember 3? szerintem az egy zseniális film, ápropó NEM halt meg Venom, mer ugye bár a professzornak (akibők mellesleg majd a gyíkember lesz a 4. be) elvitte egy részét hogy elemezze és a dokinál maradt még a Venomból minta tehát VISSZA fog térni. Hiába halt meg egy része a végén. Az utcán táncolós résszel nekem nemvolt gondom, szerintem vicces, és tökjó vidám hangvételü, egyetlen negatívumom a filmel kapcsolatba csak annyi hogy 1 picit szomorú hangvételü azért, nemjön össze az esküvő, majdnem teljesen szétmennek félreértések miatt, a homokember is hogy szegény lányamiatt kényszerül bűnözésre, meg végén meghal Harry is.

A Watchman számomra meglepetés volt, sose hallotam róla, meg mikor láttam előzetesét meg képeket belőle, ott fikáztam magamba hogy há ez biztos szar meg hogynéznek már ki a karakterek is, meg az egyik tiszta Batman koppintás, aztán végül csakmegnéztem, és marhajófilmvolt szerintem, látványos is jólmegcsinálták, meg minden, karakterek stb. Az a kék ember karaktere nagyon bejön meg amikről beszél, elgondolkodtató. Egyedül aznemtetszett mikor a fele után vagy 3 szor qúrogatott a csajjal a batmanos ember, most kitérdekel ez... Meg hogy igen, túl Batman az a ruha.

Dred07 2009.11.14. 14:10:28

Huh hát az Afro Samurájról ne merj semmit mondani amig a mangát és a mini sorozatot nem láttad, mert így tényleg nem érti az ember!!!!! Király anime!

ThealcoholicGoat 2010.02.05. 17:19:42

@Rainse: hát ezzel a fekete bőrcuccos pózolásával... én is cak azt értékeltem a filmben :)

Devils of the Dancefloor boss 2010.05.08. 12:12:57

A Pókember 3 számomra is egy csalódás, egy nyálas kis szerelmes-akciós-vicc, és Venom-nak nem több idő kellet volna, hanem egy egész Pókember 4. Szerintem...

Kibernetika 2019.02.24. 07:52:41

A youtube ezt is törölte, remélem még fel tudjátok rakni indára!
süti beállítások módosítása