Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Max Payne

2009.12.19. 21:51 | BlackSheep89 | 23 komment

Címkék: 3. évad

Videójáték-adaptációból láthattatok már videót, jót és rosszat egyaránt, ez a mostani pedig kicsit mindkét végletbe beletartozik.

Tőlem ebben az évadban ez az utolsó videó, a következő bemutató már a negyedik évad első darabja lesz, mégpedig egy igazi ínyencfalat!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr711609885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padoc (törölt) 2009.12.19. 22:28:21

Nekem tetszett, egyik kedvencem, és szerintem sok helyen hasonlít a játékra(az is a kedvencem) :)

Radiatus69 2009.12.19. 22:50:49

@exterminator:
Mi biztos hogy ugyanarról a játékadaptációról beszélünk ex?

padoc (törölt) 2009.12.19. 23:27:15

Ha a Mark Wahlberges lövöldözős nyomozós filmre gondolsz, amiben eltűnik a plafon, akkor igen....
Nekem bejött, bár igaz, hogy ekkora reklámkampánnyal ütősebb filmet vár az ember, de nálam pont elérte azt a szintet, amit én elképzeltem. Egy valami hiányzott nekem nagyon, az pedig a vetődés. Nem kellett volna sok, csak egy 5-6 db.
De amikor visszaemlékszik családja lemészárlására akkor nagyon átjött a fíling, meg a végső megtorlás volt a kedvec részem :)

Mangekyo22 2009.12.19. 23:44:27

Nagyszerű lett!
De azok a "sötét angyalok" vagy mik a játékban is benne voltak?
Szerinted a Hitman az jó film adaptáció?

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2009.12.20. 01:20:03

Én ezt a filmet alig bírtam végignézni... A végén már azon filóztam, hogy ez valami próbaváltozat vagy mi a tököm? (Mert neten néztem xD)
@Mangekyo22: A Hitman nekem nagyon tetszett ;)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.12.20. 08:28:47

@Mangekyo22:
A sötét angyalok nincsenek a játékban, és gyakorlatilag ez az egyetlen újítás a filmben, ami jól is sikerült.
A Hitman szerintem egy korrekt film. Játékadaptációként egész jó, ami anno nagyon meglepett. Nem egy nagy durranás, de egyszer-kétszer meg lehet nézni. Ha minden játékadaptáció úgy sikerülne, mint a Hitman, akkor nem lenne semmi probléma.

mynameisearl 2009.12.20. 09:10:11

ez a film nekem a tavalyi év talán legnagyobb csalódása volt. bemocskolták max payne nevét:S
am. a hitman jó film volt, csak azt nem értem hogy a film története szerint árva gyerekeket kiképeznek hogy tökéletes gyilkosok legyenek.
a játék története szerint meg egy őrült tudós klónozta le főhősünket és még sok embert, hogy tökéletes gyilkosok legyenek

dexexe 2009.12.20. 11:25:26

nekem a silent hill tetszett a legjobban ezek közül,annak nagyon beteg hangulata van,és nagyon hajaz a játékra,a története is,a képi világ,a szörnyek,a szereplők,a zenéi na meg a piramisfej ami nálam felejthetetlen lett...a negativum hogy harry mason szerepét egy nő játsza el,de ez igy sztem akkoris tökéletes volt,és már készül a második része

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2009.12.20. 12:55:49

@exterminator: Tipikus példája vagy annak a nézőtípusnak aki az eredetit ismeri, de nincs teljesen oda érte, ezért nem zavar, hogy a feldolgozás földbe döngöli. Egyes. Leülhetsz. :)

Black Sheep: Sajnos még mindig egyet kell értsek a véleményeddel ami a filmet illeti. Már korábban átbeszéltük miért "sajnos" nem ismételném.

Gunny · http://gamesandmovies.blog.hu/ 2009.12.20. 14:18:54

hát én nem mertem megnézni a videójátékok után...de nem is fogom.

SuperGT 2009.12.20. 16:07:03

a 4. évadban bemutatjátok az alan quartermain-t ?

szikla1994 2009.12.20. 16:38:14

Mikor lessz már az Álom.net? :) azt tudom h a 3. évad végén .. de mikor?

Crash 2009.12.20. 18:24:44

Készítő: Szeretném kifejezni, mennyire egyetértek veled.

Tudod, én is annnnnyiszor hallottam már, hogy azzal magyarázzák ezt, hogy "híres játékokból nehéz jó filmet csinálni, nehéz olyat, ami kielégítős blabla" és hasonló gyenge rizsák. NEM ÉRDEKEL! Épp azaz, hogy totális hülyeség, mert ez a film annak is egy nagy fos, aki nem is ismeri a játékot, akkor is az, ha nem úgy tekintünk rá, hogy jónak kell lennie.
Az akciók valóban jók, de ez nem változtat rajta, hogy a film lényegében teljesen olyan, mintha 2 10 éves gyerek rakta volna össze.
"És legyen benne az a Asires nő tudod akit a végén kinyírunk.. - igeeen, és és és legyen benne az a kemény tetovált fejű is az a Lupino, igeeen az már biztos üti, csak kell hozzá egy híres színész, a rendezést és szerepet majd megoldják a takarítók"
Nekem fájt, mikor néztem, hogy mennyire szétcseszték az értelmét a játéknak, rögtön az elején, Max fiát (ez fájt, miért nem maradhattak a lányánál?:/ ) megölték és akkor úgy állítja be, hogy ott vigasztalgatják Maxet hogy kitűnő dolgozója volt az Aesirnek. Ezeket a szereplőket szerintem teljesen kihagyhatták volna, annak a nőnek csak addig volt szerepe, amíg az első részben utánanyomozunk és kinyírjuk, a filmfeldolgozásba abszolút nem illett bele, pláne ilyen formában. Aztán Lupino (Sucre)-nak is qrva sok értelme volt, semmi lényege, csak ott volt és nézett (gonoszul, ahogy mondtad) meg egyszer volt egy afféra valakivel, az is követhetetlen és értelmelen volt.
Mona Sax is elég gáz volt.

De komolyan Sorter/BlackSheep
Veletek nem volt rengeteg dezsavű érzés a filmből? Vannak olyanok, amiről már messziről bűzlik, hogy egy nagyon béna drámai felvételről van szó, ami egyszer bejött, de mikor már xedik akciófilmben látjuk ugyanazt a szart, nagyon irritáló.
Arra gondolok, hogy a csaj ráfogott egy fegyvert Max fejéhez, és akkor Max engedelmeskedett neki, egy pisztolytól belassult a film, drámaiztak, hogy most Mona fegyvert fog rá, ezt leírva nehéz megfogalmazni, de az a rész elég idegesítő volt szerintem, nem volt semmilyen hatása, csak erőlködés volt.
Mona meg az irritáló csaj szerepében a következő mondattal "Ismered a szakmám, ha átversz, tudod mi lesz" vagy ilyesmi, mert ő olyan benya überkirály. Épp hogy nem ilyen volt a játékban, neki soha nem kellett mondani, hogy "milyen király vagyok" erről árulkodott a rengeteg hulla a folyosón, itt a filmben semmi komoly nem derül ki róla, semmi, ami érdekelne minket, de azért előtérbe hozzák, és őt bámulhatjuk, és higgyük el, hogy most aztán nem akárkit látunk a képen... pfúúúj :P

Sajnos én nem mondhatom el, hogy nagy csalódás ért, én éreztem hogy béna lesz (ha nem is ennyire, ezt még akkor se gondoltam volna), valamiért a trailerből már érződött a stílusa, de nevezzetek pesszimistának.

Egyébként hasonló képp fájt nekem a Hitman című film is, de arról most nem akarok ugyanennyit, vagy kétszer annyit írni, a nevem melletti linkben írtam róla egy még viszonylag kímélő szöveget.

Crash 2009.12.21. 20:16:14

@SuperGT: Ahhoz képest nem igazán kaptam választ :(

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.12.21. 20:29:10

@Crash:
Bocs, hogy nem válaszoltunk, de sajnos nem tudunk egész nap a bloggal foglalkozni. Nem kell kétségbeesni, minden levelet és kommentet elolvasunk, és ami olyan, arra válaszolunk is, de nem biztos, hogy azonnal.
Másrészt nem igazén tudok mit írni válaszként. Azt, hogy egyetértek veled, szerintem a videóban elmondtam. A Max Payne egy minden tekintetben (látványt kivéve, persze!) hatalmas mellényúlás,és ilyet, mint hogy Mona Sax, a játék legfontosabb szereplőjének karakterét gyökerestül pusztították el, még soha nem láttam azelőtt.
Továbbra is azt mondom, hogy filmként erős közepes, adaptációként viszont a filmgyártás szégyene.
A Hitman-ről leírtam korábban, mit gondolok.

Crash 2009.12.21. 21:27:44

@BlackSheep89:
ok rendben, nem hajszollak, lényeg, hogy egy véleményen vagyunk :)
Hitmanes bejegyzésnek utánanézek (eddig nem is tudtam róla :/)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.12.21. 21:59:51

@Crash:
Nem bejegyzésre gondoltam, hanem itt, ebben a bejegyzésben írtam le kommentben, hogy a Hitman szerintem egy egyszer-kétszer megnézhető, szórakoztató csihi-puhi, gyenge forgatókönyvvel, gyenge színészekkel, viszont pörgős cselekménnyel, remek akciókkal, jó zenével.

Crash 2009.12.22. 13:38:18

@BlackSheep89:
A gond csak az, hogy filmadaptációként a lényeg lett elszúrva. Ugyanis a Hitman egy világhírű csendes, lopakodós játék, gondolkozni kell benne. A film meg egy akciófilm formájában mutatja be, amiben hatalmas vérfürdőt rendez tömegesen. Na ez minden csak nem Hitman.
Az ilyen hülyeségekről nem is beszélve, hogy mindenki eldobja a fegyverét és kardoznak..

KongFan 2009.12.25. 19:59:13

Teljes szívemből gyűlölöm ezta filmet! Még a blogomra is kirakta, azt hiszem az első 1 pontos film volt nálam.
Én hatalmas rajongója vagyok a játékoknak, foggalmam sincs hogy hányszor játszottam már őket végig. Ez a film azonban mindennek a legallja! Hogy merték ezt a szart Max Payne címmel kiadni?
Szégyen!

laco54 2010.04.15. 16:12:19

@pedoc: Szerintem is nagyon jó film és a játék is fantasztikus (:

Jó a vidi!

lacsi9613 2010.04.25. 10:01:40

Kipróbáltam a játékot ki is pörgettem megnéztem a filmet és egy kicsit sem hasonlít igazatok volt!!!

LaciG · http://spoilerfilm.blog.hu/ 2011.01.02. 16:04:50

Csak nekem nem indul el? Pedig úgy meg akarom nézni mégegyszer :(
süti beállítások módosítása