Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Egy boltkóros naplója

2010.01.03. 17:29 | Sorter | 21 komment

Címkék: 3. évad

A 3. évad utolsó bemutatójában egy igazi gyötrelmes kínkeservvel lesz dolgunk, ami alaposan megdolgoztatja az ember idegrendszerét, és jópárszor átlépi a normál néző tűréshatárát. De majd meglátjátok ti is! Sok szerencsét az Egy boltkóros naplójához!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr581642329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante.s 2010.01.03. 19:18:39

csak az én gépem rosz vagy a vidi a s*ar?

Ting 2010.01.03. 19:42:55

@Dante.s: Nálam se jó, de indára felrakják a fiúk. ;)

csaky000 2010.01.03. 21:05:30

Sorter:
Ezt a filmet a barátnőm kedvéért töltöttem le, úgy két hónapja, hogy majd közösen megnézzük (ennyivel tartozom neki, ha már megnézettem vele a Mortal Kombatot, meg a Godzillát :D:D:D), de azóta nem vettem még rá magam, hogy megnézzem! Már a címe is árulkodó, és én annak idején már azt sem értettem, hogy a Dr. Szöszi mitől lett "olyan jó", mint az egyesek állították, holott ugyanilyen idegesítő volt az is, és ez a sz*r látványosan azt próbálja utánozni!
Rájöttem, hogy azért pár dolog vígasztal (vagy vígasztalnia kéne!):
1. Nyugtasson meg az a tény, hogy nem mi vagyunk a célközönség, hanem a 12-25 éves korig a lányok, akik feltehetően ugyanígy viselkednek (néha a barátnőm is, de az ilyenkor kilátásba helyezett pofon mindig jobb belátásra bírja!:D)
2. Felesleges ezen idegesíteni magad, hiszen ebből is látszik, hogy a "Nagy Hálivúdban" mennyire másként látják az életet az emberek! Valljuk be, szerintem ott ez a viselkedés teljesen normális, amit ez a kis ribanc képvisel...
3. Akárki akármit mond, nem létezik ilyen betegség, ugyanúgy, ahogy hiperaktivitás se (ajánlott irodalom South Park-ból az a rész, amikor mindenki rászokik a Ritalin-ra, különösen az a rész, amikor Séf bácsi megmutatja a videón hogyan is lehet az ilyesfajta "betegségeket" gyógyítani)

zecske 2010.01.03. 21:49:22

lányos film ennyi ilyenböl van egy tucat.akit érdekel megnézi akit nem az nem nézi .borát feleségét mer hogy az.

Evangelion 2010.01.03. 22:27:35

Engem ez a film az Álom.net-re emlékeztet a videó alapján, amit 40 percig bírtam nézni, utána shift+delete. (csak azért szedtem le, mert mondtátok, hogy ez lesz a következő évad áldozata ás kíváncsi voltam rá hogy tényleg ilyen szar, de tényleg...)

Mangekyo22 2010.01.03. 23:27:22

Ilyen kétszínű, visszataszító filmet még életemben nem láttam (jó, láttam, de azok se voltak ilyen szörnyűek).

dexexe 2010.01.04. 00:03:55

ez a film a tipikus pláza picsákról szól...utálom az ilyen nőket...divatpicsák :D

mynameisearl 2010.01.04. 14:54:34

@csaky000: nem tudod megmondani melyik évad hanyadik része?

mynameisearl 2010.01.04. 14:55:34

@csaky000: mármint sp-ből(bocs a 2 kommentért)

fry333 2010.01.04. 18:15:22

későn szólsz hogy ne nézzem meg! a nővérem kedvéért meg kellett néznem.

Mangekyo22 2010.01.04. 21:35:50

Na, csináltam mind youtube-ra is, és docler-re is Baaad Movies Negyedik Évad Előzetes Movie-t!

A docler-nél az Only Times By Enya van, amit a youtube-os verziónál kikellett cserélnem, mert az a rohadt youtube megint szerződést kötött és blablabla... remélem tetszeni fog nektek, s így nektek már csak a filmekre kell koncentrálnotok.

Erről a filmről meg annyit, hogy csodálatos, hogy mennyire ostoba és romlott az amerikai társadalom, mit ne mondjak!

csaky000 2010.01.04. 23:34:55

@mynameisearl:
Dehogynem! 4. Évad 4. epizód, azaz Timmy és az Alvilág Urai... Jó szórakozást hozzá!Az említett jelenet egyébként a 15. perc 10. másodpercnél kezdődik!:D

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2010.01.05. 16:45:01

fújj, ocsmány ámerikai társadalom
Ha nekik ez kell (gondolom vígjátéknak szánták ...)

szikla1994 2010.01.05. 18:09:58

VÉGRE!!! jöhet az Álom.net :D:D:D:D:D:D:D:DD

mynameisearl 2010.01.05. 18:27:42

@csaky000: ezer kösz:) ezt a részt már jó ideje keresem, mert ez az egyetlen rész amit nem láttam végig (asszem 10 percig láttam) még egyszer kösz

Sir.Nyeteg 2010.05.16. 19:24:04

bocsi de, hogy sikerült a bankkártyáját a jégtömb közepébe fagyasztani ugyanis a műanyag nehezebb a víznél és az aljára süllyed perfect fizika.

sacred devil 2011.02.16. 01:15:23

Kikérem magamnak, hogy ez egy lányos film, ez semmilyen emberi lénynek nem ajánlott film, ez hülyeplázapicsás film, akik pedig közel sem emberi lények, hanem már-már állatok módjára viselkednek, mikor sikítoznak és majdnem orgazmust kapnak egy-egy leárazás során. undorító dolgot képvisel az egész film, üres, 0, sőt negatív üzenettel,mondanivalóval. Akinek ez a film tetszik, az nézzen nagyon mélyen a tükörbe, és találja meg azt a pontot ahol a legjobban fáj, mikor lefejeli, az talán-talán felébreszti majd. Én is lány vagyok, 21 éves és úgy gondolom ez a film az emberiség ellensége, és aki megnéz belőle akár csak 10 percet is, az nem csak azt a 10 percet veszíti el, hanem többmillió agysejtjét is. Amelyik lánynak van 1 kis esze, az ezt a filmet nem érzi lányos filmnek. Lányos film az Elfújta a szél, a Love story, a Grease, Dirty Dancing, Dr. Szöszi stb... Lehet, hogy nem mindegyik atomjó alkotás, de igenis jó filmek a maguk nemében és belesorohatók a lányos film kategoriába, de ez a film...
Ja egyébként nagyon jó videó:D

Sorter 2011.02.16. 14:51:55

@sacred devil:
Szívemből szóltál! :-)

Danton01 2011.06.27. 19:06:19

Hophophophop, bréking nyúz, nem tudom, hogy erről tudtok-e:
www.imdb.com/title/tt0118350/
Mondjuk TV-film, de így a könyv után, lehet, hogy kéne vele tenni egy próbát :)

Kibernetika 2017.06.05. 18:43:44

Üdv!
Nos szeretném elmondani, hogy én erős idegzetű vagyok és mivel azt is szeretem tesztelni ígyhát megnéztem a filmet és annyira nem is találtam vészesnek. Egyébként meg részben azért is néztem meg, mert elhatároztam, hogy a bemutatott filmeket megnézem(mármint nem feltétlenül az összeset). Amikor meg ezt néztem akkor már bőven túl voltam már a Versus-on és a Leépített szépségen. Meghát azt is észrevettem, hogy a port.hu-n sokan írták, hogy nekik tetszett sőt még valaki azt is írta, hogy tökéletes film. És én is végig bírtam nézni anélkül, hogy felhúztam volna magam rajta, bár ez ugye az előbb említetteknek is köszönhető. És mindezzel nem azt akarom mondani, hogy márpedig ezt Sorter-nek és BlackSheep-nek mindenképpen szeretnie kell, hanem hogy ezt sokan szeretik. És én se biztos, hogy megnézném többször, de egyszer símán meg tudtam nézni(majd esetleg a barátnőmmel együtt szívesen újranézem). De az biztos, hogy illik ennek a tudatában lenni.@sacred devil: És sajnálom, ha neked úgy tűnik, hogy nem tartom tiszteletben, amit írtál, de hidd el, hogy nem letagadni akarlak téged. Csak mondom, hogy igenis vannak, olyan emberek akiknek ajánlható ez a film. Bizonyos lányoknak!

GyehAnna 2018.04.02. 09:26:39

@csaky000: Mortál Kombat meg a Godzilla jobbak bármelyik csajos filmnél, sőt :D ezt lányként mondom. Én inkább Robert De Niro és Al Pacino gengszter filmjeit néztem/nézem, mint pl egy ezredik "bitchelorette party" típusú filmet. De amúgy nőkről szóló, valamilyen szinten nőkhöz szóló filmek is lehetnek jók: A szolgálólány meséje sorozat, Persepolis, Beethoven árnyékában - most ezek jutottak eszemben. A legszarabb ebben a csajos (a csajos szót olvasd az Álom.net főhősnőjének hangján) kategóriában a Munkával szerzett pasi - röviden MSZP ;) :D Abban nyíltan megy a "csodálatos", "okos", "praktikus", "elegánsan nőies" Cosmopolitan magazin reklámja és a főszereplő egy kibaszott buta csaj, akit alkalmaznak egy tőzsdénél/banknál, ahol egy felelősségteljes állást kell betöltenie, miközben az egész történet alatt süt róla, hogy kurva hülye az egészhez. (az a jelenet valami undorító és ostoba, mikor tesztelik a szaktudását és tönkreteszi az áramellátót, hogy ne bukjon el a teszten, miközben ott van egy másik jelentkező lány, aki még képzett is, de mégis a főszereplőt veszik fel, természetesen szakszerűen megismételt teszt nélkül, kb, mert olyan kis cuki, meg mert szimpatikus a HR-s nőnek - és egy komoly pénzintézetnél fog dolgozni... na, jó mai magyar valóságban is van jó pár inkompetens figura, aki fontos pozíciót tölt be, úgyhogy inkább nem mondok semmit :D ) És miért dolgozik annál a tőzsdénél/banknál? Mert a Cosmopolitan magazinnak ír egy redvás cikket arról, miért jó egy nő számára, ha öltönyös - értsd: gazdag üzletember - csávóval kezd. És ezért elhelyezkedik pénzügyi pályán, hogy minél mélyrehatóbb legyen a cikke... mert a Cosmopolitan cikkei olyan rohadt mélyrehatóak - 10 trükk, hogy olyan pinaszőröd legyen, mint Kim Kardashiannek, 5 szaúdian perzselő szextipp hogy megváltoztasd a pasid magömlésének a színét, stb. Meg eleve sablonos és ostoba a téma és annak felvetése. Elég lett volna valami hipergám&együgyü faszságos összeírni :D Egyetlen vicces pillanata a filmnek, mikor a csaj bemegy a szerkesztőségéhez és azon agyal, hogy mi legyen a cikke címe és bedob egy akkor nagy faszságot, tipikus csajos magazinos: "Felveszed a pasid farmerjét, ha nincs is pasid. Mesés vagy gáz?" Ez még Snoop Dogg trónok harcás kijelentését (ugye hogy a Trónok Harcából ő megismerte a középkori európai történelmet) is übereli :D Rostás Dorinától szabadon idézve: "Nem kell ide szer, csak kurva hülyének kell lenned és így érezd jól magad".
Viccet kicsit arrébb csúsztatva: A videó óta kb eltelt majdnem 10 év (!) :O és a plázázós, vásárlós csaj jelenség új formát öltött. Bizony vannak b/vlogger leányzók, akik "beauty" témában írogatnak/vlogolnak a netre, ami önmagában nem lenne baj, viszont pont ezek a vásárlásmániás, fogyasztói társadalomba tökéletesen belesimuló csajok csinálják ezeket. És az ilyen b/vlogger lányok tömegével vannak jelen, ami mutatja is, hogy sokan az ingyen cuccokra, a plázapicsaságra hajtanak. Nevetséges indokok miatt vásárolnak maguknak sokszor felesleges termékeket. Sminkeknél annyira nem is, de ruhánál, meg cipőnél már jobban érezhető ez - egyen H&Mes, NY-es meg netről rendelt kínai cuccok, szinte minden hónapban valami új ruha, csak mert hirtelen ez megtetszett meg az milyen divatos, aztán utána meg nem győzik a kismillió megunt darabot a neten árulni. Eközben még minden vlog műfajához tartozó kurvára nem vicces vicceskedéssel is rohasztják az épeszű ember elméjét - kihívások, tagek, meg nyávognak, ha a pasijuk nem vállalja pl a boyfriend tag kihívást -.- :D
Én ezért tanultam meg varrni, hogy ezt elkerüljem, amúgy sem veszek sok ruhát, szeretek picit divatosan, csinosan kinézni, de ez nem fő szempont nem "női létem egyik fő mozgatórugója, a női kvóta és a feminizmus mellett" :D Sminkelni is szoktam, bevallom szeretem csinálni, de tényleg annyira nem uralja az életem, hogy élvezkedjek különböző szemhéjpurdé paletták, meg szemöldök centrifugázók felett :D
No de az előbb említett hölgyek sajnos befolyásolják a fiatal lányokat, az olyan 12-30 évesig terjedő korosztályt, akik szintén olyan "menők" meg "szépek" akarnak lenni, miközben a külsejükre helyezik a hangsúlyt emiatt belül sekélyesek és ostobák maradnak.
süti beállítások módosítása