Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Nem a probléma a lényeges, hanem az, hogy hogyan kezeled.

2010.04.03. 13:47 | Logan23 | 2 komment

Ez az idézet - véleményem szerint - jól jellemzi a Wayans testvérek újabb filmjét, a Táncfilmet. Úgy volt, hogy erről a filmről készítek egy bemutató videót, de elvetettem (mikor már kész voltam vele). Műfaját tekintve paródia, így nem kell komolyan venni, de ez nem mentség egy filmre nézve, ha rossz. Szerintem mindenki tud rá példát mondani (Csajozós film, Bazi nagy film, stb.film), nem is keveset.

A filmről annyit, hogy leginkább a Szívem érted rappes c. filmet akarták kiparodizálni. Vannak benne jó ötletek, humoros jelenetek, amik télleg megnevetteti, de legalábbis megmosolyogtatja a nézőt. Alapjába véve nem rossz film, de sajnos nem is jó. Van egy nagyon NAGY hibája a filmnek, ha van valamilyen jó jelenet 99%, hogy valami felesleges dologgal/jelenettel elrontják, és annyi élvezetnek. Erről a tényről, már sajnos a film elején lehull a lepel, ahol egy táncviadalt rontanak el, amit addig elnéz az ember, majd logikátlan baromságokkal bombázzák le. Szerencsére vannak olyan jelenetek is, amiket nem rontottak így el. A zenék élvezhetők, igazából jópár a mai slágerekből való.

Színészi játékról annyit, hogy azon a szinten van, mint azt egy középalsó kategóriájú paródia filmtől elvárhatunk. Olyan hullámzó a teljesítményük, hogy van, hol sikerült megfogniuk a szerepet és akkor viccesek voltak, néhol meg az ember legszívesebben fejbe lőné őket.

Summázva, ez nem egy rossz film, és mindenféleképp a mostani paródia filmekhez képest jó. Az ember úgy ül le megnézni, hogy semmit nem vár tőle, és sikerül a problémás/felesleges jelenetet túlélni, esetleg elfelejteni, akkor élvezhető lesz.
Végső gondolatként: Nem lehet minden paródia Csupasz pisztoly (bár jó lenne, ha abba az irányba tartanának).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr771891845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.04.03. 19:37:05

Nekem a kedvenc Wayans filmem a Feketék-fehéren, de a Horrorra akadvákat is szerettem, úgyhogy szerintem ezt is meg fogom nézni!

zecske 2010.04.05. 20:28:34

bocsánat hogy nem ehez szolok hozzá de még hatása alatt vagy a legujabb stallone film expendables néztem feltünik benne mickey rourk eric roberts jason stethem jet li dolf lundgren eszt eddig mindenki tudja.na akkor 100% biztonsággal mondhatom mivel már ládtam a legujjab elözetest bruce willis és arnold swarczenegger is csatlakozott a filmhez és rohad jo filmnek tünik
süti beállítások módosítása