Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Johnny Depp újra (Ismeretlen) vizeken

2010.07.31. 22:54 | Logan23 | 4 komment

Johnny Depp újra kalózkodik, ugyanis jövőre jön A karib tenger kalózai 4.

Őszintén szólva, annyira nem vagyok oda ezért a sorazatért. Első résszel semmi bajom nincs, sőt igazából ezt a részt többször is megnéztem és még meg is tudom, de 2. és 3. részről ezt már nem tudom elmondani. Igazából az a baj a 2. és 3. résszel, hogy az ami az első részbe nagyon működött, ezekben már inkább zavaros, és néhol totálisan fölösleges volt. Most leginkább a csavarokról beszélek.

Az első részben Jack Sparrow figurája nagyon jól működik. Nem tudja az ember eldönteni, hogy melyik oldalon is áll, persze ezt az első nézésre értem. Oda-vissza ugrál a "jó" és a "rossz" oldal között és emiatt, és persze J. Depp nagyszerű alakításától nagyon élvezhető a film. Ezt a második, de inkább a harmadik részben annyira túlzásba viszik, hogy idegesítő. Itt már mind a 3 főszereplő ugrál és kavarja a sz.rt.

A másik a szerelmi szál; az első részben még elviselte az ember, kellett is igazából bele. Ezt megint csak túlságosan erőltették a következő két részben. Szeretlek, nem szeretlek, nem szerethetlek dolog, szintén csak fölös és igazából már unalmas, sablonos jeleneteket eredményezte.

A látvány egyik filmben sem volt rossz, az akciók szépek, szerintem jól koreografált,ak de néhol ellégé irracionális volt, de ezt elnézte az ember.

Na szóval jön az új rész, nem igazán várom, de bízok benne, hogy jó lesz, mert Johnny Depp filmjeit, azért általánosságban megnézem.

Ha minden jó nagyon romantikus szálra nem kell számítanunk, mert se Orlando Bloom (elvileg meghal a 4. rész elején), se Keira Knightley nem lesz benne(elég volt neki a 3 rész), helyette lesz Penelope Cruz, aki majd Jack Sparrow szerelmét játsza, de talán nagy romantikus szálra nem kell számítani... Remélem!

Jack Sparrow kapitány természetesen a hajózik, mikor is útja során találkozik egy gyönyörű és veszélyes hölggyel, akit Penelopé Cruz alakít, akiről nem tudja eldönteni, hogy ártani vagy segíteni akar. Sparrow életében egymást követik a váratlan fordulatok, majd hipp-hopp, alig telik el kis idő, és máris az Anna királynő bosszúja nevű rettegett hajón találja magát Ian McShane által alakított Feketeszakáll-lal maga előtt. Jack a 4. részben a fiatalság kútját akarja megtalálni. Barbarossa és Gibbs is szerepelni fog a filmben.

Bízok benne, hogy az első rész színvonalát elfogja érni, mert akkor kellemes film lesz. Eddig minden adott, hogy egy jó kis mozifilm legyen.

Egy kis köszöntő videó Jack Sparrowtól:

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr312190171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.G. 13 2010.08.01. 17:35:18

Már nagyon várom a 4. részét, szerintem az első 3-om sem volt rossz talán kicsit egyes dolgoknál tényleg túlzásba estek de ezek engem nem tudnak zavarni hogy őszintén bevalljam nem is vettem észre ezeket, én is remélem hogy 4-ben meglesznek azok a dolgok amik az 1-ben is megvoltak.

Wrathe CN · http://www.youtube.com/channel/UCyeYGrliSe3C7ab78ylvhIQ 2010.08.02. 09:37:16

Én már várom. Nekem mind a 3 rész tetszett remélem ez is jó lesz. Bár látvány terén a filmben sosem volt panasz :)

anasatumare 2010.08.03. 11:52:27

Az első két rész jó volt a harmadik szar dög unalom nekem nincs is meg mikor láttam nem vettem fel kíváncsi vagyok erre a részére egy esélyt adok neki de nem nagyon érdekel ha az ezelőtti egy rakás szar volt ettől nem igen lehet várni semmit.

Jigsawwasright 2010.08.03. 21:01:44

Én szerettem a régieket, de abszolút végig Jack Sparrow volt a mozgató rugó. Tehát örülök, hogy az egész teljesen ráépül majd.
süti beállítások módosítása