Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló maraton

2011.08.19. 21:08 | BlackSheep89 | 18 komment

Címkék: élménybeszámoló

Zöld Lámpás, Verdák 2 és Amerika Kapitány a terítéken!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr583165765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kápi-András 2011.08.19. 22:08:42

Én nagyon szerettem a Verdák 1-et, bár szerintem az nem egy gyerek film. Érdekes, hogy a legidegesitőbb karaktert, Matukát tették be főszereplőnek. A Zöld Lámpástól én se vártam sokat, de a sok kisgyerek már akkor kajálta és miattuk az eladások és az IMDB pontszám se annyira gáz.

Habbobitas 2011.08.19. 23:19:32

Legyen élménybeszámoló az Álomháborúról!
Annyira felidegesített az a film, hogy jó lenne hallani egy negativ kritikát.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2011.08.20. 00:01:30

@Habbobitas: Az egyik filmbarátok podcastben mondtam róla pár szót, nem nagyon dícsértem :)

Navajonki 2011.08.20. 02:28:58

Blacksheep! Ha még egyszer felemeled a hangod egyik pillanatról a másikra, engem ezzel kiugrasztva a székemből, annak komoly következményei lesznek! (konkrétan semmi) :D

Egyébként, kis Mass Effect megint befigyelt. Ejnye látom nem bírjátok megállni, hogy ne beszéljetek róla. Ne aggódjatok, majd elkészül a Mass Effect film is, és akkor lehet róla órákig beszélni. :P

Death/Mortis 2011.08.20. 03:43:37

Rosszabb, mint az Alomhaboru? :O Oke, ha valaki el akar rangatni megnezni, annak egy jobbos lesz a valaszom...

Az Amcsi Kapitany-ban eleve a karakter WTF. Nem tudnam vegigulni.
A Verdak meg...Az egy sem fogott meg, nagyon nem.

Istenem, Batman...Jovore... Most mehetek ujra megnezni miattatok a The Dark Knight-ot. Szemetek! :D

tpeti97 2011.08.20. 12:42:15

@Navajonki: Ki ne akarna beszélni a Mass Effectről:)

zecske 2011.08.20. 21:43:44

batman,hogy oda vannak a böregérért,reallisztikus,hát ezen csak mosolygok,2008-batmannél.

eleje sem semmi mikor bankot rabolva 100 méter magas vagy még több átmennek eggyik épülettböl a másikba,ja.aha igen .

meg böregérün,barátnöje után ugrik 100. rol oszt no problem.

azért persze szerintem is király film,de sok a zöldség itt is a szereplök viszont tényleg realisztikusak.

zecske 2011.08.20. 21:52:32

amerika caption,na ez egyszerüen jo nagy brokkoli nyersen,3d meg ultra sz.r,1-2 jelenet, térhatásu oszt annyi.

anno sürübben jártam moziba de ecsém mai jegyárak,nem semmik.

avengerstöl nem tul sokat várva SPOILLER:srullokra mint ellenfelekre kiváncsi leszek,de nem nagy elvárásokkal.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.21. 17:16:03

Nekem a Zöld lámpás nagyon tetszett, az Amerika Kapitány viszont egy súlytalan semmi.

Rebellion 2011.08.21. 18:27:33

Én az Amerika kapitányt meg a zöld lámpást pusztán kíváncsiságból néztem meg mer én nagy képregényrajongó vagyok.
A zöld lámpás szerintem egy nagy semmi. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle mert a képregény hihetetlenül jó és a több mint 40 éves sztorit nem lehetett másfél órába sűríteni.
Az Amerika kapitány egy fokkal már jobb, habár tényleg tele volt marhaságokkal mégis kicsit hűbb maradt a képregényhez mint a Zöld lámpás. Szerintem nem olyan rossz film és egyszer el lehet lenni rajta. Amúgy meg én is haverjaimmal voltam az Amerika kapitányon és én sem tudtam meggyőzni őket h maradjanak bent h megnézzük a jelentet a végé szóval várom hogy kijöjjön a DVD.

zoliboy94 2011.08.21. 18:38:45

Hmmm.....Mass Effect :) Azt komolyan filmesíteni kéne. A Zöld Lámpás büszke lehet magára, hogy egy videóban emlegették vele.

bbenjyy · www.moviebarlang.blog.hu 2011.08.22. 09:39:16

Én bírtam a Zöld Lámpást, semmi eredeti nincs benne, de engem szórakoztatott. A látvány nekem tetszett.

Dryenful 2011.08.23. 18:45:26

Hát egyik filmet se láttam,de nem is nagyon érdekeltek.A Verdák 1 se tetszett nekem annyira,Amerika kapitány sem érdekelt,a Zöld lámpás játékkal meg 1 hónappal(!)a film előtt volt alkalmam játszani,és még a 2005-ös grafikai szinten volt az is,szóval nagyon elment tőle a kedvem(főleg mert a Media Mart-os kontroller olyan szar volt,hogy egy helyben nyomta a kombókat,anélkül,hogy bármit is csináltam volna).

DanteMC 2011.08.24. 00:52:06

nekem úgy tűnik, hogy direkt le akarjátok húzni a filmet. vagy csak rossz a felfogásotok, no én nem akarok belétek kötni de szerintem elég rendesen túloztok. én szeretem a képregényeket, bár ezeket épp nem olvastam soha, de mégis én nagyon kritikus szemmel nézem a filmeket, és nagyon kevés film tetszik de szerintem ezzel nem volt semmi baj. kétlem hogy sok ész kell hozzá hogy rájöjjön valaki a történetre. nekem tök egyértelmű volt az egész, volt az első faj azok a kis ufok akik megteremtették a világot, ezen mit kéne megmagyarázni? nem erről szólt a film, a sablon sztorit is elvetném hiszen ezek a DC meg Marvel képregények voltak az ELSŐK tehát ezek a sablon storyk itt jelentek meg ELŐSZÖR tehát ez nem sablon ez az eredeti... a twilight a sablon :)
a látvánnyal szerintem semmi gond nem volt sőt szép is volt, azokat az ufokat tök élethűen összehozták. az űr is szép volt, volt üres rész is és volt meteor felhő is teljesen élethű volt szerintem. szerintem az erejük is meglett magyarázva. a világegyetem minden élőlényének az akaratát használták, és abból készítették a gyűrűt. ami képes megtesztesíteni azt az akaratot. ennyi.
az akarat ellensége pedig a félelem, amit egy fő ufo akart megtestesíteni de nem jött össze neki mert elnyelte őt. egyébként az a fő gonosz is tök ijesztő volt ( ez nagy szó hiszen horror filmet sem tudok mutatni amit egy kicsit is parásnak tudnék mondani)
a részletekre meg nem lehet rámenni hiszen ha figyeltél már az elején is ugy kezdődött hogy 2800 adik faktor, tehát legalább 2800 bolygó van, ezt nem lehet megmagyarázni megismertetni, nem az idővel van baj hanem túl sokat vártok, szerintem ez a film tökéletes lett, no a supermanes szemüveges faszságot én sem értem. de az már legenda :D
nos tehát szerintem semmi megmagyarázatlan dolog nem volt a filmben, semmi nevetséges dolog nem volt a filmben, szerintem pont jó volt, ( megjegyzem ha ismernétek engem akkor tudnátok hogy én tényleg mindenbe beletudnék kötni )

DanteMC 2011.08.24. 00:56:08

na jó talán a végén tul könnyen elintézte a világegyetem legerősebb lényét. azért érdekes hogy a végtelen számú ufók közül senkinek sem volt annyi esze hogy megégesség őt. lollol
viszont a film előre látó is volt, készítettek benne egy félelem gyűrűt is ami tökéletes ürügy egy folytatásra, szerintem mindent kitaláltak benne semmi baj nem volt, sőt inkább ezt nézném meg a moziban 3 D ben még egyszer mint bármelyik másik mostani mozifilmet.

DanteMC 2011.08.24. 00:58:26

inkább hozzatok össze valami tüntetést a 3D ellen mert már (szerintem másoknak is) tököm tele van vele :D annyira fölösleges és idegesítő, még az első 2 percben talán élvezem az effekteket ( már ha vannak ugyanis már minden filmet 3D ben csinálnak akkoris ha semmi nincs benne) de 2 órán keresztül nézni elég gáz. hiszen hozzászokik a szem és ha van is valami extra akkorsem veszi már észre senki. komolyan mondom fejbe kéne lőni azokat akik eröltetik ezt a 3d divatot

Cinnamon88 2011.08.31. 14:38:17

@DanteMC: Figyelj, az erejük még rendben van, azt mondom rá, hogy oké, kis fantázia és rájövünk tényleg. De az, hogy másfél óráig (én legalábbis így voltam vele) nézel egy filmet, és egyik pillanatról a másikra nem érted, hogy mi a franc történik itt, az azért elég gáz. Meg egyáltalán olyan jeleneteket rövidítettek le, hogy csak néztem. Mi az, hogy egy kiképzés (tudom, volt a videóban is, de nagyon kiakadtam rajta) másfél perc (?!), és utána rögtön ért mindent, de vissza már nem megy, hátha megtudunk mi is valamit... Én azért még néztem volna, hogy egy-két dolgot megtudjak, ha lehet.
süti beállítások módosítása