Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Egyedül a sötétben

2011.09.02. 20:44 | BlackSheep89 | 18 komment

Címkék: 5. évad

Nem volt még ilyen, hogy egy videó egy hétig porosodik a gépen, mielőtt publikálásra kerül, de az Oscar pályázók listáját nem akartuk megszakítani.

Ezzel a videóval befejeződött az ötödik évadunk, és jöhet a jól ismert évadzárás díjátadóval, összefoglalókkal és egy nem mindennapi extra különkiadással hamarosan!

U.i.: Aki nem látta a Postal című film bemutatóját, annak a nyitány érthetősége végett javallott megnézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr973198489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HegeRoberto 2011.09.02. 21:12:05

Ó! Basszus! Kiváncsi voltam mikor mutatjátok be ezt a filmet! Egy éve talán hogy láttam a TV2-n vagy a Cool-on. Aztán próbáltam elfelelejteni a tényt, hogy én fentmaradtam éjfélig végignézni ezt a gyökérséget XD

ab123 2011.09.02. 21:23:35

Azért az elején az a sír lehugyozós intro ízléstelen volt szerintem. Azért ilyet mégse kéne

HegeRoberto 2011.09.02. 22:03:07

@jokerap: Miért? Nem halt meg igazából... -.-' mit kell egyből fennakadni. Jó a videó

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2011.09.02. 22:43:41

Ott volt. Nekem is kb ez volt a véleményem mikor megnéztem ezt a hulladékot. Az össze vissza lövöldözős jelenetnél meg csak kapkodtam a fejem, aztán arra gondoltam, hogy jól elvannak...

Amúgy van második része....

TheClownPrinceofCrime 2011.09.02. 23:53:51

Elsőosztályú videó, remek évadzáró, van már terv a következő évadra?

FaKe.beL1eVe 2011.09.03. 11:27:11

Ez a film vmi istentelen rossz, de a játék sztem kegyetlen ijesztő és nagyon is jó volt anno. Pláne a New Nightmare.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.09.03. 11:52:30

A sír lehugyozás szerintem is elég erős volt, túlzásnak éreztem.
De összességében egész jó videó.

KRoli 2011.09.03. 11:57:38

Számomra az egyetlen értékelhető dolog a Nightwish szám volt a végén :)

Tiboj 2011.09.04. 03:01:22

Sziasztok jó kis bemutató lett, nem rég néztem meg az összes videótokat mindegyik 1 remekmű sajnálom hogy nem kapjátok meg az az elismerést amit megérdemeltek talán reklámoznotok kéne magatokat valahol. Kívánok nektek még legalább 5 évadot :)

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.09.04. 21:08:32

Azért remélem, nem egyedül nézted a sötétben. :) Ez a videó szórakoztatóbb a teljes filmnél.

KongFan 2011.09.05. 06:46:11

Egyébként ez a szöszi csaj a Holló 4-ben sem akarta hogy fixírozzák a mellét xD
Szemérmes leányzó ez, ha éppen nem egy partyban issza ájulásig magát xD

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2011.09.05. 19:01:32

Ismét egy remek videó. Hoztátok a szokásos színvonalat. Amúgy csomó másik filmben is tapasztalható az a jelenség, hogy nem akarják levenni a melltartót. Csomószor, amikor az aktus utolsó pillanatait mutatják még a csaj általában akkor is melltartóban van. Elég idegesítő. Ki az aki ruhában szexel? :D

Blaine 2011.09.05. 21:35:56

Ha valaki szerint túlzás a sírlehugyozás az nézze meg a rendező zseni másik "remekművét" (Köhém, Köhém)a Postalt.Izléstelen a javából.Marha régen láttam ezt a filmet de asszem a nagyapó attól lesz gonosz hogy lenyel egy olyan bélféreg izét.

beke8 2011.09.10. 17:04:15

Köszi!!!!
Vannak még filmek amiket furcsállom, hogy nem elemeztétek ki!!
Mindegy, hogy rossz vagy jóként, de akkor is!!!!!!!!!!:D
(Pl.:Godzilla, King Kong, Crank, Stb...)

Blaine 2011.09.12. 17:13:37

Remélem a Bloodrayne trilógia (vagy hamarosan quadrológia) is be lesz mutatva.A létező legrosszabb játék adaptáció. Pedig volt egy egész nagy költségvetésük.Jó (vagy legalábbis okés) színészeik és az eredmény mégis egy rakás abból amit a legtöbb ember a WC-ben talál. Csak Uwe Boll képes úgy feldolgozni egy játékot, hogy a filmváltozata a második világháború helyett a középkorban játszódjon.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.17. 16:08:31

Az Alone in the Dark egy olyan film, amit én nagyon szerettem volna, ha jó lesz, és annó még találtam benne pár jó részt, de mára sajnos be kellett látnom, amit el lehetett kefélni, azt itt el is kefélték. Kezdve a rendező úr személyével, ez a második PC játék filmje volt, hihetetlen, hogy Slater (akinek azért bőven volt több jó filmje, mint a Tiszta Románc, - pl. Interjú a vámpírral, Ronda ügye, Ifjú Churchill kalandjai) itt égeti magát, hogy képesek voltak mindenféle baromságot belevinni, amikor ha az első részt feldolgozzák már az is épp elég lett volna. Tara Reid szintén bőven blokkolható volt ekkor még (az még azért most is) bár sajnos karrierje még látványosabb bukórepülést vett, ugye a következő állomás a Holló 4 volt.

Carnby egyébként egy paranormális magándetektív, aki nem kincseket keres, hanem általában eltűnt személyek után nyomoz a játékban, legalábbis az első 3 részben így volt, és egy 40-es 50-es pasi játszotta a karaktert, akit egy huszáros vágással lecseréltek 30-asra a 4. részre, méghozzá úgy, hogy az időben előre, és nem visszamentek.

Egyébiránt Uwe Boll is fejlődik, a Far Cry, a Király Nevében, vagy a Bloodrayne 2 már egész nézhetőre sikeredett, a Postal meg egyenesen nagyon jó.

De ezek a logikátlan párbeszédek, a gusztustalan teljesen hiteltelen CGI, meg persze az, hogy Carnby nevén kívül semmi nem említhető egy lapon Bruno Bonelli horror klasszikusaival, amelyekben a tapintható elemi félelem a nevetséges poligonszám tükrében is sokkal jobban átjött, az (Alone in the Darkot egyébiránt az első 3D-s játékként tartják számon, az első túlélő horrorként tartják számon, amelyből kinőtte magát a Silent Hill, meg a Resident Evil sorozat is).

DE! Itt még csak a Holtak Házán volt túl a rendező úr, meg lehetett bocsátani a bakit. A Bloodrayne után azonban mindenki számára nyilvánvaló kellett legyen, ez az ember nem kamera, de satupad közelébe se való, kivétel ha az ő fejét helyezik oda.

Szóval a film úgy szar ahogy van (van ám egy másik része is, ahol már nem Slater égeti magát, bár neki mindegy ugyanilyen mocsok szar, vagy ha lehet még szarabb) azonban az a rész, amit olyan öncélúan összevágtál, azért egy egész jó kis öt perc, amikor halomra lövik a lényeket, és nekem úgy rémlik ott egy csomó szörny meghal, csak nagyon sokan jöttek. Szóval ez a rész egész tűrhető, kár, hogy az egész film nem ilyen. Persze nem csoda, az egészet a Kongóból lopták, azt meg mint tudjuk, az Aliensből, vagyis továbbra sincs új a nap alatt, csak minél többet múlik az idő, az egykor zseniális ötlet egyre romlottabb lesz.

Edemsz 2012.03.01. 17:13:54

KI A BÜDÖS FRANC VAN EBBEN A FOSTALICSKÁBAN EGYEDÜL??:)
süti beállítások módosítása