Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Jön a Gattaca akciódús verziója?

2011.09.15. 14:18 | BlackSheep89 | 5 komment

Pontosan 5 éve hallottunk utoljára Andrew Niccolról, a Gattaca és a Fegyvernepper rendezőjéről. Akkor a Fegyvernepper csúfos és szomorú bukása miatt (a rendező jórészt saját pénzéből készítette a filmet, és sajnos a gyártási költség alig fele térült csak meg, annak ellenére, hogy a filmet egyöntetűen imádta mindenki) úgy tűnt, végleg befellegzett a rendező karrierjének. Novemberben azonban úgy néz ki, a magyar mozikba is eljut új filmje, a Lopott idő.

A rendező most sem okozott csalódást, és olyan témát választott, ami méltó eddigi alkotásaihoz (az említettek mellett ő írta a Truman show című remekművet is): A jövőben járunk, ahol az emberek pénz helyett az időt használják fizetőeszközként. A gazdagok korlátlanul rendelkeznek vele, és gyakorlatilag örökké élnek, míg a szegények mindenért hátralévő idejükkel fizetnek (ahogy azt az előzetes taxis jelenete is prezentálja... meglehetősen sokkolóan).

Nem akarok többet írni, mert ez már önmagában is étvágygerjesztő, hát még ha hozzávesszük, hogy a film az előzetes alapján kifejezetten ütősnek ígérkezik, afféle Gattaca fegyverekkel és üldözésekkel.

Az egyetlen, ami egy kicsi félelemre ad okot, az a főszereplő Justin Timberlake, akinél azért tucatjával lehetett volna találni tehetségesebb aktorokat is. Cillian Murphyt viszont szeretjük, Olivia Wilde pedig szokásához híven izzasztóan dögös lesz!

Szóval minden lehetőség adott egy újabb semmiből érkező, de hatalmasat durranó gyöngyszem megszületésének. Vágjuk a centit!

U. i.: A filmelemzők oscar-ján részt vevő dvd1994 (akinek javaslok egy mielőbbi nicknév váltást) elindított egy saját blogot, melyet itt tudtok megnézni. A következő videóját két nap múlvára ígérte, én kíváncsi leszek rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr923229489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsomoka1998 2011.09.15. 15:15:37

ha majd lesz rá lehetőségem biztos megnézem

Gaben No.1 2011.09.15. 15:22:32

Kár, hogy most kihagyja a nagy kedvencemet Ethan Hawke-ot. De mivel a fent említett 3 filmet imádom, ez is biztosan nézős lesz. :D

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2011.09.16. 20:45:32

Hmm, jól hangzik :)
Az éjfélre kitisztulttal hogy álltok? :D

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2011.09.20. 08:08:00

@Killer0101: Csak most, csak itt, csak neked (meg hát végülis mindenki másnak is...) elárulom, hogy a hamarosan elkészülő gyöngyszem videóban az Éjfélre kitisztul lesz az alany!

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2011.10.09. 10:44:53

Ó, és én ezt csak most veszem észre? :D
Végre elkészül! Megérte annyiszor írnom nektek, hálás köszönet ;)!
süti beállítások módosítása